היי חדשה פה

bmi גבוה

New member
היי חדשה פה

היי אני די דנדשה אמורה לעבור שרוול ב21.8 ומתה מפחד מקווה שאקבל כאן קצת כח אז...שלום לכולם/ן

חמ סה

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo45.gif

הלחץ וההתרגשות מאוד מובנים, כולנו היינו שם... תזכרי שבחרת להעניק לעצמך איכות חיים בריאה יותר וטובה יותר והמסע לקראת יהיה יותר קל ... יש גם פורום משורוולים מאוד פעיל, את מוזמנת להיכנס ולהכיר מנותחים רגע לפני (כמוך) וכאלו ששנים אחרי... שיהיה בהצלחה

bmi גבוה

New member
וואו..

את נראית נהדר...כל הכבוד לך באמת באמת...מאחלת גם לי להוריד את המיותר שזה משהו כמו 40 קילו....האמת עושה את זה בעיקר בשביל הבריאות...

שמחה37

New member
ברוכה הבאה

הפחד מובן וידוע הכל בסדר. החיים לא דומים לחיים אחרי. אוטוטו חוגגת 3 שנים לשרוול יכולה לאמר בפה מלא שאחרי 4 ילדי זו המתנה הטובה ביותר שנתתי לעצמי בחיים. את יכולה להכנס אלי לחתימה יש שם משהו שכתבתי לכבוד השנתיים לשרוול אוטוטו מסכמת כבר את השנה השלישית. כנסי אליי גם לפייסבוק שמחה גניאר יש שם מצגת שנותנת הרבה כח למי שלפני. על כל פנים אנחנו כאן כדי לחלוק חוויות. הכל בסדר. בהצלחה רבה שמחה

bmi גבוה

New member
תודה רבה

במלב"י כתבת משהו שנותן לי הרבה כח ואמנם שלחתי הצעת חברות אך לא ראיתי מצגת... כאן זהו האתר שהרגשתי הכי בבית לאחר שניסיתי כמה אחרים...שואבת מכם/ן כח ומהחוויות שרובן חיוביות. עדיין הפחד קיים אבל בראשון הבא מתחילה את הדיאטה דלת הפחמימות שלפני ופתאום זה נראה כ"כ קרוב אבל לא נראה לי שיש מתנה יותר טובה שאוכל לתת לעצמי על מנת להיכנס להריון. שוב- תודה

למעלה