היי חדשה פה :)

היי חדשה פה :)

שלום לכולם קוראים לי מעיין עוד מעט בת 16. האמת שאני חולה כבר כמה ימים, ולא הלכתי לבית ספר ובגלל שמשעמם לי בבית התחלתי לראות את גלי בעקבות המלצה של חברה שלי וממש התלהבתי מהסדרה ואני כבר באמצע העונה השניה! ואז גם מצאתי את הפורום הזה, אני עוד חדשה בזה אז לא כל כך מבינה בכל הדברים פה אבל בכל זאת מקווה להשתלב כאן. טוב זהו חפרתי :)

neurotica

New member
היי, ברוכה הבאה

אני מאיה, ואני מנהלת את בית המשוגעים בזה. שני דברים כדי להפוך את השהות שלך בפורום לנעימה יותר - מומלץ לקרוא את התקנון (יש לינק למעלה), לא כי עשית משהו רע, אלא פשוט כדי להבין מי/מה/מו אנחנו. וגם, כל עוד לא הגעת לפרקים העדכניים (האחרון ששודר זה פרק 14 של עונה 3), עדיף להמנע מקריאת ספוילרים (שמסומנים כ-
). וזהו, מקווה שתהני אצלנו! ותרגישי טוב

gayhighfive

New member
heellooo :D

אני הודיה.. לאיזה פרק הגעת בעונה השנייה? (וכשאני שואלת לאיזה פרק אני מתכוונת האם הגעת לפרק 16 ואם כן מה היו ההשלכות הרפואותיות אחרי שראית מהדקה ה18:00 עד לדקה ה19:06? ) בכל מקרה אנחנו לא משוגעים אנחנו רק נראים כאלה.. אבל בכל זאת יש סכנה של שיגעון אחרי שהות ארוכה פהD: וברוכה הבאה^^

A TotalGleek

New member
וולקאם !

אני ניצן :) אז כדי שנכיר אותך קצת-
דמויות אהובות?
דמויות שנואות?
שירים מהסדרה שאת אוהבת? תרגישי טוב והתאקלמות מהירה ! ואני צוחקת כי לזה את קוראת חפירה

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!!

היי, אני איילת. בת 19. ברוכה הבאה!!! ואני ממש חייבת לומר את זה (ברצינות, בטח מי שמכיר אותי היה בטוח שאומר את זה)- לייק ענקי על הכינוי שלך!! (זה השיר האהוב עליי ואני חורשת עליו ברמה מטורפת כבר המון המון המון המון המון זמן. וחופרת על זה).

5ifi

New member
שלום!

אני יפי ומי שחופר- מצליח.
-אחוות חופרים-

5ifi

New member
אני אפילו לא מכירה את המילה הזאת אבל...

בדקתי במורפיקס! הוריי!!!

למעלה