היי חדשה פה

machshfa

New member
היי חדשה פה

אז אני אספר קצת על עצמי. אני עוד מעט בת 18. עברתי לפני שנה וחצי מהמרכז לדרום. (בחופש בין י ליא) אני "נכנסתי" לקהילה בדיוק בבוקר יום ההולדת ה16 שלי. סיפור קצת מוזר על התאהבות בחברה הכי טובה. בערב קודם זה יצא יום שישי,באו אליי חבורה של משהו כמו 12 אנשים לישון בלילה יצאנו חלק לנגן בגיטרה החדשה שקיבלתי לאותו יום הולדת. חזרנו מאוחר והלכתי לישון איתה במיטה שלי כמו שקבענו קודם. היא כבר נרדמה. עד אז היא הייתה מבחינתי החברה הכי טובה.ולא הרגשתי אלייה כלום. "פתאום" משום מקום אני מתחילה להרגיש דברים שלא הרגשתי קודם.. הבנתי שאני אוהבת אותה. ולקח לי זמן להגיד לה את זה.(אין צרוך להסביר למה) היא הייתה נראה לי האדם השני שאמרתי לו. (לראשונה אמרתי מיאוש אחרי ששאלה אם אני אוהבת את אחד הידידים המשותפים) והיא קיבלה את זה סבבה. אחרי זה סיפרתי למי שהייתה לימים חברה שלי. והיא סיפרה לי פחות או יותר את אותו סיפור שקרה לה. אחרי זה סיפרתי לכל אותם חברה (אחרי כמה חודשים) והם גם קיבלו את זה סבבה. ואז לקראת דצמבר אני והיא התחלנו לדבר ולפני שבוע היתה אמורה להיות לנו שנה. (נפרדנו אחרי 4 חודשים) שאני בדרום והיא במרכז. בקיצור. אני פרודה-כבר שמונה חודשים. אחותי יודעת. סיפרתי לה אחרי חודשיים וחצי (של אהבה גדולה) ואמא שלי גם יודעת כי היא פשוט באה ואמרה לי שהיא יודעת. והמשפחה שלי פסדר לגמרי עם זה. אוהבת

שלום

מזכיר קצת את החיים שלי-ההתאהבות בחברה הכי טובה.. ברוכה הבאה!! תהני! אילי לנצח

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני עמרי, תהני פה בפורום. לגביי החברה, אני מניח שזה לא ה-משפט הכי טוב שיש אבל יש הרבה דגיגות בים, הזמן יעשה את שלו :) כל הכבוד להורים שלך :) יאללה, תהני פה המון. עמרי.

tamar05

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

השתלבות נעימה וזה.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif היי ;]

וברוכה הבאה לפורום
שמחה לשמוע שכולם קיבלו אותך כולל אמא שלך ואחותך.. לכולנו קרה הקטע עם החבר או החברה הכי טובים.. לצערי לא תמיד זה מתממש ולא תמיד אפשר להמשיך הלאה כאילו כלום.. מה איתכן היום? היה ביניכן משו? עדיין חברות כמו אז? בכל אופן, אני לירי ונעים להכיר אותך שמחה שהצטרפת ושתהיה לך פה השתלבות מדהימה ;]]]

machshfa

New member
אני זוכרת את היום שסיפרתי לה..

זה היה ביומולדת של האקסית (עוד לפני שדיברנו בכלל והכרנו לעומק) עלינו למעלה.. היה לי כלכך קשה שהיא כבר חשבה שאני גוססת.. ואז היא אמרה שזה בסדר והמשיכה לחבק. ובחוץ היא אמרה שההזמנה שלה לשבוע הבא לישון אצלה עדיין בתוקף. אחרי זה לאט לאט גבר המתח והייתי טיפשה (שניסיתי להתחיל איתה) ואז היא נורא כעסה ואני כעסתי על איך שהיא הגיבה. ולא דיברנו הרבה זמן עכשיו אנחנו מדברות אבל לא כמו פעם.. ותודה!

למעלה