היי, חדשה פה

ליצי115

New member
היי, חדשה פה

לאחר 4.5 שנים של אכזבות הגענו (בעלי ואני) להחלטה שהגיע הזמן להתקדם.
השנים עוברות כל כך מהר והמטרה הסופית הכי חשובה עכשיו!!!
אני מעוניינת במידע על תהליך פונדקאות בארץ +תרומת ביצית, אני בת 35 ולאחר 5 ivf הבנו
שמהביציות שלי לא ייצא משהו ועברנו לתרומת ביצית, ההחזרה הראשונה הביאה איתה הריון כימי
ומאז כבר שנה עם עוד 5 ניסיונות רק כשלונות. אז לפני שהכסף יגמר לגמרי על ביציות החלטנו לנסות לקדם את המטרה
אני מבקשת מידע על התהליך, הזמן שלוקח עד תחילת התהליך עצמו, אם יש דרך לקצר במציאת פונדקאית לבד,
עלויות(אני יודעת שהם משתנות אבל פחות או יותר) בקיצור כל מידע שיוכל לעזור לי להתקדם בדרך הטובה ביותר
תודה רבה!!!!!!

pundekaut2

New member
שיהיה לכם תהליך קצר ומוצלח

יש שני מסלולים עיקריים: לעבור את התהליך באופן עצמאי או דרך מרכז.
באופן עצמאי: מציאת פונדקאית, בדיקה שהיא עומדת בדרישות, איבחון פסיכולוגי לכם ולה, פגישות עם עו"ד לחתימת חוזה, הגשת כל הטפסים לוועדה וכו'.
דרך מרכז - כל הכתוב לעיל מתבצע ע"י המרכז.

יש יתרונות לכאן ולכאן, באופן עצמאי חוסכים את העלויות למרכז, אפשר למצוא פונדקאית בזמן קצר יותר,
ויש המרגישים כי הם בנויים לתקשורת ישירה ולא דרך מרכז מתווך.
דרך מרכז - חוסכים המון כאב ראש והתרוצצות, מקבלים גורם מקצועי שמכיר את התהליך,
ויכול גם ללוות ולייעץ במידת הצורך. אבל צריך לחכות בתור לפונדקאית כשנה, וכרוך בעוד כסף שצריך לשלם להם.

ממליצה לכם להיפגש עם שניים-שלושה מרכזים כאלו, לשמוע מהם על שירותיהם ועל התהליך. גם להיפגש עם זוגות שעברו באופן עצמאי.
ולבחור בדרך שמתאימה לכם.

עלויות כל התהליך כ-180,000 עד 220,000 ש"ח (תלוי עם/בלי מרכז עם/בלי תרומת ביצית, תשלומים נוספים וכו').

בכל מקרה, כדאי כבר לשלוח מכתב לוועדה כדי לקבל אישור עקרוני לפני שאתם מתחילים בכלל לחפש מרכז או פונדקאית.

זיוה2233

New member
ליצי115

ליצי !!!
ליצי באופציה של חו"ל תחסוך לך זמן יקר וכסף....
בחו"ל את יכולה עם תרומת ביציות להתחיל בחודש הבאה החזרות.....
בהצלחה לשנה החדשה עם המון בשורות טובות.
זיוה

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום

נשמע שעברתם דרך ארוכה ומייגעת, מאחלת לכם שתגשימו במהרה את החלום שלכם.

הצעד הראשון צריך להיות קבלת אישור ראשוני מהוועדה לנשיאת עוברים.
כדי לשלוח את הבקשה עליך לבקש מהרופא המטפל שלך למלא עבורך את טופס 6.
את הטופס המלא + צילומי תעודות זהות שלך ושל בעלך שלחו לכתובת הבאה-
אביבה נמרודי בוצר
הוועדה לנשיאת עוברים
משרד הבריאות
רחוב רבקה 29
ירושלים 91010.

התשובה ניתנת לרוב בתוך חודש.

בהצלחה

ליצי115

New member
תודה רבה בנות

ללא ספק אני יתחיל קודם כל עם טופס6 רק שיש לי כמה שאלות לגביו: את 2 ההחזרות האחרונות עשיתי אצל רופא אחר. אני מתכוונת לחזור לרופא הקודם שלי שאמור למלא את הטופס, מה קורה עם סיכום הטיפולים שלא נעשו אצלו? או שבעצם לוקחים את המידע והניירת מהתיק באסותא ששם התבצעו כל הטיפולים וההחזרות?.
צריך לציין בטופס אם התהליך יתבצע מביציות שלי או של תורמת, בעלי מתעקש לתת צאנס אחד לביציות שלי ( ב5 השאיבות שהיו לי בחיי לא יצאו יותר מ4 ביציות ופעמיים אחרונות לא הגענו להחזרה בכלל). האם יש אפשרות כזאת או שצריך להחליט מההתחלה על דרך התהליך?
זיוה2233 כתבת שאופציה של חול תחסוך לי זמן וכסף , ברור שאני מחפשת את הדרך הזולה והמהירה אך מה שמרתיע אותי זה הקטע שאם זה מתרומת ביצית אז אני ירשם כאם מאמצת( ככה הבנתי) אבל למרות הכל אני אשמח לפרטים עם כמה זה חוסך בעלויות.תודה לכן יקירותיי ושיהיו בשורות טובות אמן!!!

מירבי*

New member
טופס 6

הטופס צריך לכלול את כל מה שעברת. בחרי רופא מסויים ותני לו דף עם ריכוז כל הטיפולים שעברת ושהוא יכתוב את זה על גבי הטופס.
בקשר להחלטה על תרומת ביציות,זה מקובל לכתוב שיהיו נסיונות עם הביציות שלך ואם לא תלכו לתרומה.

בהצלחה ושבת שלום

למעלה