היי, חדשה כאן.

קשת

New member
היי, חדשה כאן.

קרה הדבר שפחדתי ממנו נורא, חבר שלי נפרד ממני. הייתי בשוק שאלתי שאלות, ואחרי מספר מועט של ימים פשוט הרמתי את עצמי. קיבלתי כוחות חדשים. כוחות שלא ידעתי על קיומם. התחלתי לפתח ביטחון שלא ידעתי שיש בי. התחלתי להאמין שכל דבר קורה מסיבה מסויימת, כחלק מתכנית על כלשהי, שנידונתי להיות מאושרת וזה לא משנה אם איתו או בלעדיו, ושאם לא הוא, בטוח יהייה מישהו שיאהב אותי כמו שאני. זה ממש גרם לי להתעניין בכל הכוחות הנסתרים מעינינו. אני לא יודעת להסביר את זה ואני גם לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון. אבל נראה לי שנפתח בפניי עולם שלם וחדש. אני מחפשת את השלווה, בעיקר הנפשית, את הרוגע, בהתנהגות ובתגובות המהירות. הייתי רוצה פשוט שקט, ואולי מכם אני אלמד איך למצא אותו. אם יש לכם, תגובות , רעיונות, מקורות שאוכל ללמוד מהם, בבקשה אל תהססו. תודה רבה. קשת.

kung fu

New member
פשוט מולא מה שעברת! ברוכה הבאה ../images/Emo23.gif

אני שמחה להפנות אותך לכמה ספרים טובים להמשך ההתפתחות האישית שלך - ארבע ההסכמות / דון מיגל רואיס דרך האהבה / דון מיגל רואיס לחיות מתוך שמחה / סאנאיה רומן (והיא כתבה עוד ספרים אחרים, אז את מוזמנת לעלעל בחנות הספרים ולבחור דברים שנראים לך מתאימים עבורך שהיא כתבה) כוחו של הרגע הזה / אקהרט טול וכמובן הספרים של קריון
מרגש אותי שהגעת לאן שהגעת בחיים. את במקום כל כך מיוחד. את מיוחדת
וכן, הגעת לפורום הנכון
אני גם עברתי דברים בחיי שהביאו אותי לפקוח עיניים, לראות מה יש מעבר, להכיר את עצמי, להכיר את העולם, ולהכיר את האפשרויות שיש כאן ואת הנסתר.

קשת

New member
תודה רבה לך

איזה ספר הכי מומלץ? ועל מה הם בעצם? אני עדיין לא בטוחה מה גיליתי, זה העניין, רק שגיליתי את זה וזה חדש וטהור ומרענן ומחזק. אודה לך אם תפרטי לי מעט יותר על חלק מהספרים או אחד מהם, המומלצים באמת, והאיזה נושאים הם עוסקים. אני אציין שקשה לי לקרא הרבה ולכן, כדאי ספר קל יחסית, זורם ושמעניין לקרא. תודה, ומצטערת על כל הבקשות. לילה טוב

kung fu

New member
הי קשת ../images/Emo42.gif

איזה ספר הכי מומלץ? ועל מה הם בעצם? נראה לי שכדאי לך להתחיל בספר "דרך האהבה". זאת ההמלצה שלי אלייך. לגבי פירוט על מה כל ספר, אז במידה ותרצי לקרוא עוד ספרים (אולי תסתפקי באחד, כי הבנתי ממך שאת לא קוראת הרבה) עדיף שכאשר תלכי לחנות הספרים אז תעלעלי בספרים שהמלצתי ותתרשמי לבד. אני מרגישה שאם אכתוב על הספרים זה יכול לתת מידע מוטעה. בכל אופן כולם ספרי התפתחות אישית שנותנים כלים לשינוי החיים, וכולם ספרים מופלאים ומלאים באור. אני עדיין לא בטוחה מה גיליתי, זה העניין, רק שגיליתי את זה וזה חדש וטהור ומרענן ומחזק.
אודה לך אם תפרטי לי מעט יותר על חלק מהספרים או אחד מהם, המומלצים באמת, והאיזה נושאים הם עוסקים. כל מה שרשמתי הם באמת מומלצים. רשמתי רק את אלו שאני ממליצה בוודאות, ושקראתי ושאני יודעת כמה הם תורמים. אבל כאמור המלצתי לך בהודעה הזאת על ספר אחד, והוא קל וזורם מאד.

keoser

New member
לחיות מתוך שימחה - סאנאיה רומן

תעייני בו ותחליטי מה יותר הולם בשבילך..

keoser

New member
קריון..? ../images/Emo24.gif :)

משעשע, דמעת אושר עלתה בעיניי כשקראתי זאת :)

kung fu

New member
ספר, ספר....ספר למה משעשע ../images/Emo13.gif

בגלל שאתה זה שעזרת לי להתחיל לקרוא אותו?

keoser

New member
בכלל לא

נזכרתי בהתנגדויות שהיו לך נגד לקרוא אותו קודם.. ועכשיו פתאום את ממליצה עליו! זה שוק למערכת שלי :)

למעלה