היי חדשה פה

Bartal j

New member
היי חדשה פה../images/Emo13.gif

קוראים לי ברטל אבל אפשר לקרוא לי בר למי שלא מסתדר עם איות השם שלי
בקיץ אני אהיה בת 22. בכלל לא ידעתי שקיים פורום כזה שעוסק בערפדים (היצורים הכי אהובים עלי
) חשבתי שאני היחידה עם אובססיית הערפדים, מאז ראיון עם הערפד הסרט התאהבתי בערפדים (בלאסטט חח) זו הייתה "נשיכה" ממבט ראשון חח ואן רייס היא אחת הסופרות המדהימות בעיני, הכתיבה שלה סוחפת! (גם סטפני מאייר נחמדה לדעתי, בידיוק סיימתי לקרוא את סאגת דמדומים באנגלית). קיצר נעים להכיר..

קרניjack

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני קרן, 21 בקרוב. ספרי עוד קצת על עצמך...איזה עוד ערפדים חוץ מראיון עם ערפד את מכירה ואוהבת?

Bartal j

New member
אז ככה

קודם כל נעים להכיר קרן
תמיד נמשכתי למה שאנשים מגדירים "על טבעי" לי זה היה נשמע טבעי לחלוטין, כך שגם ממש בטבעיות הגעתי לעולם המאגיה ולעסוק בכישוף. אני שונאת הגדרות לכן לא אגדיר עצמי כמכשפה אלא אומר שאני מתעסקת במאגיה מזה כמה שנים , ואך ערכתי כמה מסעות אסטראלים בעצמי ונחשפתי לכמה אנשים שעוסקים בזה. כמו כן האמונה שלי היא פגאנית אבל אני לא וויקאנית פשוט פגאנית אם את יודעת מה זה. . בקשר לערפדים: למען האמת משנחשפתי לראשונה לדרקולה התאהבתי בדמות חח בתור ילדה
כן הייתי ילדה מוזרה קצת בזמן שכולם פחדו מערפדים ודם אני נמשכתי לערפדים. מפה לשם כמובן עברתי להעריץ ערפד אחד: לאסטט של אן רייס הוא היה הכי קרוב לדמות הערפדית שאהבתי בדרקולה היה בו רגש אבל לא יותי מידי קיטש כמו לואי, כלומר זה היה ערפד עם יצרים ודחפים ולא "אנושי מידי" זו הסיבה שלא אהבתי את הספר הרביעי של סטפני מאייר שצייר את הערפדים ביותר מידי אנושיות לטעמי.. הסוף היה קיטשי מידי, אגדי כזה. כאילו אפילו בנאדם אחד לא מת שמה! איפה האקשן? אני מחבבת את הדמויות אבל לא אהבתי את הסוף. תמיד נמשכתי לערפדים כמו לאסטט, דמון מיומני הערפדים, דרקולה הקלאסי, חחח אהבתי גם את השנינות של הנרי בקשרי דם (חבל שהפסיקו לצלם את העונה השלישית). לדעתי ערפד לא אמור להיות פאתטי אלא מסתורי מרתק אפל ומדהים
כזה שיגרום לדם שלך להתחמם ולהשתולל לפני שיטעם ממנו. בשל המחקר שלי בפולקלור (אפילו אני לומדת אנתרפולוגיה כמקצוע משני מהתואר הראשון שאני עושה) גם נחשפתי להרבה אמונות שונות ואמונות לגבי היווצרות מיתוס הערפדים, אני חייבת לציין שזה מדהים לקרוא בכל תרבות על הדמות הערפדית שלה. למשל היאקשיס שאלו הן ערפדיות הודיות יפהפיות שפיתו גברים על מנת להרוג או לאכול אותם ונאמר שהן סולדות מחפצי ברזל וגם הוטאלה ההודי ערפד ששוכן בגוף של אדם כדיבוק ועוזב את הגוף של הפונדקאי כדי לאכול. בסין היה נהוג להאמין שערפדים סינים שאבו כוחם מן הירח. אבל מעבר למיתולוגיות, לפולקלור ולז'אנר, במהלך עבודתי המאגית בהחלט חוויתי כמה חוויות אישיות וכשאני אומרת חוויות אישיות אני מדברת על ערפדים אנגרטיים, ועל ערפדים אנושיים אנגרטיים.(אם תרצי אדבר איתך על זה ביחידות , את מוזמנת לשלוח לי מסר ואני אשלח לך את האימייל של המסנג'ר שלי אם יש לך או להתכתב במסרים אם בא לך) ערב טוב שיהיה

קרניjack

New member
יש עונה שנייה לקשרי דם?!

לא ידעתי!
ובקשר לערפדי אנרגייה- בכיף לדבר- רק חבל שאין לי ממש זמן

Bartal j

New member
כנראה זה לא היה ממוסחר מידי../images/Emo10.gif

אני אישית אהבתי מאוד מאוד. אבל מה לעשות שהנרי זה לא אדוארד (נאמר בנימה צינית)

קרניjack

New member
הנרי לדעתי היה דמות מעצבנת

בכלליות הסידרה הייתה טובה- המשחק היה אמין- העלילה דיי עקבית (למרות שלא כל כך מקורית ולפעמים נראה שהיא בלילה של סדרות מהתחום) אבל סה"כ סידרה טובה, אהבתי את הדמות של ויקי. להנרי היו המון קטעים מעצבנים, כאילו הוא מאופק ורגשני בו זמנית, שפשוט לא יצאו טוב. הסצנות שהוא מן עומד מול המצלמה ומדבר עם הגב למישהו מאחורי פשוט שיגעו אותי. אני לא יודעת אם זה המשחק שלא התאים, או התסריט אבל לא אהבתי משהו בדמות הזאת...כאילו הוא חש את עצמו סופר מן והוא "כולה ערפד".

Berethor

New member
הוא באמת "סופרמן"

חוץ מזה ידוע שאנרי הוא הכוכב האמיתי. לחוש את עצמו זה גם תכונה ערפדית מהמעלה הראשונה. אין ספק שאנרי מאוד ערפדי גם באופי. לא הבנתי איך סצנה זאת או אחרת גורמת לך לא לאהוב דמות.

קרניjack

New member
הבאתי דוגמא לסצנה כזאת

אופי שממש לא הרגיחש לי אמיתי...ואם כבר הגיבורה האמיתית היא ויקי.

Berethor

New member
תגידי מיס מכשפה

מה הידע שלך על נקרומנסיה ובלאד מג'יק ?. את עוסקת במגיה שחורה או 'רגילה' ? גילית כבר איך להאריך תחיים ?

Bartal j

New member
אני לא מתעסקת בנקרומנסיה

יש לי חברים שעוסקים בזה, וגם החבר מתעניין בנושא אבל אני לא באה מהמקום הזה ולמען האמת אין לי עניין בכך ממש. אני מתעסקת יותר בהרבליזם, הילינג, הגנות אסטרליות כולל מסעות מידי פעם כשיש צורך, וחיזוי. התעניינתי בזמנו בגואטיה וקניית כמה ספרים בנושא אבל לא העמקתי בנושא מספיק, ואני אישית לא מתלהבת מזימונים. להיות מכשף זה לא מה שאתה רואה בהארי פוטר, ואני לא מסוגלת להפוך אנשים לצפרדעים, או לשנות צורה ואין לי מטאטא מעופף, ולא לא גיליתי דרל להאריך חיים, אם כי יש דרך לעשות "גלמור" ולהראות לאחרים את מה שהם רוצים לראות אבל זה משהו אחר לחלוטין. מאגיה זה הרבה יותר מזה ולמען האמת זו דרך חיים שאתה בוחר ולומד ומתאמן ומתרגל, תמיד יש מה לדעת וזה המ שאני אוהבת בנושא. ואין דבר כזה מאגיה שחורה, זה אולי נחמד להוליווד אבל לא למציאות. המאגיה היא רק כלי שמשתמשים בו להשגת המטרות שלך. הכוונות זה כבר משהו אחר, אבל כל מכשף ואמות המוסר שלו. למאגיה עצמה אין צבע, והיא עומדת לרשותך. זה כמו שתגיד שהנשק שהרג רע ולא האדם שירה בו. רוע וטוב זו צורה של התסכלות. ואחד החוקים במאגיה זה שאם יש "טוב" יש גם "רע" אלא שני קטבים שלא יכולים להתקיים בלי. כמו שיום זקוק ללילה וקור זקוק לחום. זה האיזון. מה שלי טוב לך יכול להיות לך רע. ואתה יכול לקרוא לי בשמי, לא צריך לכנותי בתואר מיס מכשפה.

בדנתמ

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo98.gif

מממ... מה היה סרט הערפדים שראית לאחרונה ואת חושבת שהוא נדיר מספיק בשביל שאף אחד אחר פה לא ראה?
אם לא הבנת למה התכוונתי, זה בסדר. תייחסי את זה לעובדה שלמרות שזה מה שאני עושה בכל יום חול בחודשים האחרונים, אני ממש לא רגיל לקום בשעות הבוקר

למעלה