היי :) חדשה פה...

YesWeCanSee

New member
היי :) חדשה פה...

בתקופה האחרונה קראתי פה קצת לקראת הגיוס של החבר... אנחנו כבר 8 חודשים ביחד.. אני בכיתה י"ב.. הוא התגייס לפני שבוע וחצי בערך.. לא משו רציני יחסית להרבה בנות פה.. הוא עושה טירונות 02.. גיוס כלל צה"לי.. אז אני מניחה שרק הטירונות תהיה לי קשה.. וגם זה תלוי ביציאות שיהיו לו.. אז שבוע ראשון בלעדין עבר סבבה.. יצאתי וביליתי הרבה עם חברות... ות'אמת.. שהרגע הזה שראיתי אותו וחיבקתי ונישקתי אותו אחרי שבוע היה שווה כל יום שחיכיתי לו כאן... לא היינו מסוגלים להרפות בכלל אחד מהשני... ייאמר לזכותו שהוא מעודד ומשמח אותי.. כל בוקר שאני קמה אני מקבלת הודעה מקסימה.. שולח לי תמונות.. סמסים אוהבים.. מתקשר מתי שהוא יכול... אז זה מחזק אותי.. שבוע הבא הוא לא חוזר.. זו כנראה תהיה הפעם היחידה שהוא יסגור.. אני לא יודעת איך אני אעבור את השבוע.. אני מאוד מקווה שבזיקים (ככה כותבים??) הם נותנים לבקר... חח קיצר חפרתי... ואני אשמח להמשיך לקרוא ולהשתתף בפורום כי באמת שאתן עוזרות... ומעודדות=]

GrowingMadness

New member
וולקאם ../images/Emo24.gif

כן טירונות 02 זה דיי קייטנה.. גם יוצא כמעט כל שבוע וגם יש מלא זמן לדבר בטלפון
בקשר לאם אפשר לבקר בזיקים אני לא יודעת, אבל רק שתדעי ששבת אחת לבד זה שטויות, זה באמת יעבור לך בטיל בלי שתשימי לב בכלל.
כייף לשמוע שהוא מתקשר ושולח SMSים אוהבים, זה הכי מחזק בעולם. בכלאופנ. אני שי, בת 18 וחצי, גרה בצפון. חבר שלי בן 19, כבר שנה בצבא, משרת בכפיר.
ספרי קצת על עצמך! שם, גיל, מיקום בארץ...

YesWeCanSee

New member
חחח הכי נכון בעולם...

כל שעה ככה נותנים להם הפסקות והכל.. ובאמת שאני שמחה שהוא חושב עליי ומחזק ומעודד אותי עם הסמסים... הוא יודע שזה גורם לי לחייך כל פעם מחדש.. :) אני גל, בת 17 וחצי מגבעתיים... אני באמת מקווה שהשבת הזאת זו שטות.. וכל פעם שאני חושבת על זה אני נזכרת שיש בנות שחבר שלהן לא בבית 28 אז אין לי יותר מדי זכות לקטר...
פשוט אני לא יודעת איך זה יהיה... הכי הרבה שלא ראיתי אותו היה רק איזה 8 ימים... אבל הוא כל הזמן אומר לי שזה יחזק את הקשר שלנו.. הגעגועים.. שאנחנו יותר נדע להעריך אחד את השני... ושחושבים על זה.. הוא צודק :)

למעלה