היי חדשה כאן

אנהי8

New member
היי חדשה כאן

היי. שלום לכן בננות.. ככה: יש לי חבר כבר שנתיים כמעט ומהיסודי יש לי חברים בנים אבל בשנים האחרונות יש לי מחשבות על בנות הייתה לי סוג של התנסות וחלומות היו לי חברות לסביות אחותי לסבית אבל אני יותר נמשכת לבנים ורוצה חתונה וילדים עם גבר אני יודעת שאני רוצה התנסות אולי מה יש לי???

אלמוג86

New member
בעיקר לדעתי יש לך בלבול, שזה טבעי.

את יחסית צעירה,(כן 25 זה צעיר ועדין)
את מבולבלת כי פתאום נשברו לך תבניות שהיה לך קל לחיות לפיהן.
גם מי שביסקסואלית יכולה להיות לה העדפה לצד מסוים.
אני יודעת שבוודאות יש לי העדפה לגברים, למרות שאני לא שוללת את האפשרות שיום אחד אכיר את ישות חלומותי והיא בהחלט יכולה להיות אישה ולא גבר.
בנוגע להתנסות, אני יוצאת מנקודת הנחה שאת ובן זוגך מונוגמים, אז אולי כדי שתתחילי משיחה איתו, הבנה לגבי מה דעתו בנושא וכמה הוא תומך בהתנסות שלך.
ומבחינת ההתנסות עצמה, את צריכה להבין בינך ובין עצמך, למה ואיך את רוצה לחוות את זה. ותזכרי שאת גם תצטרכי למצוא את הפרטנרית הנכונה ואני לא יכולה להבטיח לך שזה יהיה קל אבל זה גם לא חייב להיות קשה.

תרגישי חופשית, לחשוב על איזה עוד שאלות עולות לך בנושא.
ואני מאמינה שלא רק אני אשמח לנסות לעזור לך לעשות קצת סדר בבלגן שלך. והרגישי שקטה שלרוב האנשים ההבנה שהיינם ביסקסואלים עושה בהתחלה קצת בלגן....

אנהי8

New member
קודם כל תודה רבה :) אבל

סליחה על הבורות אני לא יודעת מה זה מונוגמים אבל אני יודעת שהוא בוודאות לא יתמוך בזה ורק יכעס ויהיה באלגן אבל זה משהו שהתחיל ככה בתחילת שנות העשרים שלי חחח נשמע מצחיק אבל היו לי חברות לסביות וגיליתי שכמה ילדות מהכיתה כאלה ואז גיליתי שגם אחותי כזאת לסבית אני מתכוונת לכל אלה שהזכרתי ואז התחיל שהתנשקתי עם בנות בהתחלה עם הרבה אלכוהול כי דיי נגעלתי כי תמיד היו לי חברים בנים ואז הייתה לי מן התנסות מוזרה עם מישהי יותר מבוגרת ואז הייתי במן סוג של אורגיה עם בן ובת אבל אסור היה לגעת בה משהו כזה ומאז ההכרויות עם הבנות וכל זה היו לי מחשבות על בנות פנטזיות חלומות לא יודעת משהו מוזר גם שאני שוכבת עם החבר לפעמים חושבת סתם על צורה של בת ותמיד היה לי לרצון הזה להיות ממש עם בחורה לא יודעת אולי רק פעם אחת לא יודעת נורא מבולבלת כי בסופו של דבר אי רוצה להתחתן איתו ולהביא ילדים איתו אז אין לי מושג סורי על החפירות ותודה :)

אלמוג86

New member
אין מה להתנצל על חוסר ידע

מונוגמיה- היא מערכת יחסים זוגית שיש בה שניים (לא משנה איזה שניים)
שנמצאים בקשר אקסלוסיבי, רק אחד עם השנייה (לדוגמה המקרה שלך עם החבר שלך)
קשרים כאלו כיום הם הרוב המוקר בעולם המערבי.
אבל לא כולם מנהלים קשרים כללו.
אני לדוגמה פוליאמורית, כלומר, אני מנהלת יותר ממערכת יחסים אחת במקביל. (דרך מאוד פשוטה להסביר את זה היא לומר שיש לי יותר מחבר אחד במקביל או חברה היות ואני ביסקסואלית)
לפוליאמוריה יש המון דרכים להתבטא.
והינה לך קישור למושג בוויקפדיה עם הסברים יותר מורחבים.
http://he.wikipedia.org/wiki/פוליאמוריה

עצוב לי לשמוע שבן הזוג שלך לא יהיה מסוגל לקבל את הסקרנות שלך.
כמו שאמרתי, זה טיבעי להיות מבולבלת.
לכח לי המון שנים להבין שבעצם הנשיקה הראשונה שלי טכנית בכלל הייתה עם אישה, במהלך משחק של אמת או חובה.
ולא בגלל שאז לא ידעתי שאני נמשכת גם לנשים אלה כי לא באמת נחשבה בעיני נשיקה בלי רגשות (כחלק ממשחק)
אין לך מה להצטער על הכתיבה הרבה.
גם אני נוטה לפעמים לחפירות אפילו ארכיאולוגיות

לא קל להכיר בעצמך משהו חדש שעד עכשיו לא הכרת ולא הבנת.
והעובדה שאת נמצת בסביבה לא כל כך מפרגנת, כמו שתארת את בן זוגך בתוח לא מקלה או עוזרת.
אחת המטרות של הפורום הוא לתת בדיוק לאנשים כמוך מקום להתבטא ולנסות לחפש לעצמם תשובות.

כמו שכבר אמרתי, את מוזמנת לחפור כמה שאת רוצה.
לשאול שאלות ולחפש תשובות. ואני בטוחה שעוד אנשים ישמחו לתת את דעתם בנושא כשהם יגיעו לפורום :)

בכל מקרה ולכל כיוון שתבחרי לקחת את הסקרנות שלך שיהיה לך המון בהצלחה :)

אנהי8

New member
תודה רבה לך באמת מכל הלב

נ.ב תיקונים לגבי הכתיבה לכח= לקח בתוח= בטוח סה״כ הכל את בסדר מאוד זה רק לעזרה כמובן לא בתור משהו אחר התיקונים ותודה באמת שהקדשת לי זמן והסברת לי דברים חדשים שבת שלום :)

אלמוג86

New member
תודה על המחמאה ובבקשה

תמיד שמחה לעזור עד כמה שאני יכולה.
אם יש עוד שאלות בנושא, אני מוכנה לענות גם בפרטי :)

Apikachu L

New member
יש לי שאלה

כתבת שבן הזוג שלך בוודאות יכעס אם ידע.
לדעתי שווה לשקול שוב את האופן בו בנויה מערכת היחסים אם אחד הצדדים חושש ומסתיר חלקים מעצמו "למען שלום בית".

למעלה