היי, חדשה+ שאלה

simsimit

New member
היי, חדשה+ שאלה../images/Emo192.gif

היי,ליאל בת 15 מהמרכז, מקווה להשתלב
שאלה: רק השבוע התחלתי לשמוע את השירים שלהם והתאהבתי!
אך אינני יודעת את שם חברי הלהקה! חח אני יודעת שזה מביך אבל אני לא מוצאת בשום מקום איך קוראים להם! אשמח לעזרה

zivid

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo129.gif

אני זיו, 14 מסינגפור. השתלבות נעימה והתשובה לשאלה שלך.. Andrew Hurley: Drums Joseph Trohman: Guitar/Vocals Patrick Stump: Vocals/Guitar Peter Wentz: Bass/Vocals לא הייתי בטוחה בספלינג, נו מועתק מהמאיספייס שלהם.

zivid

New member
חחחח לא ../images/Emo129.gif

זה לא ליד סין יענו זה יותר קרוב לסין מלישראל זה מה שבטוח זה קרוב למלזיה אינזונזיה אפילו הבאתי לך מפה XDD -סין זה בטופ של המפה-

מומולד

New member
וואי אני שמעתי מה הולך בסינגפור..

ובואי נגיד שאני לא רוצה ממש לגור שם! שמעתי שלומדים שם כל היום בערך ויש הרבה חוקים ברורים ואף אחד לא רשאי לעבור אותם וכל מיני דברים כאלה.. כי זה דיקטטורה וזה... זה נכון??

zivid

New member
לא >< ../images/Emo129.gif

סתם בהגזמות וזה.. גם כולם אומריםש אסור לאכול מסטיק בסינגפור, וזה כל כך לא נכון אני כל היום עם מסטיק פשוט אין פה ממש לקנות מסטיקים [חוץ מאורביט רגילים אצל הרופא שיניים] לומדים כל היום בערך? אני לומדת מ9 עד 3 וחצי כל יום חוץ משבת וראשון.. הבתי ספר המקומים אני חושבת לומדים יותר, אבל מה זה לומדים כל היום? את יודעת איזה יום ארוך יש ליפנים בבתי ספר שלהם? ולקוראנים? הם לומדים ממש יום ארוך משטר דיקטטורי? בואי נגיד שאם את מעשנת פה סמים את מתה, ולא במובן של צחוקים, פשוט תולים אותך או משהו, אבל זה לא כזה קורה הרבה תראי, גם בישראל אסור לעבור על החוקים, כמו שבכל מדינה היום. עברת על חוק- נענשת. לכל מדינה יש את החוקים שלה וגם סינגפור את האמת אני לא נתקלתי פה במשהו יותר מידי מיוחד ולעבור לגור בסינגפור? החיים פה יחסית קלים, לא יותר מידי מסובך יש פה אנשים נחמדים, יש פה דברים לעשות [למרות שלפעמים בישראל יש יותר, אבל אולי רק בגלל שזה ההומקאנטרי שלי אני חושבת את זה] ולעבור לגור פה.. אם את חולת שופינג, בואי נגיד שהיית מתה לעבור לגור לפה P: איזה חפירה XD

zivid

New member
מדברים פה אנגלית ../images/Emo129.gif

את שואלת באיזה שפה אני מדברת? אני מדברת בעברית אנגלית דייניש קוראנית ופורטוגזית טוב נו רק קצת.. אבל השפה פה זה אנגלית אבל מדברים פה גם הרבה סינגליש, הודית, מלאית, סינית..

מומולד

New member
חחחח

בבצפר שלנו הראו לנו איזה סרט כזה שעשו "מסינגפור לכרכור" קיצר שם מראים איך יש חוק הדוק מאד וכל העניין הזה ונגיד הראו ששבבתי ספר שם אתה צריך לשיר התקווה (שלהם) כל בוקר וזה ואז גם נפגשים באיזה אולם וצריך להגיד בוקר טוב למנהל משהו כזה ויש מיסדרים כאלה.. ותלבושת אחידה.. ונגיד אם לא זורקים זבל מהבית לתוך הפח מקבלים קנסות ממש גדולות.. ועל כל מיני דברים כאלה מקבלים ממש עונשים ועונשים כספיים והכל.. כן וגם הקטע הזה שתולים אותך- עונש מוות.. נגידבישראל אין דבר כזה עונש מוות גם אם רצחת לא תקבל עונש מוות.. אז אם השתמשת בסמים?? ויש שם הרבה מאד עונשים גם עונשי תחבורה מאד קשים... הורגים שם אנשים בגלל שטויות אבל באמת שטויות (לדעתי..) כמובן שבגלל כל החוקים ההדוקים האלה, אז החברה היא שונה לגמרי מישראל.. כאילו הרבה יותר מחונכת והכל אבל זה היה ניראה שבעצם גורמים לסינגפורים לא להיות הם עצמם וכולם עושים מה שחייבים ושאין שם חופש ביטוי.. זה ברור שאת מבינה יותר טוב ממני כי את גרה שם.. אבל לפי הסרט זה ניראה ממש אכזרי.

zivid

New member
לפי הסרט.. ../images/Emo129.gif

בבתי ספר המקומים יכול להיות שזה ככה, אבל תראי זה סרט, תמיד ינסו להראות את הצד הכי קיצוני ככה ביום יום לא ממש מרגישים את זה. יוניפורמ גם לי יש, ואת האמת, זה דווקא די בסדר.. אני לא מבזבזת שעות בבוקר על מה ללבוש. תראי אולי זה לא כזה דמוקרטי [להזכירך שלא רוב המדינות בעולם דמוקרטיות] בקשר לסמים- בשדה תעופה יש שלט [לא סגורה על זה] או משהו שאומר שאם יש לך יותר מכמות מסוימת של סמים אתה מקבל עונש ככה וככה.. לפני איזה שלוש שנים או משהו כזה היה איזה מישהו אוסטרלי שלפי מה שאני הבנתי הוא בכלל אל היה בסינגפור היה לו טיסת קונקשיאון או משהו וזה עצר בסינגפור והיה לו סמים ותלו או אותו או משהו כזה. זה החוק פה, וזה כנראה באמת מונע מסמים, או לפחות מקטין את האחוז בשימוש בסמים. כן אם למשל את זורקת זבל או משהו אז את מקבלת קנס. אם את אוכלת בMRT למשל שזה רכבת כזאת מתחת לאדמה אז יש לך קנס של 500 דולר. זה פורום פוב או סינגפור? XD

zivid

New member
כי פעם אחת.. ../images/Emo129.gif

XD מישהו הדביק את המסטיק את הדלת של הרכבת התחתית והדלתות לא יכלו להיסגר ואז הרכבת לא יכלה ליסוע ומלא משתמשים פה ברכבות האלה וזה אבל זה רק משהו שסיפרו לי אני לא בטוחה בזה.

GaIi4697

New member
לא כאילו

כתבת "אם את אוכלת בMRT למשל שזה רכבת כזאת מתחת לאדמה אז יש לך קנס של 500 דולר." אז למה לא מרשים לאכול שם?

למעלה