היי!!!!! חדשה פה :)

avril24

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo45.gifגם לי עשיתם את זה בהתחלה

בגלל ששמעתי אבריל.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo181.gif../images/Emo45.gifלהודעה הראשית

ולזמר-
! חחח אני בסוף התנצלתי

Sweet berries

New member
../images/Emo181.gifאני חייבת להסכים,

זה פשוט מזכיר לי את פורום יוני בלוך ואפרת גוש. זה בסגנון שלהם, לא מקבלים חדשים וכאלה, וכשאני הייתי הם היו עושים לי בעיות, אז עזבתי לכמה זמן, ועכשיו אני כותבת לפעמים. אז זה באמת היה לא נחמד ואני מקווה שזה היה גם חד פעמי. דורקי תעשה לי ילד. יאללה ביי.

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif

"זה לא שהיא בת אל או משו" יוואוו הרגת אותי

ssdd12345

New member
חה חה חה חה חה חה ...

"זה סתם יגרום לה ללכת וזה לא שהיא בת אל או משהו היא בסדר ..." סלח לי פשוט נקרעתי מהשורה הזאת.. ואז נזכרתי גם בקטע המופלא עם נתן בקניון...איך שהוא צרח משמ הרס אותי וגם ההדגמה הנפלאה שלו עליך... אני אוהבת אותך!!

ssdd12345

New member
../images/Emo4.gif

אני כמעט ואשתדל שלהתייחס יפה לחדשים... אבל בתור בן אדם לא נחמד יש לי את כול הזכויות להתנהג כהרגלי..ווווווו..היא פאקניג טעתה בזפלין אין מנוס מזה...לא סולחת ואשתדל שלפגוע כמה שיותר..

Ipecac0

New member
וואי. מה זה משנה איך היא כתבה ת'שם?

כאילו, את בקטע של לתפוס בקטנות? שגיאות כתיב עוד לא הרגו אף אחד ועוד לא נכנסו לחוק כעילה לעונש מוות. היא שומעת זפלין? יופי. כ"כ משנה לך איך היא כותבת ת'שם?

ssdd12345

New member
טוב טוב טוב ...

אני אל אציק לה...אבל היה לי כיף..אבל הבטחתי..נוווו טוב.. אוווווףףףף...אבל אבל אבל אבל..אוחחחחחחחחחח..היי יש כזאת חיה, אוח והיא ממש יפה אני אוהבת ציפורים!!!?.. הנני נשבעת |ככה מתחילים את ההשבעה שלך לצה"ל זה ממש מבדר| שאני אשתדל שלא להציק לחדשים שבאים גם אם הם עשו טעות בזפלין..או אם השם שלהם לא מוצא חן בעיני..ולא לשתף הרבה פעולה עם ג'ים או עם כול אחד אחר שמתחיל לרדת על מישו בפורום...ולא להתחיל ריבים עם אף אחד כולל עם עצמי...כדי שיצטרפו הרבה חדשים!!!! הסוף!!! אבל כול כך כיף לי ככה!!!!!

למעלה