טוב די נמאס יותר מדי חדשים! סתםסתםסתם אני תמר ולמה להתבייש? אנחנו כפרעלינו כלכך והיי כמובן![=
T Tamar38 New member 28/4/07 #7 טוב די נמאס יותר מדי חדשים! סתםסתםסתם אני תמר ולמה להתבייש? אנחנו כפרעלינו כלכך והיי כמובן![=
ט טרודייי New member 28/4/07 #9 מי את?../images/Emo2.gif לא מכירה אותך! אללה יא כוסית גם את פה? ברוכה הבאה אני גבי
B Bells Of Freedom New member 28/4/07 #14 יו טרודי../images/Emo10.gif אני זועמת וכועסת על תפוז! הם מחקו את האייקון של התרופה ובגללם החתימה שלי התכערה. במקום הכדור שמתי את הרופאה המכוערת הזו! בסוף אני עוד אהיה פרנואידית ואחשוב שתפוז באמת שונאים אותי! [במידה וזה נכון, זה סופסוף יהיה הדדי..]
יו טרודי../images/Emo10.gif אני זועמת וכועסת על תפוז! הם מחקו את האייקון של התרופה ובגללם החתימה שלי התכערה. במקום הכדור שמתי את הרופאה המכוערת הזו! בסוף אני עוד אהיה פרנואידית ואחשוב שתפוז באמת שונאים אותי! [במידה וזה נכון, זה סופסוף יהיה הדדי..]
B Bells Of Freedom New member 28/4/07 #22 חופשי תטפלי טוב די עם שיחות אישיות על גבי הפורום. מניסיון, אני מבינה שזה ממש ממש ממש מעצבן את כולם [מה בדיוק תעשי? תנקרי למערכת תפוז את העיניים עם האף? ]
חופשי תטפלי טוב די עם שיחות אישיות על גבי הפורום. מניסיון, אני מבינה שזה ממש ממש ממש מעצבן את כולם [מה בדיוק תעשי? תנקרי למערכת תפוז את העיניים עם האף? ]
L lital41720 New member 28/4/07 #15 ברוכה הבאה....(טו טי טו טו טו טו) ליטל. בת 14 מנצרת-עילית חחחחחח..הייתי עם חגו בהופעה בנצרת-עילית...היה ממש כייף מקווה שתשלבי יפה ותהני.. נ"ב-את צריכה עדיין להעביר לי את התמונות! ד-ח-ו-ף ליטל
ברוכה הבאה....(טו טי טו טו טו טו) ליטל. בת 14 מנצרת-עילית חחחחחח..הייתי עם חגו בהופעה בנצרת-עילית...היה ממש כייף מקווה שתשלבי יפה ותהני.. נ"ב-את צריכה עדיין להעביר לי את התמונות! ד-ח-ו-ף ליטל
B Bells Of Freedom New member 28/4/07 #17 טליק!!!!!../images/Emo99.gif זהו, כבר שווה להשאר בפורום הזה! חולעלייך אמרתי לך שאני אשלח לאחיך והוא יביא לך
טליק!!!!!../images/Emo99.gif זהו, כבר שווה להשאר בפורום הזה! חולעלייך אמרתי לך שאני אשלח לאחיך והוא יביא לך
ל לידרית בדם New member 28/4/07 #24 WELCOME....../images/Emo24.gif היי אני טל עוד מעט בת 14 מבת-ים השתלבות מהנה
B Bells Of Freedom New member 28/4/07 #27 תודה לכולם../images/Emo9.gif הפורום הראשון שקיבל אותי ככה. גרמתם לי להרגיש חשובה תודה, גאד בלס יו אול
תודה לכולם../images/Emo9.gif הפורום הראשון שקיבל אותי ככה. גרמתם לי להרגיש חשובה תודה, גאד בלס יו אול
ל לילוש לנצח New member 28/4/07 #28 ברוכה הבאה../images/Emo9.gif. וחבל שהביישת, מי שמתבייש- מתייבש כולם פה נשמות טהורות... באמת
B Bells Of Freedom New member 28/4/07 #34 לא רע בנצרת עילית..../images/Emo3.gif שונאת שיש אנשים שלא מבדילים בין נצרת לנצרת עילית....
A Alexander weiss New member 28/4/07 #37 הו היי ^^ אני עמרי, בן 14 מסביון. הצטרפתי לא מזמן ולמרות שזאת קהילה מאד מגובשת , את תמצאי את עצמך מהר =P [email protected] לילה טוב =]
הו היי ^^ אני עמרי, בן 14 מסביון. הצטרפתי לא מזמן ולמרות שזאת קהילה מאד מגובשת , את תמצאי את עצמך מהר =P [email protected] לילה טוב =]