היי חדשה פה..

nik name

New member
היי חדשה פה..

אז קצת על עצמי
בת 40+ילד מהריון ספונטני,הריון שני ספונטני שהופסק עקב מומים בעובר,מאז לא הצלחנו להקלט ספונטני,והתחלנו הזרעות... הזרעה ראשונה נקלטתי שבוע 16 אין דופק... שוב גרידה ...
מאז עוד כמה נסיונות של הזרעה שנכשלו
כרגע החלטנו לפנות להפריות ... ואני ממש בלחץ מזה ...
איך מתבצע התהליך,איך לבחור רופא מומלץ? הם דרך הקופה? פרטי?...
האם צריך לבצע שוב את הבדיקות כמו צילום רחם ( לא מסוגלת לעבור,את זה שוב!!! ) פרופיל הורמונלי וכו ?
אשמח לקצת סדר בנושא הזה... ולרופא מומלץ
תודה רבה ובהצלחה לכולן !

PAND76

New member
ברוכה הבאה לשהות קצרה

אל תלחצי מהפריות. הטרדה היחידה שנובעת מהן, זה אולי שיבוש בסדר היום בגלל הזרקות, מעקבי זקיקים בדם ווגינאלי (דברים שפה ושם הורגלת להם בהזרעות), בתי מרקחת כדי לקנות תרופות שצריך מהן הרבה ולעתים קרובות וקצת בירוקרטיה עם פקידים, להתחייבויות וכו'.

הטיפולים עצמם, לא ביג דיל. ילדת וזה הרבה יותר בקטנה. שנ"צ נחמדה בצום בשאיבה אחרי שיש די זקיקים בגודל נכון והחזרה שקצת יותר לא נעימה מבדיקה וגינאלית ותו לא. ההמתנה אחרי, קשה הרבה יותר

לגבי רופא: כולם כאן ממליצות על בר חווה, זיידמן וכו' ל"מבוגרות" שבינינו. אני מציעה, שקודם תבדקי מי מציעה לך הקופה שלך ותעשי אתו טיפול - שניים. לאו דווקא בסביבתך. אפילו מחוץ לעיר. יש רופאים טובים לגילאי 40, גם בקופות חולים. הרופא ינחה אותך איזה בדיקות לעשות (פרופיל, כלליות, אולי היסטרו', ממוגרפיה, פאפ וכו'). אם עשית צילום רחם לפני זמן קצר יחסית וכבר הרית וילדת, ייתכן שיוותרו לך על כך. אם מתעקשים, נסי להחליף אותו להיסטרוסקופיה שהרבה יותר הגיונית לנשים שכבר ילדו (בודקת הידבקויות, פוליפים וכו').

גם ההמלצה שלי עד היום הייתה שטיפול IVF ראשון לעשות

בציבורי /רופא בהסדר של הקופה. כי בפרוטוקול הראשוני בדכ לא נדרש יותר מידי יצירתיות והרוב נותנים פרוטוקולים דומים למטופלת חדשה.
במקרה הזה, כדאי להשלים כמו שטוליתי אמרה בירור הפלות, ואולי אף לשקול PGS (לא בטוחה מה הקריטריונים שבגללם שולחים לזה, שווה לברר).
&nbsp
בלי קשר למקרה הספציפי, העובדה שהחמירו עם התנאים ל ivf, ויותר קשה לקבל אישור אחרי מספר כשלנות, גורם לי לחשוב אולי עדיף לנמליץ לנשים סביב גיל ה 40 שגם הטיפול IVF הראשון יהיה בפרטי.
&nbsp
מצטרפת לטוליתי בהמלצה על בר חוה. התורים אליו ארוכים, כדאי לשריין תור בכל מקרה גם אם הולכים בינתיים לציבורי או לרופא אחר.

PAND76

New member
אני מתה על רפואה פרטית. אבל חושבת

הגם שטרם התבשרתי, שאישה שגופה יודע להיקלט ולייצר ולהחזיק הריון, יש בה משהו שמאפשר לקחת מעט את הזמן עם תותחים כבדים. המון רופאים ומטופלות טוענים שהסיכויים שלה טובים יותר, הגם שאיש לא יודע מה הסיבה.

כמו שכתבת, עצה טובה, משריינים לתותחים ובינתיים מנסים ברגוע עם הציבורי ועם כל יתר הבירורים.

nik name

New member
היי, אז ככה

המליצו לי על בר חווה, אלבוגן ו דר אריה ברקוביץ ..
יש המלצה על מישהו מהם?
אני בקופח מאוחדת...
&nbsp
את הצילום רחם עשיתי אחרי ההריון השני
&nbsp
תודה רבה!

PAND76

New member
אם ברקוביץ מקבל דרך הקופה שלך

לכי אליו. שמעתי שהוא תותח. גם על אלנבוגן שמעתי טובות. אם לא מסתדר מסיבה כלשהי, בקשי מהקופה לעבור באמצע הרבעון. אני לא במאוחדת, אבל יודעת שכאשר זה פוריות, גמישים יותר.

נועה312

New member
אנחנו אצל ברקוביץ'

ואני מאוד מרוצה ממנו אבל תמיד החזקתי גם תור לבר-חווה למקרה שיימצאו אצלי איזושהי בעיה (הבעיה אצלנו היא בעיית זרע). אישית בגיל 40 הייתי הולכת ישר לבר-חווה ומומלץ לקבוע אליו תור.
לגבי צילום רחם, עשיתי אחד לפני 5 שנים ולא ביקשו ממני לחזור עליו. כן עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית אחרי קיסרי חירום השנה אבל זה בכלל לא כאב ונגמר בתוך 2 דקות.

טוליתי

New member
מצטערת על האובדנים

פאנד כתבה לך יפה. מוסיפה רק שחשוב לעבור בירור להפלות חוזרות עקב ההפלה בשבוע 16.
ההמלצה שלי היא על בר חוה. התורים אליו רחוקים, אז ניתן לקבוע תור לאחד הרופאים העובדים במרפאתו. גם עליהם יש כאן פידבקים טובים.
&nbsp
בהצלחה

למעלה