היי, חדשה פה :)

nooka

New member
היי, חדשה פה :)

הייתי רוצה לקבל חוות דעת, אם יש לי סיכוי בתחום הדוגמנות.. תמונה שלי מפורים..--->

אין ממש תמונות תקריב של הפנים אבל

לפי מה שראיתי אז לא. אני לא חושב שלא בגוף ולא בפנים את ממש מתאימה לדוגמנות אבל אני בטוח שאת יכולה להצטלם מאוד יפה יותר מידי פוני שימי תמונות פנים קרובות

nooka

New member
כרגע אין לי תמונות תקריב של הפנים..

אבל בכ"מ, אילו תכונות גוף צריכות להיות לדוגמניות?

תכונות גוף?

חזה לפחות A הכי טוב B טליה - משמע מותניים צורת גיטרה בנות ישרות מידי באזור המותניים זה לא מספיק נשי חוסר "צמיגים" לא משנה איפה עור טוב רגליים ארוכות יחסית גוף ארוך יחסית. טוסיק עגלגל זה בכללית סהכ תמונה שווה אלף מלים כל השאר זה עניין של טעם

הכי טוב כנסי לאתר שלי ותסתכלי מה זה גוף יפה

בתמונות יופי וזוהר קטגוריה בגד ים וגוף אם יש לך גוף כזה כמו בתמונות האלו אז יש לך גוף של דוגמנית אצלך זה לא נראה ככה כרגע מהתמונות ששמת.

Shuyara

New member
"גוף יפה" זה גם מידה 42.

בבקשה אל תגדיר את זה כ"גוף יפה", אלה צורת גוף וקימורים המבוקשים בעולם הדוגמנות. יש מספיק צעירות בגיל ההתבגרות שדיבורים כאלה יגרמו להם לתסביכים.

יפותו

New member
../images/Emo3.gifאם לא שמת לב זה "פורום דוגמנות"

מה שאמרת שווה ערך לכניסה לפורום של קרניבורים עם אג'נדה של צמחונית ולומר שגם סלט זה נורא טעים.... ובקשר לזה שיש צעירות שמשפטים כאלו יגרמו להן לתסביכים-הפרעות אכילה הן הפרעות קליניות לכל דבר, לא משהו שהמדיה היא בהכרח הטריגר שלהן. גם בימי הרנסנס, כשתדמית האשה היתה "שמנמנה" יותר היו מקרים היסטוריים מתועדים של אנורקסיה-אז די לבבל"ת הלא רציני והדמגוגי הזה!

אל תתחילו - התסביכים של מי שיש לה בעייה עם

הגוף הם אינם תסביכים חיצוניים יש בנות שיש להן גוף יפה ונכון גם במידה גדולה יחסית זהו פורום דוגמנות - ואני מתייחס לדברים שקשורים לדוגמנות מי שלא יכולה להתמודד עם הבקורת או מאידך חושבת שהיא לא מספיק שווה אם היא לא דוגמנית - יש לה בעיות הרבה יותר קשות מסתם דימוי חיצוני נמוך זה עולם ומלואו.

פשיי איזה הבדל.... תראי למשל את התמונה הזאת

לעומת התמונה הראשונה עם הפוני פוני לך? ממש ממש ממש ל-א זה מאוד לא יפה לך. שימי תמונה כמו זאת שרואים את כל הגוף מה הגובה שלך? אני עדיין מזהה "בעיה" בפנים שלך שאומרת את מאוד נאה, אבל אין לך את "היופי" הזה שצריכים לדוגמנות. כמובן כשאני אומרים דוגמנות אני לא מדבר על הסוכנויות האלו שמקבלות כל אחד....

למעלה