היי, חדשה פה =)

• פותח הנושא coka
  • פורסם בתאריך

coka

New member
היי, חדשה פה =)

חח מוזר שרק עכשיו נכנסתי לפה... כלומר, אני שומעת רוק ומטאל באנגלית הרבה יותר מרוק ישראלי, אבל עדיין... כנראה שרק עכשיו הבנתי עד כמה אני מעריכה כמה מהאמנים פה בארץ (אני ידועה בהצתות מאוחרות)
המממ, קוראים לי אלה, אני בת 15.5, מתופפת, בליידרית מתוסכלת, חולת פירסינג וקעקועים.. למרות שכרגע יש רק פירסינגים, הקעקוע יגיע עוד שנה-שנה וחצי ככה.. =] מטורפת בדם על היהודים (חחח איזה גרופי זה נשמע... בקטנה..), אוהבת מאוד את אביתר בנאי, עיברי לידר, ברי סחרוף... שומעת פה ושם מוניקה סקס, מאודדד אוהבת את המוזיקה של אביב גפן..... לעזאזל, הבנאדם יודע לכתוב. וזה מה שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע, בטח יש עוד =)

DaNcE FoReVeR

New member
../images/Emo24.gifWeLcOmE../images/Emo24.gif

קלטי תהשקעות בנושא...חחחח תהני פה :]] מזדהה עם האומנים שאת אוהבת!!

ע ו ל ם

New member
ללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

רק אל תאמרי.......... מ-ו-נ-י-ק-ה ס-ק- לללללללללללאאאאאאאאאאא %$#^#%@#$@$%^$%^%$# <תפסיקו> %$##@!$^*&^)*)( איאיאי דייייייייי <אני מצט...> $%#$%@#$
את רואה מה שקורה למי שמדבר על מ-ו-נ- <הם מתקרבים> <שלא יגעו בי>
על ארקדי דוכין
ארקדי דוכין אמרתי
פסדר?! $%^@!!!##@
יצאתי בזול עכשיו...................

coka

New member
תודה רבה =]]

חחחח מצטערת אם העלתי לך נושא כאוב עדי, לא בכונה... =] האמת דווקא במקרה של מוניקה סקס מדובר בשיר או שתיים שאני שומעת, אבל זה באמת משנה? כל עוד היהודים מופיעים........ אני שקטה

ע ו ל ם

New member
דידו.. ../images/Emo8.gif

שיר או שתיים.. אני מסכים
כל עוד היהודים מופיעים.. מספיק שהם נמצאים , לא?
ושירבו הופעות כמותם בישראל..

f a d e

New member
ברוכה הבאה :)

אני עומר, בן 15 למה כ"כ חשוב לך הקעקועים?

wendigo

New member
עזוב בן אדם

אתה לא ידוע כמה מדהים זה קעקועים ואתה מדבר עם אחד שיש לו שניים כאלה ובקרוב אני יעשה קעקוע שלישי.

ברוכה הבאה...

אחחח.. אחח... אביב גפן... היהודים... מישהו מוכן קצת לגוון?????????????.........

בנה

New member
cokaaaaaa

יא חמודה שלי!!!!!!!!!! ברוכה הבאה...(למרות שלא תראי הודעות שלי לעתימ קרובות אבל אני פה!!) אוהפת אותכ מאוט! בנה

coka

New member
../images/Emo9.gif

תופים רולזזזז!!! תודה לכולם על הקבלת פנים :))) בנה!!! בובהההה..... נעלמת לי! לא עונה באייסיקיו, לא מתקשרת... אני כבר מתחילה לחשוב שאת רוצה להתגרש :( ואגב, מצטערת שכל התגובות שלי מגיעות בהפרשים של כמה ימים(ככה שיוצא שההודעה מוקפצת), פשוט המסך של המחשב שלי נדפק, ככה שהמחשב שלי מושבת ואני פועלת עכשיו לפי המצבי רוח של המחשב של אבא שלי... ושל הלוח מבחנים שלי

למעלה