עזבי... הוא שמן הוא לא יבין...
א אסי סרחנה בנשמה New member 11/5/06 #7 ברוכה הבאה מור[?]../images/Emo140.gif../images/Emo194.gif אני קרן מקווה שתהני פה
ח חצילע New member 11/5/06 #9 ברוכית הבאית. אני להיות נועם. ^^ היוש כאילו ביוש שניוש. נייישן דיישן. D:::::::::: תהניוש וכאלויוש. [ |: ]
ברוכית הבאית. אני להיות נועם. ^^ היוש כאילו ביוש שניוש. נייישן דיישן. D:::::::::: תהניוש וכאלויוש. [ |: ]
מ מור תייר New member 12/5/06 #14 חחחח תודה לכולם על קבלת הפנים הנפלאה! חחחחח אני מור תייר, בת 14, מצור יגאל. נעים להכיר כולכם!
M mmmbam New member 12/5/06 #20 אהלן אחות של אחותך!../images/Emo8.gif האהא! אלו גם השירים שאני הכי אוהבת של מוניקה!!! וגם "פצעים ונשיקות" ו"הר של בייגלך" אני מעיין, בת 13 מהמרכז. נכון שאת רוצה לספר קצת על עצמך?... [חסר לך שלא ]
אהלן אחות של אחותך!../images/Emo8.gif האהא! אלו גם השירים שאני הכי אוהבת של מוניקה!!! וגם "פצעים ונשיקות" ו"הר של בייגלך" אני מעיין, בת 13 מהמרכז. נכון שאת רוצה לספר קצת על עצמך?... [חסר לך שלא ]
מ מוניקה סקס לנצחח New member 13/5/06 #38 ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif עכשיו את יודעת! אני הגר, מתל אביב.
מ מ י כ ל ל New member 12/5/06 #24 ../images/Emo28.gif ברוכה הבאה (למור ולירדן) אני מיכל, בת 15 (יום שלישי) מרמת גן.