היי חדשה כאן!

טלי 22

New member
היי חדשה כאן!

חזרתי רק קצת לאחור מודה. אני הייתי משועבדת טוטלית "לחיים האלה" עכשיו יש סידרה חדשה גם כן טובה פס יצור אני מחוברת ללוין אז היה לי עד לפני חודש גם את "המפצח". יש משהו שאתם ממליצים שהחמצתי? לילה טוב טלי

Zygon

New member
שלום וברוכה הבאה לפורום.

אני ממליץ כאן מידי שבוע על דברים שאני אוהב,תרגישי חופשי להוסיף המלצות משלך. בלווין אני ממליץ על הסדרה "ליגה משלהן" אם עוד לא יצא לך לראות,זה משודר כל יום ובסוף שבוע אני אוהב לראות את "פרוסט". אבל הסדרה שאני הכי אוהב שמשודרת כרגע היא טאגארט,כל שבת ב21:30 בהאלמארק.

טלי 22

New member
הלאמרק

אהלן ובוקר טוב, לא נעים לי להודות אבל בשבילי הולמרק זה בערך כמו ערוץ הקניות מעולם לא ראיתי. אז אם תספר על משהו מענין אשמח להוסיף אותם לרשימה. ראיתי אתמול בלילה את ב.ב.סי. נהנתי משני הפרקים. שמעת על הדרמה שציינתי "החיים האלה"? יש להם אתר? אשמח לכל פרור מידע. יום טוב טלי

Zygon

New member
לגבי האלמארק.

האלמארק הוא ערוץ במקור של שמאלץ אמריקאי (אפילו לא שמאלץ אמריקאי טוב), בגלל שהוא משודר בכל העולם אז עושים גרסות לוקאליות ללוחות המשדרים. למשל בארה"ב משדרים בעיקר ומערבונים ובבריטניה משדרים בעיקר אופרות סבון ודרמות,אנחנו וכל מיני מדינות אחרות כמו רוסיה למשל,מקבילים גרסת מיש מש של הערוץ. בעקרון מבחינת תוכן בריטי שראיתי שם ,אין ממש הרבה מה שראוי לציון : 1-טאגארט,אולי הסדרה הכי טובה והכי מאסיבית (מבחינת מספר הפרקים) שהם משדרים,קורות יחידת בילוש בגלאזגו,הסדרה נמשכת כבר יותר מ20 שנה,והיא בדר"כ סרטים (או סרטים שהם גרסה של מיני סדרות) באורך מלא.עכשיו היא התחילה להיות משודרת מההתחלה,כל שבת ב21:30 ,בעקרון רוב הפרקים טובים מאוד. מה שכן הפרקים הישנים,הם באווירת הרטרו של שנות השמונים,מה שלא עושה אותם לדעתי לפחות טובים או מרתקים,הסדרה מאוד מומלצת. 2-רציחות במידסומר,גם כן סדרת סרטים,אבל מכוונת לקהל יותר מבוגר,שלא לומר גריאטרי,ראיתי פה ושם פרק,לא סחף אותי כמו טאגארט,אפשר לנסות מידי פעם. 3-כל מיני מיני סדרות או סרטים ,אחת מהם היא "ויקטוריה ואלברט" שהיא לא רעה,יש עוד סרט חדש על קבוצת גברים באיזה אתגר מטופש (שכחתי את שמה) עם שחקניםטובים מאוד,אבל הסרט עצמו לא כל כך טוב. 4-אוסף של ארבעה מיני סדרות,שלא משודרות כרגע,אבל מידי פעם הם משובצים בשם Second sight עם קלייב אואן,על בלש משטרה שהולך ומאבד את מאור עיניו כתוצאה ממחלה נדירה,זה לגמרי לא רע כסדרה. כעקרון האלמארק הוא ערוץ של יציאות (יש בו גם כמה דברים נחמדים שהם לא בריטים)אבל הרוב בו הוא מילוי מסכים מיותר ומיחזור עד לעיפה של הארבעה חמישה מיני סדרות שהוא מפיק בשנה (ולא את כולן כמובן) שהן נעות בין הסביר (אפשר לצפות פעם אחת) לגרוע.אני בערך פעם בחודש נכנס לאתר שלו,יש שם לוח משדרים של החודש הבא ואני מחפש דברים מעניינים מידי פעם יש,מידי פעם הם גם בריטים. לגבי הסדרה ששאלת או כל סדרה אחרת,אני בטוח שיש אתרים אבל הדרך הכי נוחה היא להכנס לגוגל ולכתוב This life+tv ואז כמות האתרים הרלוונטים היא די רבה. בכלל לכל סדרת טלביזיה שרוצים למצוא מידע אפשר להקליד את שמה באנגלית ולהוסיף את ה+TV .

Y. Welis

New member
הפלוס העיקרי שם הוא במיני-סדרות

שמשודרות מדי פעם, בעיקר מבית היוצר של המפיק האלמי (שהחל עם 'חץ וקשת' הזכורה לטוב, ודרך 'מסעות גוליבר' ו-'מרלין') ואחרים. הסידרה העדכנית ביותר שם היתה בהפקת ערוץ המד"ב האמריקאי, 'ילדי חולית'.

Mycroft

New member
לא הצלחתי למצוא להם אתר, אבל

יש דפים עם מידע לגבי הסדרה, כמו זה (מקווה שזה עוזר...) ולגבי הולמרק: מבחינת סדרות בריטיות יש את הסדרות ש Zygon הזכיר, כמעט כולן סדרות מתח, סדרות אחרות יותר נדיר למצוא...

למעלה