היי :) חדשה פה ^^

xBeJeweled

New member
היי :) חדשה פה ^^

שלום לכולם , אני חדשה פה בתפוז ובפורום בפרט , אני בת 17 מאיזור הצפון , אני משחקת מייפל בערך מ-2006 ב- Windia עם הפסקות כמובן . אשמח לדעת אם יש פה עוד אנשים שמשחקים ב- Windia :] ערב טוב ^^

היי!

אני לוטן, 16. יש לי קוסמת קרח ברמה 146 בברה. ויש פה אנשים שמשחקים בווינדיה! אני בטוחה שתמצאי פה חברים חדשים למשחק...
תהני!

Hasselblad

New member
שלום וברוכה הבאה לפורום

אני סיוון בת 29 משחקת בשדוארית רמה 181 בברה. יש לנו בפורום נציגות גם מווינדיה. מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה בפורום.

הי ../images/Emo140.gif

אני סמדר (בגיל שכבר לא אומרים.....) משחקת בעיקר בהרואית דרגה 200 בסקניה. (יש חיים אחרי הפנסיה
) לעיתים מגוונת עם קוסמת אש בדרגה 183. ואז מגלה שוב כמה כייף לשחק בלוחמת.....
איזו דמות יש לך בוינדיה? החבר'ה מוינדיה פעילים בעיקר בבוקר אני חושבת....

btekx

New member
../images/Emo6.gif אז יש שאלה בקשר לקוטל שדים

האם אפשר לעלות אותו בHP בעזרה NX ע"י ירידה של MP אבל אין לקוטל שדים MP!!!!!!!!!!!!!! אז אי אפשר לשפר אותו בNX את HP???

xBeJeweled

New member
תודה לכולם D:

יש לי בישופ רמה 159 והירו שהתחלתי להשקיע בה רק בחודש האחרון וכבר עליתי 20 רמות - רמה 135 ( Active ) בנתיים אני רואה שכולכם מסרברים אחרים :( שיהיה שבת שלום .

btekx

New member
שלום לך!

מה דמויות שלך? יש לי משולש פיראאאטים אקדחון, סיגנוס פיראט ובעיקרי מכונאי האגדיי כולו בברה, התשלבות נעימה בפורום המייפל הכי חם ברשת

JackyE

New member
בורכה הבאה!

אני מעיין מפ"ת בן 21
יש לי Drk רמה 143 בברה השתלבות נעימה! :) שאלה, את משחקת באופן רצוף מ2006 או עם הפסקות?

Guid

New member
ברוכה הבאה!

אני עידן, בן 24, משחק בבואו-מאסטר ברמה 135 בשרת ברה. ברוכה הבאה לפורום שלנו, והשתלבות נעימה!

ברוכה הבאה :)

אני רועי, יש לי קשתית ברמה 95 בסקניה ( טעות היה לעשות אותה בת..
) וספירמן ברמה 65 שאני מתמקד בו יותר כרגע בברה

מ י ל ר

New member
שלום לך D:

אסף, בן 24, בעל קוסם קרח 177 בברה ואני מהמרכז D: השתלבות נעימה :)

MomerS

New member
היי ../images/Emo13.gif

אני עומר בן 13 מחולון, משחק באראן בשרת ברה רמה 103 (שלא הולך להיות 104 בחודש הקרוב
) מאחל לך השתלבות נעימה בפורום

xBeJeweled

New member
מצטערת ....

לא מכירה את הפורמים פה , אז לא שמתי לב שיש עוד תגובות . אז תודה לכולם על קבלת הפנים !! :) יש לי בישופ רמה 159 והירו שהתחלתי להשקיע בה רק בחודש האחרון - רמה 135 ( Active ) בנתיים אני רואה שכולכם מסרברים אחרים :( ולגבי שאלה שנשאלה : אני ממש לא משחקת 5 שנים ברצף , אלא אם המון הפסקות בעיקר בזמן הלימודים וכשיש לי מבחנים אני לא משחקת שבועות:D שיהיה שבת שלום .

למעלה