היי,חדשה+שאלה.

לא הצלחתי לכתוב תוכן להודעהS:

ככה,אני עדיין חושבת ללמוד שם, רק אשמח לכמה תשובות לשאלות יותר ספיציפיות: -כתוב באתר שהלימודים הם "באווירה דתית"אז מי שהיתה תוכל לספר האם זה באמת ככה..? -מה בערך המחירים..? -ומה המספר טלפון שלהם ברחובות

nil 1

New member
תשובות-

אווירה דתית - רב הבנות/נשיםשלומדות הן דתיות וכך גם המורות. בקשר למחירים ולטלפונים - את יכולה לחפש באינטרנט תחת מכון יעל. קחי בחשבון שבנוסף לעלות ישנם חומרים שצריך לקחת בחשבון לאורך הקורס, אבל זה מתקזז עם הבגדים שאת מוציאה. אני לא יודעת מה אני אעשה בהמשך לקורס אבל נדמה לי שאם למכון הזה יש וותק של 25 שנה וכמה סניפים בכל הארץ (ושיטה ממש הגיונית , לדעתי), אז כנראה הם כן עושים משהו נכון וטוב אז לא כדאי להשמיץ סתם, אולי לא לכל אחד זה מתאים אבל למי שזה כן מתאים לה זה מעולה.

שושה היקרה

נדמה לי שקבלת די תשובות אולי תספרי לנו קצת על עצמך ועל המוטיבציות שלך ללימודי תפירה כדי שנוכל לייעץ לך במה לבחור בהמשך הדרך

ושוב אין תוכן..:(

אז קודם כל תודה לכולם שנתנו תשובות.. אני תמיד אהבתי תפירה,ויש לי מכונת תפירה מקצועית ואחת קטנה בבית. לאחרונה התחלתי להתמקד ממש בביגוד[לא רק כריות וכד'..] וחלק מהדברים לא ממש לבישים או נעשו לא טוב לכן החלטתי ללמוד בצורה מקצועית יותר ואני חושבת ללכת למכון יעל.. זהו,אני חושבת..

לגבי השיטה החדשה שברחובות

אני מכירה את השיטה החדשה ומשתמשת בה המון , זו אכן שיטה קלה ומדהימה עם סרגל מיוחד שמקל את הכנת הגיזרה. אני מלמדת את השיטה , שנקראת שיטת SITAM, בירושלים . מידי מספר חודשים אני מעבירה קורס למספר תלמידות למעוניינות יכולות ליצור איתי קשר

lirola

New member
האם זה נכון שהשיטה טובה עד מידה 42?

המורה שלי בקורס בשנקר הלכה לנסות ללמוד את השיטה הזו רק בשביל הסקרנות שלה ואמרה שני דברים, אלף, שזה רלוונטי למידות שהן עד 42, ודבר שני שהיו תפרים שונים ששורטטו באופן לא מדוייק, כלומר שבנית גיזרה, באת לתפור, והיה צריך לעשות יותר מדי תיקונים. אני לא יודעת אם כך גם בקורס שאת מעבירה אבל אם כן , זה מאוד בעייתי.

mmi30

New member
אולי ידוע לך כמה עולה הקורס

היכן מתקיים ,ומה אורך הקורס.

lirola

New member
על איזה קורס את שואלת? אני יודעת רק על שנקר

אבל נראה לי שהתכוונת לשני. עליו אני לא יודעת פרטים מעבר למה שכתבתי, וגם זה דרך מישהי אחרת.

למעלה