היי, חדשה.

Rioter

New member
היי, חדשה.

פעילה בעיקר בפורום השכן, אבל קראתי כאן קצת וחושבת שהקהילה פה מתאימה יותר, מבחינת האווירה.
אז אני ריוטר, בת 15 וחצי מאזור המרכז. אמא נפטרה מסרטן יומיים לפני יום הולדתי התשיעי. יש לי אבא מדהים, שני אחים קטנים, סבתא נהדרת שגרה איתנו (אמא של אמא), כלבה משגעת וחתול משגע לא פחות. מעבר לזה, המשפחה המורחבת יותר מחבקת ותומכת מאוד, ואני אסירת תודה על כך. זהו, בתור התחלה.
מקווה להשתלב מהר, שבוע טוב לכולם

רוטר ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

איזה כייף לפגוש ניק מוכר מהשכנים השלום לך? גם אני כאן יותר מוצאת את עצמי ודאי שמת לב שיש בסוף החודש מפגש בירושלים עם יתאים לך נשמח להכירך אז אני המלכה כפי שהבן שלי החליט על הניק אבל אני מחלקת רק 7 לבבות השמיני שמור לו אני מהצפון לצערי הרב אימי הביולוגית התאבדה ולא הכרתי אותה אני מאומצת ותקופה ארוכה לא הייתי כאן חלקן מסיבות טכניות וחלקן אישיות יש לנו את יעלי המנהלת המקסימה ואת שאר הנפשות שפועלות כאן אז אני חשבתי שרק אני ינשוף לילה בכל מקרה ברוכה הבאה

A GIFT OF LOVE

New member
שלום לך,

אני חושבת שאנחנו מכירות קצת. בכל אופן, ברוכה הבאה!
מקווה שתשתלבי כאן. את מוזמנת לשתף ולהשתתף בקצב שלך.

MeWithoutU

New member
ברוכה הבאה... ../images/Emo140.gif

אנחנו מכירות קצת מהפורום השכן...פעם הייתי כותבת שם
(וכמוני עוד כמה) בכל אופן...ברוכה הבאהההההה

morib17

New member
../images/Emo140.gifהיי ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום.. מקווה שתשתלבי ותרגישי בנוח לדבר על הכל.. קבלי ממני
גדול..

yaeli20

New member
ברוכה הבאה

היה לי עצוב לקרוא שאמא נפטרה כשהיית בגיל צעיר כל כך. אני שמחה שהמשפחה המצומצמת והמורחבת שלכם מגובשים ועוזרים אחד לשני, זה מאוד מאוד עוזר וחשוב. את מוזמנת לקרוא, לכתוב, להתמך וכמובן לתמוך. בינתיים קבלי חיבוק חזק
יעלי נ.ב. גם אני מאוד אוהבת את פנטום האופרה.

למעלה