היי חדשה כאן אני ליזי אליפית (כיתה ט') בפנימייה מבואות ים וזהו..
W W h i t e C h o c New member 28/10/06 #6 לא... אני בבית ירח-עמק הירדן. זה ליד הכנרת... גם כן איזה תיכון חורי שכזה ואיפה זה מבואות ים..?
W W h i t e C h o c New member 28/10/06 #7 ... זה נשלח בטעות באמצע אני בבית ירח-עמק הירדן. זה ליד הכנרת... גם כן איזה תיכון חורי שכזה ואיפה זה מבואות ים..? חע, אנחנו ט'ניקיות תיכוניסטיות. איזה מאאגניבות אנחנו ותקנאו!! לי יש ציטוט באודות של יובל מנהלת הפורום ולכם לא. כבוד.
... זה נשלח בטעות באמצע אני בבית ירח-עמק הירדן. זה ליד הכנרת... גם כן איזה תיכון חורי שכזה ואיפה זה מבואות ים..? חע, אנחנו ט'ניקיות תיכוניסטיות. איזה מאאגניבות אנחנו ותקנאו!! לי יש ציטוט באודות של יובל מנהלת הפורום ולכם לא. כבוד.
L little 14 New member 28/10/06 #8 XDDD אממ מבואות זה במכמורת אחרי נתניה ותקנאו אני לובשת מדים ולא חולצה מסריחה של בצפר
P P i x i e s New member 28/10/06 #4 חחח :] למרות שהפורום לשישיסטים אנחנו מקבלים אתכן.. נכון? מוזמנת (לא את, שיר, אני יודעת שאת בתיכון P לשאול שאלות על התיכון, מגמות ואם זה באמת נכון מה שהמורות אומרות לך. (לא! סתם. חלק.)
חחח :] למרות שהפורום לשישיסטים אנחנו מקבלים אתכן.. נכון? מוזמנת (לא את, שיר, אני יודעת שאת בתיכון P לשאול שאלות על התיכון, מגמות ואם זה באמת נכון מה שהמורות אומרות לך. (לא! סתם. חלק.)