היי.. חדשה עם שאלה

s o w h a t

New member
היי.. חדשה עם שאלה

לא יודעת עד כמה זה קשור לכאן.. אבל מקרה שקרה כך היה: לפני כ-5 שנים הכרתי מישהו ובשניה שראיתי אותו ידעתי שיש בינינו קשר מיוחד. ידעתי שראיתי אותו לפני כן. הוא גם הרגיש אותו דבר. כשראינו אחד את השניה שנינו ראינו בראשנו תמונה של בית חווה עתיק ואנשים לבושים בבגדים מהמאה ה-14. בשיחות רבות שערכנו מאז עלו עוד תמונות משותפות רבות של מקומות ומעשים. הקשר ביננו הוא מאוד מיוחד. אנחנו כמו השתקפויות אחד של השנייה וכל תהליך שאחד מאיתנו עובר גם השני עובר. כיצד ניתן להסביר את התופעה?

הי לך

לפי דעתי הסברת מצוין את התופעה ... שלך . שום דבר לא קורה סתאם ואין דברים שקוראים " במיקרה ". כל אחד פוגש את האחד שמתאים לו בזמן שמתאים לו . את ציינת שאתם מאוד תואמים אחד את השני ושאת והוא השתקפויות של מי אתם ... אז אני רק יכולה להגיד לך שברגע שנוצרת כימיה והיא גם הדדית .. זהו שעור שבמידה ואנחנו בוחרים לקחת אותו ולאמץ אותו אלינו לחיים אז התוצאות יגיעו מאוחר יותר לכאן או לכאן . בכל מקרה לא סתאם פגשת אותו יכול להיות וזאת רק הנחה .. שיש פה קשר הדוק שצריך לבוא לידי מימוש אז בהצלחה ...

Darkenes sky

New member
אממ..

יש מצב שנפשותיכם נפגשו בגלגולים קודמים ועברתם אותם ביחד.. וגם בגלגול הזה אתם נפגשים שוב... כאילו נועדתם להיות לעד או משהו כזה... מאה 14...חווה...נחמד...=)

s o w h a t

New member
המצב קצת יותר מורכב מזה

קודם כל לא התכוונתי שהיחסים בינינו הם בתחום הרומנטי אם היה בכך ספק. אנחנו חברים מאוד טובים ומדברים כמעט כל יום (הוא חי בחו"ל אז לא יוצא לי לראות אותו). והקשר הזה הוא משהו שאני ממש לא יכולה להסביר. לא בטוחה אם מדובר בגלגול נשמות כמו שנאמר כאן כי אני לא בטוחה עד כמה אני מאמינה בזה. כדי שתבינו יותר טוב אולי אני אסביר שבשיחות בינינו עולות לפעמים תמונות שמוליכות אותנו לכל מיני מקומות.. ובמסעות לאותם מקומות יש כל מיני גילויים שמאוד חשובים לשנינו. לגבי מימוש הקשר- לאיזה מובן הכוונה? לא נראה לי שהוא יתפתח להרבה חוץ ממה שהוא עכשיו כי הסיפור בינינו הוא מאוד מורכב. פשוט קשה לי מאוד להבין את פשר הקשר הזה, אבל ברור לי שזה קשר שאני לא יכולה לנתק כי הוא חלק אינטגרלי ממני. מקווה שקראתם על לכאן ואם יש עוד תובנות אני אשמח לשמוע אותן.

למעלה