טנקס..
Shiri from the block Active member 30/11/05 #1 וולקאםםםםםםם!!!../images/Emo113.gif אני שירן קרטר[../images/Emo152.gif] בת 18 ממעלה אדומים../images/Emo140.gif תהני../images/Emo24.gif
וולקאםםםםםםם!!!../images/Emo113.gif אני שירן קרטר[../images/Emo152.gif] בת 18 ממעלה אדומים../images/Emo140.gif תהני../images/Emo24.gif
C ChOcOlAtE gIrL2 New member 30/11/05 #41 אפההה!!! גונבת לי את בעלי האא..?? מה כבר הספקתם לעשות כשלא הייתי בביתתת?????? נקווה שלא יופיעו לנו בבית עוד ילדים חוץ מהשניים הבלנודינים שיש לי ממנו ניק שלי ואת לכי סתם על תלכי.. את יכולה להישאר... אבל בלי ניק מוחעחעחעחעחעחעחע
אפההה!!! גונבת לי את בעלי האא..?? מה כבר הספקתם לעשות כשלא הייתי בביתתת?????? נקווה שלא יופיעו לנו בבית עוד ילדים חוץ מהשניים הבלנודינים שיש לי ממנו ניק שלי ואת לכי סתם על תלכי.. את יכולה להישאר... אבל בלי ניק מוחעחעחעחעחעחעחע
B BacKarin Street Girl New member 30/11/05 #42 לניק יש גם מאהבת, וזאת אני../images/Emo3.gif ואני, שירן וניק חיים בשלום ובאהבה
E elena20 New member 30/11/05 #53 אני מבקשת להירגע אני ואלכס נשואים כבר כמעט 10 שנים כן כן יש לו סטטיה הוא פדופיל והתחתנו כשהייתי בת11
C ChOcOlAtE gIrL2 New member 30/11/05 #57 ;[[[[ אתן לא תעצרו אותייי!!!! *לוקחת מזוודה קטנה ובורחת להאווי שפוגש אותי בחיבוקים ומתחתן איתי * האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאאאאא!!!!!!!!!!!!!
;[[[[ אתן לא תעצרו אותייי!!!! *לוקחת מזוודה קטנה ובורחת להאווי שפוגש אותי בחיבוקים ומתחתן איתי * האהאהאהאהאהאהאהאהאהאהאאאאאא!!!!!!!!!!!!!
A AnGeL FrOM ThE s k y New member 30/11/05 #58 אז אני יחטוף את בריאן לתאילנד! מוחאחהחאחה אתם לא תעצרו אותי
B BacKarin Street Girl New member 30/11/05 #59 היא "סגנית" מנהלת../images/Emo3.gif הוא מנהלת משנה... בשביל להיות מנהלת משנה אפשר להיות מתחת גיל 16
O oceanblaze New member 30/11/05 #60 זה כן.. אבל חרגו מהמנהג יש כמה מנהלית בני 15.. אם אני לא טועה, כולם מנהלים את הפורום יחד עם עוד מישהו.
זה כן.. אבל חרגו מהמנהג יש כמה מנהלית בני 15.. אם אני לא טועה, כולם מנהלים את הפורום יחד עם עוד מישהו.