היי, חדשה פה

paloma blanca

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

בית חם לכל האנשים שעוד נותרה בהם תקווה
מוזמנת לשבת עימנו
אשמח להסבר על הניק שלך ... למה שלש פעמים מירב ?

תקווה? תמיד יש

לגבי ההסבר על השם שלי, אולי ציפית למשהו מתוחכם אבל האמת היא שמירב היה תפוס, וגם מירב מירב היה תפוס ואם גם מירב מירב מירב היה תפוס סביר להניח שכבר הייתי כותבת מירב כפול 4 ממש לא משהו עמוק אפשר לומר אפילו דבילי. זה גם פורום לחלומות? כי יש לי כמה :) יש לי הרבה תקוות לחלומות שלי , אז אולי זה איכשהו מתקשר.

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif

קודם כל לא ציפיתי לכלום .....
רק שחשבתי שאולי אנחנו לא מבינים בפעם הראשונה אז יש לנו 3 פעמים
תקוות לחלומות חובה
ומי כמוני יודעת
השלב הבא זה מעבר מתקוות לחלומות לביצוע בפועל

אפרופו ביצוע

אני חייבת לטוס לעבודה השניה שלי- ככה זה כשיש חלומות... צריכים לעבוד 15 שעות ביום אחרת החלומות לא יוכלו להתממש, אלא אם כן היו קוראים לי מירב אריסון :) תודה על האירוח

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מירב כפול שלוש
מייד מגישה לך צלחת של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף בטעם סודי בהחלט
ולשאלתך: מי? אוסף של אנשים מיוחדים במינם בעייני הכי מיוחדים בתפוז אבל לא לגלות
מה? כל מה שמתחבר לתקוות וחלומות מקטנים ועד עצומים מו? אמממ זה תלוי איזו חיה מופיעה ומתי אם זו פרה היא מקבלת קולרבי ונותנת כוס חלב אם זה דולפין בייחוד עם זה עופר שאימצתי אני משחקת אתו בתקווה שיום אחד אוכל לקבל אותו לסופ"ש באמבטיה אם זה בעל כנף ממשפחתי הוא מייד יוצא לטיסת רהבה וכן הלאה וכן הלאה. מקווה שיהיה לך נחמד אתנו רק טוב!!!

צילוש43

New member
ברוכה הבאה מירבי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מי מה מו... שבי נא איתנו ראי עד כמה יש כאן חבורה מיוחדת במינה.

alondli

New member
רעבה..? יש לי עוד שתי מנות..

( אבל אחת לגחלילית..
) יצא ממש טעים, אכלנו בן רגע, הכול חוסל.. למעט המנות של מירב ושל גחלילית ..ובכל הבית יש עדיין ריח של רוזמרין ..
אהההה.... טוב אני חייב לחזור, יש חובות ( לאסוף את הכלים ולהניח במדיח..
..יום האשה או לא..אני עושה זאת ברוב ימי השבוע..
) ולאחר מנוחה קלה.. לדובדבן שבקצפת, הסיום המרטיט לב כל גבר ואישה.. ובמיוחד ביום האישה.. תותים בשמנת כמובן...
אז..האמת..? זה באמת יום האישה,והוא מגיע לכן בזכות ולא בחסד, גם אם ניסו לתת לו כותרת של הסתדרות..מועצת הפועלים והפוליטיקלי קורקט.. ככה שכולם יצאו טוב.. גברים ונשים כאחד..
..והעיקר שיתנו לגבר מנוחה לשבת מול הטלוויזיה עם הרגליים למעלה ,לראות ספורט, או "הישרדות".. (כן, ההיא עם הרגליים למעלה...
)

למעלה