היי! חדשה פה!

afraid1

New member
היי! חדשה פה!

אז בעיקרון שמעתי על הסדרה כבר מלא זמן ורק עכשיו עם הVOD גם יצא לי להבין על מדברים.. סיימתי תעונה ה4 ועכשיו אני מחפשת מאיפה להוריד את ה5. אני חייבת לציין שאני מאוהבת בצורה מטורפת בשיין.. וגם קצת בג'יני של העונה ה3 [בראשונות היא הייתה משוגעת וב4 זה נראה כאילו זה חוזר אלייה]. תכלס תמיד היו לי סוג של מחשבות על בנות אבל לא בקטע מיני. הקטע המיני [ואני מצטערת אם אני פוגעת במישהו] קצת הגעיל אותי אבל אחרי הסדרה זה רק גרם לי להתעניין בזה יותר. אניווי אז מי פה גולד סטאר ומי משחק אותה עם שני העולמות? ואיך ידעתם שבנות זה גם בשבילכן?

vitekriver

New member
אני לא חושבת שמישהי תיפגע

זה כמו שמישהי תגיד שהקטע עם בנים הגעיל אותה :) בכולופן אני לא הכי זוכרת מה זה גולדסטאר אבל אם זה בחורה שאף פעם לא הייתה עם בחור..אני לא גולד וממש ממש לא סטאר כי יש לי חבר. אבל יש לי גם חברה
ואני לא משחקת אותה עם 2 העולמות בנות ממש לא מעניינות או מזיזות לי אבל לירון מיוחדת
אבל נראה לי רוב הבנות פה או דו או לס. ואני לא סובלת את שיין, מוזר שאחרי סוף 3 עוד אוהבים אותה אבל אולי זה יעבור לך במהלך 5 חחח

afraid1

New member
חח

תאמת דווקא בסוף עונה 3 הכי אהבתי אותה.. כאילו גם הכי ריחמתי בעולם על כרמן. תכלס היא עזבה אותה כי אבא שלה גרם לה לזה ולפי דעתי איך שהיא היסתכלה על זה אז זה או לפגוע בכרמן פעם אחת ויקח לה זמן להתאושש או להיות איתה ולפגוע בה כל פעם מחדש. לפי דעתי שיין הייתה מצליחה להחזיק איתה הכל בגלל האבא המטומטם שלה שעוד אחר כך לקח ממנה את שיי.

vitekriver

New member
אנחנו עוד נראה

אם עד סוף 5 עדיין תאהבי אותה אני לא מבינה איך לסבית נמשכת אליה היא יותר דומה לגבר מאשר לאשה ונדמה לי שלהינטש בחתונה מול כל המשפחה וחברים שלך הרבה יותר משפיל וכואב מאשר פרידה אחת על אחת אבל אני מבינה...האהבה עיוורת

Shiri from the block

Active member
זהו גם אני חשבתי על זה../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif איך בנות לסביות הולכות עם בנות בוצ'ות, אבל עובדה שזה קורה.. כנראה שיש בנות שנמשכות לבנות שהן יותר גבריות. טוב בעצם לא יודעת, צריך לתת למישי שמכירה את ההרגשה הזאת בשביל לענות../images/Emo3.gif

vitekriver

New member
אז מה עמוק בליבן הן רוצות מבחינה

פיזית גבר אבל נמשכות לנשים מבחינה נפשית?

afraid1

New member
גם אותי זה תסכל

כי הסדרה מראה נשים אבל לפי מערכות היחסים של שיין זה כאילו הלסביות רוצות את המודל הגברי שכאילו בסופו של דבר הנשים כן נמשכות לבנים. הרי כולנו יודעות שבסופו של דבר חברות בין בנות היא פי אלף מחברות עם בנים אז אני מניחה שזה פי כמה וכמה יותר חזק שמעורבת בזה אהבה. ושיין גורמת להרגיש אהובה, עזבו את זה שזה רק ללילה אחד, אני מניחה שלרוב הבנות זה הלילה של החיים שלהם. זה שכרמן הרוויחה ועוד החזיקה את שיין זה רק הפלוס. אני הייתי רוצה להגיד שאני נהנית משתי העולמות אבל לא הייתה לי חוויה מינית או של אהבה עם בת, משום מה אני לא מוצאת את הדבר המיוחד הזה אצל הבנות שמסביבי., אני נמשכת נפשית לבנות וכן מידי פעם גם עוברת בי איזשהי צמרמורת בקטעים מסויימים של בסדרה. ולבנים אני נמשכת פיזית ופחות נפשית.

Omer161

New member
לפי דעתי בוצ'ה

זה לא ממש שיין ..... כיאלו שיין אכן מתלבשת כמו גבר ויותר ה"גבר" מ2 הבנות אבל אני יותר חושבת שבוצ'ה זאת אחת שמנה גדולה כזאת כונפה חחחח

vitekriver

New member
חחחח מפוצצת בסטיגמות

דבי אמרה לי שבוצ'ה זאת מישהי שמתלבשת כמו גבר משמע שיין ככה אבל היא בוצ'ה לייט כזאת ואמרו מתבשת כמו גבר לא נראת כמו נהג משאית אמריקאי

Shiri from the block

Active member
שיין היא בוצ'ה לייט../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif אני ראיתי בנות הרבהההה יותר בוצ'יות ממנה. הרבה יותר גבריות, עם שיער קוצים

Rachel1987

New member
שיין כוסית ולכן היא לא בוצ'ה xD ../images/Emo6.gif

חוצמיזה שממתי ג'ינס וחולצה מכופתרת\טי שירט\ג'קט נחשב ללבוש של בוצ'ה?? היא מתלבשת לרוב ממש יפה..זה שהיא לא לובשת שמלות לא הופך אותה ל"גברית" ..

אור8810

New member
ללסביות יש חרא טעם בנשים והן נמשכות אל שיין

ובט פורטר וזה רק מראה כמה לסביות הן עלובות עם טעם דפוק בנשים.

Shiri from the block

Active member
סליחה? מה זה אמור להביע?../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif בבקשה להבא להתנסח בצורה טובה יותר. לא צריך להתבטא בכזאת גסות (שלא נדבר שזה גם יכול להעליב בנות אחרות בפורום)

vitekriver

New member
נויש נו באמת שירן

תני לו לשפוך מרמור יהיה בסדר גם ההורים שלי בגיל המעבר עם קצת מרמור זה ההורמונים

אור8810

New member
וואו גברת הכנסת לי אחת הגונה ישר באשכים

היחיד שנראית לי ממורמרת זאת את, ומעבר לכך אני עומד בכול מילה מדבריי וללסביות יש חרא של טעם בנשים ועצם העובדה שהן נמשכות לשיין שלא יפה בשום צורה מוכיחה את טענתי.

vitekriver

New member
אני לא גברת

אני עלמה, אני לא נשואה אתה יכול לעמוד מאחורי, לפני וליד כל מילה שלך ואני מקווה שאתה זוכר שזאת רק סדרה נכון? ונניח והוכחת את טענתך, מה אז? מה רצונך?

למעלה