היי...חדשה, לצערי\=

tomorrow girl

New member
היי...חדשה, לצערי\=

קוראים לי שירה, או שירע, איך שבא לכם, אני בת 14. זוכרים את תפארת טרטנר, שנהרגה ממרגמה ערב יום כיפור שעבר? התכתבתי איתה באימייל, והרגשתי אליה כמו אחות גדולה. מאז שהיא מתה אני מרגישה רע. רע מאוד אפילו. אני יודעת שזה ממש לא כאילו היא משפחה שלי, אבל מצד שני אני צריכה להתמודד עם זה לבד, כי אף אחד בסביבה שלי לא הכיר אותה. בזמן האחרון אני מרגישה שאני מתחילה לשכוח, וזה כל כך כואב לי... אני מרגישה שאסור לי לשכוח אותה, בחיים. אני ממש, אבל ממש נלחמת נגד לשכוח אותה, ודי מצליחה. אני חושבת עליה כמעט כל היום. חברה אחת שלי אמרה שזה לא טוב לי, שאני צריכה לצאת מזה, אבל אני אפילו לא מנסה,להיפך. אני יודעת שהכאב שלי הוא כלום לעומת כאב של אנשים שאיבדו משפחה קרובה, אבל אני מרגישה שרק כאן יבינו אותי(= שירע.

skooby

New member
לשירה היקרה

הקשרים שלנו עם אנשים לא תמיד נמדדים, בנתונים עובדתיים כמו כמה זמן הכרתם או מידת הקרבה המשפחתית לאותו אדם. קשר עם אדם אחר, זה הרבה מעבר לזה, זה מה שהלב מרגיש וכאן אי אפשר למדוד הרבה כאב או מעט כאב, רק כאב מסוג אחר. נראה לי טבעי שכואב לך ואת מתגעגעת, בעיקר עכשיו שעוד מעט היה התאריך. וזה טוב שאת כותבת כאן, כי לשמור את הכאב בפנים זה לא טוב ללב שלך.מניסיון, ככל שמדברים ופותחים את הלב שלנו לפני אנשים שתומכים ומבינים, הכאב פחות כואב, וזה מאפשר לנו לזכור את מי שאיבדנו באהבה ובחיוך. שולחת לך חיבוק,
מריאלה

tomorrow girl

New member
גאד, אני כל כך מתגעגעת...

עוד לא מחקתי אותה מרשימת אנשים הקשר שלי במייל-אני לא יכולה... מה שהכי כואב לי שמחקתי את כל המכתבים שלה- ואין לי סיכוי לשחזר אותם. ואני זוכרת את המכתבים שלה אלי, וזה כל כך כואב\=

skooby

New member
אולי...

אולי אם זה לא כואב מדי תוכלי לנסות לרשום את מה שאת זוכרת. לי היתה רק תמונה אחת שלו, ושלנו ביחד בכלל לא היו לי, אז ציירתי חלק מהזכרונות. לי זה נתן הרגשה טובה.
מריאלה

למעלה