היי,חדשה כאן. רוני,13,מרמת גן.
M meri האחת New member 28/4/06 #3 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif גם אני חדשה פה איזה סגנונות את רוקדת? ?
S ShirUsh22 New member 28/4/06 #5 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif אני שיר בת 14 מה את רוקדת ואיפה?
B blossoming flower New member 28/4/06 #7 תודה לכולם. רוקדת בלט קלאסי,מודרני,וג'אז בחוג בת"א ושנה הבאה אני אלמד בבית הספר תלמה ילין.
ד דנה EF New member 29/4/06 #9 איך תלמדי בתלמה ילין אם את רק בת 13..? את מתכוונת בחוגים אחר הצהריים..?
ר רקדנית בסטייל New member 29/4/06 #11 אם היא בת 13.. אז היא בכיתה ז'.. זאת אומרת שהיא תהיה בתלמה מכיתה ח'..
M Miss Pointe New member 29/4/06 #12 אבל אין כיתה ח' בתלמה../images/Emo3.gif בגבעתיים אין חטיבות, תלמה מתחיל מ-ט'. יכול להיות שהיא נולדה בדצמבר או הוקפצה כיתה או משהו
אבל אין כיתה ח' בתלמה../images/Emo3.gif בגבעתיים אין חטיבות, תלמה מתחיל מ-ט'. יכול להיות שהיא נולדה בדצמבר או הוקפצה כיתה או משהו
Y yaeltal12 New member 29/4/06 #10 ברוכה הבאה! אני יעל גם בת 13 מקווה שתהני בפורום! ס'תומרת בטוחה שתהני בפורום... מה התקבלת לתלמה ילין??? איזה כיף לך!!! כל הכבוד!
ברוכה הבאה! אני יעל גם בת 13 מקווה שתהני בפורום! ס'תומרת בטוחה שתהני בפורום... מה התקבלת לתלמה ילין??? איזה כיף לך!!! כל הכבוד!