היי חדשה פה

hadar981

New member
היי חדשה פה

היי אני הדר בת 22 הייתי רוצה חוות דעת על כמה מהתמונות שלי אם יש לי סיכוי בכלל בדוגמנות אתם יודעים שלא יעשו עליי חלטורות... תודה =)

hadar981

New member
טוב התמונות...

C:\Users\hadar\Pictures\בגד ים -2\IMG_0267.JPG C:\Users\hadar\Pictures\בגד ים -2\IMG_0306.JPG

סוהיזו

New member
כל מה שאני יכול לומר זה `וואו`

אני לא מקצועי בתחום אבל יש לך גוף יפה מאד, ופנים יפות!

hadar981

New member
באמת?

וואו באמת תודה... אני ממש לא מבינה בדברים האלה כאילו אני ממש הייתי שמחה לקבל חוות דעת מקצועית אתם יודעים אם כן כן אם לא לא.... בלי יותר מדיי אשליות עצמיות... הייתי שמחה לעוד תגובות לאם אני יכולה להתאים לתחום... תודה =)

הדר :)

מתמונה אחת אי אפשר לתת "שיפוט" הוגן תקריבי פנים זה דבר מאוד חשוב לעמוד בצורה הזאת מול המצלמה תחמיא לכולם. תעמדי ממש מול המצלמה ואז שיצלמו. בינתיים את נראית בחורה עם גוף נאה אך לא משגע, לא דבר שאני אומר וואו לכי לדגמן. הפנים? כרגע הן לא נראות יפות מ-ס-פ-י-ק כדי להגיד לכי על ממש רצית להמנע מחלטורות? כל מי שיגיד לך פשייי ואת פצצה וכל מיני כאלו והוא באיזה סוכנות משהו-מודלס (בד"כ) ואז אומר לך תני לי 3000 שקל לבוק - עושה עלייך חלטורות.

hadar981

New member
טוב תודה על הכנות

טוב תודה על הכנות... השיער שלי לא יפה?=(

לא בתמונה הזאת לא.

מידי נפוח בצד שמאל ומידי דליל למטה זה אמור להיות קצת הפוך... ייתן לפנים שלך יותר נוכחות והשיער ימסגר אותן שמת תמונה אחת! זה ממש גרוע. תביני - אין טעם להעלות תמונה שאת יודעת שעליה תקבלי תגובות יחסית טובות, זה כאילו שאת מבקשת רק את זה. כשאת קונה מכונית לדוגמא, האם את מסתכלת עליה רק מזוית אחת ומחליטה???

גוף...

אל תהרגי אותי ושכל המתיפייפים לא יגידו שאני מדרדר בנות לרזון יתר: יש לך גוף טוב אבל! אני חושב שאת צריכה להצר היקיפים ולחטב את אזור הישבן והירכיים. לעולם הדוגמנות כפי שהוא היום. אני חושב שיש סיבה ברורה לכך שאת מצטלמת אך ורק מהצד תקני אותי אם אני טועה

או! זאת תמונה נכונה

נדמה לי או ששמת אילניינר או עפרון שחור מתחת לעיין? אם כן לא לא לא. זה לא עושה לעיניים שלך טוב. מה שאני רואה זה שיש לך שפתיים יפות אף קטן ויפה עיניים יפות יש לי קצת בעיה עם אזור הלסת וקוי המתאר שמקיפים את פנייך. כאילו שיש לך פנים טיפה מידי רחבות. אני חושב שבצילום נכון - תאורה נכונה - איפור נכון ומינימלי - ושיער אחר תראי הרבה יותר טוב וכן ייצא ממך משהו דעתי היא תאריכי שיער מלמטה - זה יפצה על רוחב הפנים התחתון ויאזן הכל או שאם תאספי את השיער ותעשי קוקו מתוח לאחור זה גם יאזן כי אז יהיה גם נפח למטה וגם למעלה ויראו יותר את הפנים שלך. כרגע - וגם ידידי המלומד שוקי זיקרי יגיד לך בפירוש - שהתספורת הזאת לא מתאימה לך.

hadar981

New member
=(

טוב בהללט ביאסת במיוחד כי רק שלשום הלכתי להסתפר וקודם היה לי ארוך יותר... אמרתי לספר לעשות אותי מיוחדת וזהו... סוף סיפור נראה לי צריך למצוא ספר אחר.... תודה בכל אופן =)

זאת דעתי בלבד כמובן חח

אני מצטער אם ביאסתי אותך תראי זה כמו באיפור מאפרת טובה גם אם אומרים לה תעשי משהו מיוחד היא לא סתם תמרח צבעים למען ה"מיוחדות". אם זה מיוחד ומכוער כי זה לא מתאים לך - מה הטעם בזה?! כנל בתספורת. צריך להתאים תספורת, איפור, לתווי פנייך.

hadar981

New member
יש בזה משהו...

יש אולי איזו סוכנות שאתה מציע לי ללכת אליה? מקום שמחפשים אנשים כמוני? כי עד עכשיו כולם חושבים שאני צריכה לשלם להם במקום להפך חחח

Kalderaro

New member
הדר

אני לא אלך סחור סחור את ניראת טוב אבל לא מספיק בשביל להיות דוגמנית בקיצור חבל על הכסף אם את מתכוונת להשקיע בתחום.. בהצלחה.

למעלה