היי-חדשה

fob 4 ever

New member
היי-חדשה

קוראים לי הדר וכבר הייתי פה בכינוי שאין לי מושג מהו...פשוט נשרף לנו הבית וקנו לי מחשב אחר!!!!! בכל מקרה-אני מת"א וחיפה (אבא).. אני חולה על פול אאוט ואני טסה להופעה שלההההההם + כניסה מאחורי הקלעים כי לדוד של אמא שלי יש קשריםםם!!!!!תמונות יגיעו שאני אחזור!!!אני טסה ביום רביעי אז אם מישו רוצה שאני אצלם מקרוב מישו שיגיד לי!!!!![ בי

Fall Out Liel

New member
ברוכה הבאה לפורום 1612!../images/Emo168.gif

לוריין,16,מרכז. השתלבות/התמכרות נעימה
! ו..כיף לך
אבל איזה מופע יש להם ומתי?
אז שיהיה לך בכיף ותעשי חיים.

mili2828

New member
אהאהאהא מקנאה!!!!!!!

תיסעי להופעה??!!?!? 0: אוףףף גמאני רוצה תיקחי אותי איתך במזוודה!!! ברוכה הבאה.... אני מילנה, יכולה לקרוא לי מילי =) מאשדוד 15 בנובמבר (יש זמן חח) השתלבות נעימה =)

falloutgirl XD

New member
וואלקם ../images/Emo24.gif

אני טל, עוד חודש בת 13 מקריית שמונה =] תהני בהופעה!
התמכרות נעימה

AdiA12

New member
ברוכה הבאה, את יכולה לקחת אותי גם? XD ../images/Emo209.gif

אוף, כל כך בא לי ללכת להופעה שלהם \= את יכולה לצלם בשבילי את פיט [פליז]? ואם תשיגי חתימה ממישהו, אני עוד יותר אקנא בך איזה כיף לך! בכל מקרה, אני עדי, בת 12. השלבות והתמכרות נעימה. ותהני!!

shaharyy

New member
|דובי...ברוכה השבה??!?!?

הייייייייייי אני שחר 15 וחצי מודיעין!! =\..... התשלבות מהירה ונעימה... בא לך לצלם לי את פיטר מקרוב ושיחתום לך בשבילי ואז תסרקי את זה ואז תשלחי לי את זה???????? או שתביאי לי את זה במפגש.... בבקשההההההההההה =)

fob 4 ever

New member
תודה אהה ו...

תשובות- XD עושים לי הפתעה..אני כמעט בטוחה שזה בלוס אנג'לס.. ברוווווור שאני אצלם את פיט המושלם המוןןןן ואת כווולם!!!@! סורי שלא שירשרתי!!!!!XD אני לא לא באה למפגש =[[[[[[[ בי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif סביר להניח שבלוס אנג'לס.

~בודקת מקומות~ 23.6 - לוס אנג'לס. 24.6 - לאס וגאס. 25.6 - סולט לייק סיטי. חחחחח באמת יש מקום כזה?!?! יש על זה סרט XD "סולט לייק סיטי פאנק"

XxXxEdenXxXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ס'כיף לך!!!! =] ואמממ וולקאם, השתלבות מהירה !!

XxXxEdenXxXx

New member
אויי שרשרתי לחדשה הלא נכונה \=

אבל ברוכה הבאה גם !! עדן, 14 מחולון....

S h A y K i

New member
ברוכהשבה\ברוכהבאה :]

דאימממממממממממ בא לי גם לראות אותםם!! כייף לך
אולי תאמצי אותי? ^^

אעע ../images/Emo10.gif!

איזה כיףף לך~ תהני ^^ אני ריחן, 14 מהמרכז [= יש לך מסנגר\אייסיקיו משהו ?

fob 4 ever

New member
אני אפתח מסן כי עוד לא קנו לי מחשב!!!אני משל

בת דודה שלי!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ברוכה הבאה!

שחר, בת 15 ורבע. בעיקרון צלמי את כולם P: תצטלמי עם כל אחד. וכמובן עם הלקות חימום!!!! [+44, דה אקאדמי איז, קוברה סטארשיפ] ואממ.. תספרי להם שיש להם אלפי מעריצים בישראל! ושיבואו להופעה.. ושמספיק מועדון קטן של 2000 איש וכל הכרטיסים ימכרו על היום הראשון! בקיצור - שיש להם כאן מעריצים!! הוו כן. תשאלי את ג'ו למה הוא חי בארה"ב וכאילו.. אממ.. אם הוא יהודי משני הצדדים של ההורים או רק אחד מהם. מעניין אותי לדעת על קשרים שלו לישראל וליהדות וכאלה ^^ חייחי

fall out girll

New member
ברוכיתת P:

ההההיייייי אני חוה בת 14 מהמרכז... השתלבות נעימה!!!!!~~~~~~><~~~~~~~~~~~

black rock star

New member
ברווכה הבאאה =]../images/Emo140.gif../images/Emo103.gif

אני נוי, מאזור חיפה, אני בטוחה שתשתלבי פה נהדר, ותהני בהופעה שלהם, אני שמחה שהרבה היו שמחות להצטרף P: ברוכה הבאה לפורום 1612 - פול אאוט בוי

למעלה