היי..חדשה

tami114

New member
היי..חדשה ../images/Emo9.gif

כל כך שמחתי למצוא את הפורום הזה. רק עכשיו הבנתי שהרבה עוברות את זה כמוני ^^ אני מאוד רוצה להתייעץ איתכן. אני בת 19, עתודאית. בחיי היומיום אני מסתובבת עם סטודנטים שבוגרים ממני בכמה שנים טובות ולמרות זאת תמיד נמשכתי והתחלתי בקשר עם אלו שבגילי, שמן הסתם נמצאים בתקופה אחרת בחייהם (בעיקר בקרבי). העניין הוא כזה: אני יוצאת עם מ"כ כמעט שלושה חודשים. הוא מטלפן מתי שהוא יכול, שולח לי הודעות מתוקות באמצע הלילה..בקיצור משתדל מאוד. הוא בדר"כ חוזר הביתה פעם בשבועיים, אך הקשר לא היה כל כך רציני על מנת שיתן לי הרבה זמן איכות איתו (גם חששתי לבקש! הנחתי שיש עוד אנשים שהוא רוצה לראות). בחודש האחרון התחלתי להקשר אליו מאוד, אולי בגלל שבפעם האחרונה שהיה בבית כמעט שכבנו. הוא חזר לבסיס ואני ציפיתי בקוצר רוח לפגישה הבאה שהייתה אמורה להתקיים לאחר שבועיים. לאחר שבועיים הוא טילפן ואמר שהוא חוזר עוד שבוע. חיכיתי. לאחר שלושה שבועות (וזה לא עבר כל כך מהר!!) הגיע הטלפון שאמר..שהוא חוזר עוד שבוע. חודש חלף, לא ראיתי אותו כל החודש אבל דיברנו הרבה בטלפון והגעגוע היה עצום. כשהגיע הביתה כבר הייתי מעבר לשלב הייאוש..לא יודעת איך להסביר. למרות שכל ה-4 שבועות הוא שלח את אהבתו דרך הטלפון וטילפן המון, בסופ"ש הוא בקושי היה איתי. היינו שעתיים בבית שלו (וכן, סיימנו את מה שהתחלנו..לא יצא לנו לדבר כל כך בשעתיים האלה) ואז היה צריך ללכת. בשישי בערב יצאנו עם חברים (יש לנו חברים משותפים שלא יודעים על הקשר..מסיבות אחרות) ובשבת הוא היה עם המשפחה כך שלא יצא לי לראות אותו לבד מעבר לפגישה אחת, וגם היא לשעתיים. עצוב לי מאוד ואני לא מסוגלת לתפקד כל כך. ואחרי החפירה אני מעוניינת לשאול אתכן שאלה כזו: קראתי בפורום בעיקר על בנות שהכירו את החבר לפני השירות. האם אתן חושבות שניתן להתחיל קשר במהלך השירות? איך הוא אמור להכיר אותי? הרי שיחות בטלפון שונות מאוד משיחות בפגישות. אני אמורה לבקש (שלא נאמר לדרוש) זמן איכות איתו לבד? איך נוכל ליצור חוויות ביחד אם לא נעשה זאת? אבל..הוא עסוק ואני מבינה את זה. גם כשהצעתי לו שאבוא רק לכמה דקות, לתת חיבוק, הוא אמר שהוא מסדר את הדברים ואח"כ נפגש עם המשפחה....למה בטלפון הוא מסוגל לתת לי כל כך הרבה אהבה ולתאר לי את הגעגוע אליי אבל כשהוא בבית נראה שהוא בקושי זוכר אותי?.....אני לא יודעת איך להגיב! מתוסכלת מאוד. אשמח לשמוע את דעתכן

toxic babe

New member
תקשיבי

קודם כך לשאלתך אם אפשר לקיים קשר כזה כשמכירים כשהוא כבר בצבא, אז בהחלט כן! הכל תלוי מהרצון שלכם ועד כמה באמת אתם אוהבים אחד את השנייה. בתור חברה של חייל, את נאלצת לוותר על הרבה דברים וגם אמורה להבין הרבה דברים שהוא עובר. את מתמודדת עם מרחק ועם געגועים ועם עובדות שאין לך כל כך מה לעשות איתן. אני בטוחה שלא קל לו בצבא וכנראה שבגלל זה ההתנהגות שלו היא מה שאת מתארת. את צריכה להתעקש להתראות איתו במעט זמן שהוא נמצא בבית, שהוא ישבור את הראש איך לחלק את הזמן נכון. אם את מספיק חשובה לו, הוא ידאג לזה. שיחות טלפון זה הכלי הכי חשוב בקשר מהסוג הזה, דווקא שם אתם מכירים אחד את השנייה, דווקא אז אתם מרגישים את פעימות הלב כשהשני מתקשר... יש בזה משהו מסתורי וקסום. ברור שלפעמים יש הרגשה שזה לא מספיק, אבל אין מה לעשות זה מה שיש. תתנחמי בעובדה שצבא זה סך הכל 3 שנים ואז זה עובר. מנסיוני, חברה של גולנצ'יק לשעבר, הוא מהדרום ואני מהצפון, כמעט חיילת משוחררת בעצמי וממש היום כבר עוברים לגור יחד. אז הכל אפשרי!

tami114

New member
זה באמת חדש לי!

לא ידעתי איך להתמודד עם זה. אני מפחדת להפחיד אותו או להלחיץ אותו עם דרישות וזו בעיקר הבעיה. מה מותר לדרוש ועד כמה? בכעס או ברוך? וגם יש את הקטע הזה בתחילת קשר שכל אחד מספר חוויות של עצמו ולאחר מכן צריך כבר להתחיל לדבר על חוויות משותפות..איך מתמודדים עם זה כשהחוויות המשותפות מעטות? מה שכן, יש כימיה טובה. אני לא אכחיש שעברה לי המחשבה של "לא לענות לטלפונים! לכעוס! איך הוא לא הקדיש לי חצי שעה לאחר שחיכיתי כל כך הרבה זמן?" אבל הבעיה שאני לא כזו גם אם אני רוצה להיות
. היום התברר לי שהוא נוסע בצהריים ולכן בבוקר קמתי והלכתי אליו. ויתרתי על הטון התקיף ועל המונולוגים. פשוט הסברתי במשפט שרק לשיחה כזו חיכיתי (פנים אל פנים), זה המינימום שאני מבקשת. לא ביקשתי שיצא איתי או שיקדיש לי יום...השאלה..אם מותר לי? לא רוצה להפוך לו לעול. ישבנו היום על קפה שעה וקצת (יברנו על הכל ועל כלום ^^, שיחה זורמת וקלילה) ואז ליווה אותי הביתה. בקיצור נרגעתי.

היי, ברוכה הבאה :)

אממ, תקשיבי הכול אפשרי. כמובן שזה קשה להתחיל קשר שהוא בצבא כי לא ממש מכירים והכול ואני מציעה לך שתדברי איתו על זה, ותבקשי שיהיה איתך יותר כי את מרגישה שעוד לא ממש הכרתם טוב ושאת רוצה לראות איך זה הולך בינכם. נכון שהוא עסוק כי את אומרת שהוא מ"כ וברור שהוא לא יוצא כל הזמן הביתה אבל אני בטוחה שאם הוא רוצה לראות אותך הוא יכול גם אם זה לכמה דקות, אז באמת דברי איתו כי את לא יכולה להמשיך להיות חברה של מישהו שאין לו אפילו 5 דקות אליך שהוא חוזר הביתה. ולגבי השאלה שלך, שהוא חוזר הביתה יש לו כל כך הרבה דברים לעשות והוא מנסה להספיק להיות עם כולם ובגלל זה זה נראה לך שכאילו שהוא שוכח אותך- שוב אני מציעה לך לדבר איתו על זה. אם לא תהיי כנה, הקשר הזה ימשך ככה וזה באמת יהיה חסר תכלית! אם את צריכה עצות איך לדבר איתו על זה או על איך לפתוח את השיחה הזאת- אני פה

ומשהו נוסף ששכחתי להגיד-

יש לך את הזכות לדרוש אפילו להיות איתו, כי בסך הכול זאת את שיושבת בבית ומחכה לו שיחזור מהצבא אז אני בטוחה שמגיע לך יחס טוב ותשומת לב שהוא יוצא הביתה.

tami114

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני באמת אנסה להסביר לו את זה (בלי החשש שהוא יבהל
) בשבת הייתי במצב רוח נוראי וחיזק אותי לקרוא קצת בפורום. חייבת לציין שזה.נחמד שיש תמיכה כזאת!

כן.. זה באמת כיף

לרוב החברות שלי אין חבר שהוא חייל ועוד בקרבי.. והן לא ממש מבינות את מה שאני עוברת ואת כל הקטע של באמת להתגעגע והציפייה.. אז זה באמת נחמד לדעת שיש עוד בנות שעוברות בדיוק מה שאת עוברת כי בסך הכול לכולן יש פה דברים במשותף :)

למעלה