היי חדשה פה.

היי חדשה פה.

ונכנסתי במיוחד כי אני פשוט לא עוברת תאוריה. עשיתי כבר שתיים ולא עברתי וזה ממש מבאס וגם הולך לי הכסף.. אני כבר עוד שנייה עושה טסט ואין לי תאוריהההה! התאוריה השנייה דווקא חשבתי שהלכה לי טוב פתאום נכשלתי ועוד איזה 10 טעויות היו לי..כאילו כמה מפגרת אני יכולה להיות?!?? היו לי הרבה שאלות על עקיפות וזכות קדימה אבל תוכלו אולי להסביר לי קצת יותר על זה..מה הכי חשוב לדעת כי אני יודעת אבל אולי תלמדו אותי משו חדש..חחח

BarBar89

New member
יא ! יא יא!../images/Emo3.gif../images/Emo67.gif

את שומעת עופר ניסים חחחח מגניף... בחתימה שלך...

BratZit

New member
אוליי תלמדי מדיסק לימוד

או תבקשי ממישהו שיסביר לך קצת את החומר... זה לא כזה נורא... יכול להיות שאת לא ממש מבינה את החומר.. ואת לא יודעת את זה אפילו

ז י ר ו

New member
לענות על שאלות.. זה מה שעוזר!

אני נכשלתי בתיאוריה הראשונה... בשניהה כבר לא השתמשתי בספר תיאוריה אלא באתר.. עניתי על כל השאלות שם ובזכות זה עברתי את התיאוריה... לקרוא לרוב לא עוזר תנסי לענות על המבחנים שיש באתר L.CO.IL זהמה שעזר לי:] בהצלחה!

ז י ר ו

New member
תיקון..

טעות שלי האתר הוא: http://lamed.dapim.co.il/ זה עולה רק כמה שקלים להירשם..

Ivory Flower

New member
אני איתך בהמלצה

נראה לי שאם לא היו ממליצים לי על האתר, היה לוקח לי הרבה זמן לעבור.. כי הספר תאוריה זה איכשהו עוזר. כאילו לומדים משם את החומר. אבל עד שאת לא מתרגלת, את לא תדעי, והתרגול של החוברת עם המבחנים שנלווה לחוברת התאוריה עצמה פחות עזר מהמבחנים באתר. בקיצור, זה באמת אתר מעולה.

זה הקטע...שלמדתי רק מהספר של התאורי

ה ושם יש גם מבחנים ואין חשבתי שזה יעזור וזה לא עזר..כנראה אני אצטרך ללמוד מהאתר אבל זה חרא כי אני שונאת ללמוד ממחשב...שונאת.

למעלה