היי חדשה פה :)

rotem611

New member
היי חדשה פה :)

היי, אז ככה יחבר שלי בן 21 (עולה חדש) בסיירת צנחנים ועוד פחות מחודש מסיים טירונות :) זה דיי טרי ושנינו לא ממש יודעים איך מצליחים להחזיק קשר כזה- שאנחנו נפגשים פעם בשבוע שבועיים (הוא חייל בודד אז יש לו פריבילגיות, הוא חוזר יותר חחח) ובקושי מצליחים אפילו לדבר בטלפון. לי ממש קשה עם זה ואני מאוד מתגעגעת וכל פעם שהוא חוזר לצבא זה ממש קשה לי. אני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם זה ואם אני בכלל מסוגלת להתמודד עם זה.. בנות תעזרו לי בבקשה..... מה עושים?!?

XxMidnightxX

New member
אין מש דרך אחת להתמודד עם זה

אי דיי בטוחה שכל אחת מתמודדת אחרת.. אבל מה שלמדתי בלהיות חברה של חייל זה: בשביל להיות חברה של חייל צריך הרבה סבלנות צריך הרבה כוח סבל..(כי מה לעשות לא כולם ג'ובניקים..חחח...) ובעיקר צריך אהבה...כי בלי זה הקשר לא מחזיק הרבה.. וצריך את הפורום הזה כדי לפרוק עד כמה קשה ולשמוח על כל דבר כיפי שיש.. ואנחנו תמיד פה אחת בשביל השניה...לא?..חח

GrowingMadness

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

שי, 18, חברה של כפיר'ניק כבר שנה ו4 חודשים, מתוכן הוא בצבא כבר שנה
בעיקרון כמו שנאמר בהודעה מעליי, צריך המון סבלנות והמון, אבל המון אהבה
. זה נשמע נדוש, אבל האהבה זה הדבק הכי חזק בעולם ורק אם אוהבים באמת שורדים את התקופה הקשה הזאת. ובאמת אסור לשכוח שזו תקופה! 3 שנים של קצת הקרבה מצד שניכם והרבה סבלנות והתחשבות אחד בשני. אז בקיצור אם את באמת אוהבת אותו והוא אותך תאמיני לי שתישארו ביחד. האהבה מנצחת הכל. מי כמונו יודעות!
כן זה יהיה ממש קשה... ויהיו רגעים שאת תרגישי חסרת אונים בטירוף אבל בשביל זה יש את הפורום המציל חיים שלנו! את מוזמנת להתפרק פה ולבכות ולהוציא את כל החרא שיש לך להגיד על ה"צבא הדפוק הזה" שכולנו אוהבות לשנוא
יהיה בסדר מאמי!

rainbowgirl

New member
קודם כל,מזל טוב ובהצלחה.

תראי,קשר כזה זה לא קל,אבל יכול להצליח. אחרי הטירונות יהיה לו קצת יותר קל מבחינת טלפונים וכו'. גם חבר שלי בצנחנים ואני יכולה להגיד לך שאנחנו התחלנו את הקשר שלנו כשהיציאות שלו היו פעם בשלושה שבועות.והנה,אנחנו כבר תכף שנה ושלושה חודשים ביחד. והאהבה פורחת. תדעי לך שקרביים מאד מעריכים את החברה שלהם על זה שהן נשארות אתם... אתם גרים קרוב אחד ליד השני? וד"א,מאיפה הוא עלה? :) אתם מתקשרים בקלות?

rotem611

New member
תודה... אני באמת צריכה את זה :)

כן אנחנו גרים באותו קיבוץ.. כאילו הוא חייל קשור בקיבוץ שזה אומר שהוא דיי גר על תנאי בקיבוץ עד סוף השירות שלו עם שותף שהוא גם חייל בודד. אז זה דיי מקל אבל הבעיה זה שכולם מכירים אחד את השני הקיבוץ ואנשים לא יואהבו את זה שאנחנו ביחד גם כי הוא גדול ממני בשלוש וחצי שנים וכל זה אבל בשבילנו זה לא בעיה וזה העיקר. אז עכשיו אנחנו עדיין שומרים על פרופיל נמוך בתוך הקיבוץ אבל זה ישתנה.. הוא עלה ממכסיקו אבל הוא יודע עברית דיי שוטף אז זה ממש לא בעיה, כאילו יש לו הרבה טעויות כתיב אבל כל עוד אני מבינה מה הוא כותב אז זה לא משנה (פשוט צריך קצת דמיון חחח) ובקשר לזה שהם מעריכים את החברות שלהם אז כן, הוא שאל אותי הרבה אם באמת זה מה שאני רוצה עכשיו- חבר קרבי שבקושי נפגש או נדבר כי הוא ממש לא רוצה לפגוע בי ובהתחלה אמרתי שכן, שאני מפחדת אבל כן ורק אחר כך הבנתי מזה באמת אומר......

shirizadok

New member
גם חבר שלי חייל בודד

וכן מפרגנים להם יותר עם היציאות אבל עדיין מזיינים אותם ובהתחלה שהכרנו הוא היה סוגר 21 קבוע >< אבלל זה ישתנה עכשיו לכל סופ"ש D: בכל מקרה, אין הרבה מה להגיד, זה קשה לכולם, גם לו אני בטוחה, אבל לך לפחות יש את הפורום הזה להתבכיין כשקשה[ את מוזמנת, אני עושה את זה הרבה חח :p] ופשוט מתמודדים כי אוהבים.. ומתרגלים. ברוכה הבאה מותק, ותספרי קצת על עצמך :)

rotem611

New member
וואלה??

היי אני דורון בת 17 מקיבוץ באזור חיפה מאיפה חבר שלך? הוא מדבר עברית?? וחיילים בודדים באמת יוצאים כל סופש אחרי הטירונות??

shirizadok

New member
חבר שלי

מאמריקה, קונטיקט, הוא שם חוזר עוד שבועיים..נווו וכן הוא דיי מדבר ומבין עברית חח זה חמוד, שלך? וזה תלוי מה חבר שלך עושה, התנאים אחרי הטירונות הרבה יותר טובים, הם רוב הזמן עם הפלאפונים ויש להם םיציאות יותר טובות, אבל זה לא קשור בזה שהם חיילים בודדים או לא יציאות אחרי הטירונות זה תלוי במה שהוא יעשה ותוקופות..לפעמים תראי אותו יותר לפעמים פחות אבל תחזיקי מעמד, זה שווה את זה.. מאיפה חבר שלך? מדבר עברית? וכמה זמן הוא בצבא ועוד נשאר לו??

rotem611

New member
חבר שלי

הוא ממכסיקו.. בסיירת צנחנים אז הוא עוד פחות מחודש מסיים טירונות ואז עוד שלושה חודשים אימון מתקדם ומסע כומתה ואז איזה שמונה חודשים בבית ליד אז הוא יצא קצת יותר אני מקווה כשהוא יהיה בבית ליד- קרוב לבית. אבל זה כייף שנותנים לו פעם בכמה זמן יום סידורים או יומיים! אז הוא יכול לחוזר הביתה קצת גם באמצע השבוע :) וכן הוא מדבר עברית, הוא היה פה באולפן וגם למד במכסיקו, זה כזה חמוד עברית של עולים חדשים!!! חחחח מה חבר שלך עושה??הוא קיבל עכשיו חופשה מיוחדת לטוס הביתה?

shirizadok

New member
אני לא מבינה

את החיילים הבודדים שבאו להתגייס, אני לא מבינה את חבר שלי, כאילו פאק לך לקולג' מה אתה בא להתגייס ולראות את כל הזוועות? כולם בקולג' בארה"ב כל היום במסיבות וכל הדברים האלה, רק פה בגיל 18 מתגייסים >< אבל שיהיה הוא אוהב את זה אין מה לעשות.. וכן מגיע לו חודש בשנה לחזור הביתה. חחח חבר שלך ממה בהתחלה אה? נחמד.. אבל כל הכבוד לו צנחנים זה לא קל.

rotem611

New member
כן לגמרי

כן גם אני ממש לא מבינה את זה. איך הם עוזבים את כל החיים שלהם ועוד בגיל כזה שכל האפשרויות פתוחות בפניך ובאים לישראל בלי שפה, בלי משפחה או חברים, בלי כלום כדי להתגייס לצבא ועוד אומרים שזה החלום שלהם- להיות לוחם?!?! מטורפים

shirizadok

New member
חח איך הכרת אותו?

כמה זמן אתם ביחד? איך את שורדת? טירונות זו תקופה קשה, אבל הוא לקראת הסוף ובמיוחד בצנחנים, אז אל תדאגי את תעברי את זה, תראי איך זה ישתפר אח"כ..
כן אני דיי לא יכולה להבין אותם חח, זה מוזר כי תכל'ס באמריקה וכל מיני מקומות אחרים בעולם שילדים שמסיימים תיכון לא באים להתגייס, לא באמת מבינים את זה, זה מנטליות שונה..
[אני בת 16 אגב חח, עוד לא בצבא
] ותגידי, חשבת על מה יקרה כשהוא יסיים את השירות עוד שנה פלוס? או לא יודעת כמה זמן הוא משרת, כי הם לא חייבים 3 שנים.. סליחה על החפירה חח

rotem611

New member
...

חחח הוא חייל קשור בקיבוץ שלי- הוא גר בקיבוץ עם שותף עד סוף השירות שלו. ואנחנו מכירים דיי הרבה זמן כי המשפחה המאמצת שלו היא המשפחה של בת כיתה שלי ויש לנו הרבה חברים משותפים ואבל אנחנו ביחד רק איזה חודש אז ככה שהחברים שלנו והמשפחה המאמצת שלו עוד לא יודעים כלום על זה כי זה יותר מידיי מסובך כרגע... והוא בסיירת צנחנים (פלס"ר) אז הוא עושה 3 שנים כמו כולם (ואפילו קצת יותר בגלל שהוא היה חייב להיות באולפן בצבא לכמה שבועות), זה היתה השאיפה הכי גדולה שלו, לעלות לישראל ולשרת בסיירת נחשבת! פסיכים.. חחחח ואחר כך הוא הולך ללמוד בבצלאל כנראה, אבל באמת עוד הרבה זמן. כמה זמן חבר שלך משרת? ואיפה?? הוא גם היה ב"מקווה אלון" כמו כל העולים?

shirizadok

New member
..

הוא לא עלה, הוא מסיים את השירות עוד 4 חודשים בעיקרון, ואז יכול לחזור לאמריקה[ כן באסה מטורפת אני יוודעת, אני דיי מבולבלת :-\] אבל הוא שוקל גם להמשיך, קורס מכים או דודבדבן שזה או עוד שנה או שנתיים..שוקל גם בגללי :D והוא לוחם בכפיר..והבסיס שלו ליד ג'נין. חבר שלך עושה יותר מ3 שנים? שמעי פסיכים ואני לא מבינה אותם, באמת חח אבל כל הכבוד לו

cluless20

New member
ברוכה הבאה!

אני אודליה בת 21 וחצי מירושלים.. נשואה לצנחן. כל ההתחלות קשות, בסוף את תתרגלי

למעלה