היי! חדשה פה!

אור8810

New member
נראה לי הדרוש שאת עושה השלכה

ואת כול הגועל נפש שאת מרגישה כלפי עצמך את משליכה עליי.

FireInsaid

New member
שמע חבריקו,

אם לסביות כאלה עלובות, למה אתה רואה סדרה על לסביות, ועוד נכנס לפורום של הסדרה? אז זהו. ששש. :]

אור8810

New member
קודם כול אני מכבד מאוד את הבחירה של הלסביות

אני חושב שלאישה עדיף בכול מובן מערכת יחסים עם אישה על פני גבר מאלף ואחת סיבות לכן אני פרו לסביות מובהק. אם אני חושב שללסביות יש טעם לא טוב בנשים זה ממש לא מהווה אינדיקציה למחשבות שליליות שלי כלפי לסיבות שלא קיימות כהוא זה.

the l word 10

New member
../images/Emo8.gifיש לי תשובה בישבילךך

אני לא חושבת שזה יפה שיהיו שתי בנות לסביות נשיות צריך אחת שתראה טובב כמן גבר כזה כאילו בוצ'ה

Shiri from the block

Active member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif אני מהאלה שנהנים משני העולמות../images/Emo152.gif ואיך ידעתי? ארמ, זה התחיל האמת ממשיכה בשחקנית שמשחקת את גבריאל ב'זינה'../images/Emo9.gif משם זה גלש לישנן בנות, ששם כבר יותר היה ברור לי מה אני מרגישה כלפי בנות ו.. זהו בערך. אני גם במהלך כל הסדרה נעתי בין ג'ני לשיין, כי שתיהן עיצבנו אותי בשלב כלשהו, אבל שתיהן גם היו ממש שוות בשלב כלשהו.. אז קשה../images/Emo3.gif

afraid1

New member
חחחח

תאמת שבזינה הם דיי שיחקו על הקטע הלסבי אני לא יודעת אם שמעת על זה אני קראתי על זה ראיון עם האישה שמשחקת את זינה והיא אמרה שהם ממש שיחקו על הקלף הזה בין זינה וגבריאל. חחח שיין וגי'ני לשלטון!

Shiri from the block

Active member
ברור שאני יודעת../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אני מעריצה מושבעת של הסדרה כבר שנים רבות (וגם מנהלת את הפורום של הסדרה../images/Emo3.gif) אבל אני למרות הכל לא חושבות שהן היו ביחד ומאוהבות. אני מבחינתי זינה וארס מיועדים אחד לשני../images/Emo47.gif

limors2

Well-known member
פפפפפפפ../images/Emo11.gif

איי בג טו דיפר

למעלה