היי,חדשה כאן...

היי,חדשה כאן...

שם הפורום די משך אותי,אך לצערי אין לי מושג על מה אפשר לכתוב.יש לי רעיונות אך אני חוששת מפדיחות :) מישהי יכולה להסביר לי בקצרה על מה לכתוב? תודה ויום מקסים!

reedgreenwhait

New member
חח ברוכה הבאה...

למה מישהי? מישהו הולך להתעצבן בגלל זה (פאפיט?)... את יודעת מה אומרים..."מפדיחות לומדים" (למעשה, אני לא מפנימה את האמירה ומעדיפה ללמוד מפדיחות של אחרים, ובעצם לא לומדת לא מאלה ולא מאלה...).

רואה מה זה?

כמה שניסתי לא לעשות פאדיחה,לא עזר...אז גם מישהו, סליחה מהבנים... וואלה,צודקת,עדיף ללמוד מפאדיחות של אחרים (זה יותר מצחיק.)

שובטמה

New member
תשובה לאופטימיות,,,,,,,

היותר נכון זה ללמוד מהחויות של עצמך. כי זה מה שנכון לך. מה שמישהו עבר בחייו זה שלו בלבד,ואנו למדים על עצמינו רק מהחויות שלנו.

צודקת,

אבל אם אני רואה מישהו עושה משהו וזה גורם לו לצרות, החוכמה זה להתרחק מזה ולא לחזור על הטעות שלו (לא שאני עושה את זה...) פשוט לדעת שהוא עשה טעות ולא לעשות את זה...אבל אין ספק,מהטעויות שלנו הכי קל ללמוד זה כואב לנו,אז מן הסתם לא נחזור על זה...

חחחחחחח מלכת ההודעות הכפולות

הגיעה
ברוכה הבאה, ושיהיה בכיף. עם פאדיחות. פאדיחות זה מעולה. זה שמיייח. ולגבי מה ששאלת, את יכולה להציץ קצת בדף הראשי ולראות על מה הפורום מדבר, ולדפדף אחורנית בדפים. סה"כ אנחנו מדברים פה על בעיות שמתמודדים איתן, ביום-יום, או בכלל.

להבה מאמי,

נתחיל עם התנצלות מראש על כל הכפולות,משולשות ומרובעות שישלחו. דבר שני,אני גולשת מפלאפון...אין כאן דף ראשי אבל יש כאן באלגנים עם ההודעות,מצטערת...

לא להתנצל. ההודעות הכפולות זה -

פשוט את. זה כבר חלק ממך בעיני. אני ממש לא מתכוונת למחוק אותן.

צודקת,

אבל אם אני רואה מישהו עושה משהו וזה גורם לו לצרות, החוכמה זה להתרחק מזה ולא לחזור על הטעות שלו (לא שאני עושה את זה...) פשוט לדעת שהוא עשה טעות ולא לעשות את זה...אבל אין ספק,מהטעויות שלנו הכי קל ללמוד זה כואב לנו,אז מן הסתם לא נחזור על זה...

צודקת,

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חיינו רצופים תהיות, דילמות, והתלבטויות וכמו כן דרכים שצריך לבחור כיצד להתמודד איתם ובדיוק על זה אנחנו מדברים פה בפורום. ממליצה לך להציץ בהודעות אחרונות שנכתבו, במאמרים ובקישורי הפורום.

למעלה