היי חדשה כאן...

היי חדשה כאן...

מישהו יכול לעזור לי? מרגישה כל כך לא שייכת...

וואלה10

New member
ברור שאת לא שייכת ../images/Emo12.gif

יום שישי הקרוב בחולות ראשון בשעה 14:00 יערך גיבושוןן פורום לכל החדשים נא להגיע בזמן , להביא נעלים נוחות , ליטר וחצי מים , קרם הגנה , וכובע . אנחנו כבר נדאג לפתוח לכם ת......... ואז נדבר ונראה אם את יכולה להיות שייכת . בהצלחה .

menny1970

New member
רגע, ממתי נשים מפרגנות לנשים?

אני זוכר בחיים הקודמים שלי כל "אישה" שרק הייתה מתקרבת היתה זוכה לקיטון של שמן רותח מגרושתי, מה ניהיה? כשאתן מתגרשות אתן בעד. שלי שפו, מריה תרזה של כולנו
שולח לך המון
שיהיה לך יום נפלא ותודה על הסקס.....ופון שהבאת לי מגינזבורג. אשתדל לעבור היום או מחר לאסוף אותו ממך. תודה על העזרה

menny1970

New member
אבל למה נרקיסית? מה הנרקיס לא מלך.....

הביצה? אז רגע את לא שייכת כי את מהצפון?, כי את בת 21 ? או סתם כי באת "לרגל" ולראות מה אנחנו עושים?
אז קודם כל תרגיעי, ורק בגלל הגיל (כי את כנראה הכי צעירה) נא להכין לכולנו
! לשלי המדהימה (שהגנה עלייך) תני
שתשמור לנו על המצברוח ו
? אז יללה למטבח טוב הכל ברור בהומור, ברוכה הבאה ותהני כאן, שבי ברגוע הכל יהיה בסדר. טוב ישבת? נרגעת? עכשיו תפתחי? מה קרה? מה יש? למה דיכי? יש כאן הרבה שיוכלו לעזור, חלקינו מהותיקים מכירים יותר האחד את השני. בואי בראש שפתוח, תראי מה לכל אחד יש לומר חלקנו אולי נעליב חלקינו אולי נפגע
אבל בבקשה תזכרי שכל אחד מאיתנו מגיע עם מטען רגשי שונה ולכן רואה דברים קצת אחרת. תקשיבי לכולנו אבל קחי רק מה שבאמת נראה או מתאים לך.
שיהיה בהצלחה וקחי
לדרך מני

הוו תודה על

קבלת הפנים החמימה... כן, פחות או יותר אלו הסיבות. אני פשוט לא קשורה. בייחוד כאשר אני נכנסת לפורום גרושים צעירים, ונדהמת לגלות שהכוונה היא לגילאי 40-60 אז עוד יותר הרגשתי לא שייכת. מעניין לאיזו קטגוריה אני שייכת... אם אתם גרושים צעירים, אז אני כנראה בקטגוריית "ילדים חסרי מזל" ממ.. טוףף מה זה משנה. אז לפני שאספר את קורות חיי המעניינים, אגש להכין את הקפה והעוגה כבקשתך. 2 סוכר?

נרקיסית יפהפיה

לא העמסתי אותך פעם? נראה לי שמה שאת יודעת בתור ילדה המבוגרות עדיין לא יודעות. קפה שחור עם 3 סוכר בבקשה.

הלו הלו מר אקסל

מה נסגר עם הצעירים היום? איפה הכבוד....למבוגרות שבינינו.... ולא נרקיסית- זה לא פורום ל-40 + זה הפורום השכן. שם הולכים לישון ב-21:00 אחרי שמרכיבים את הקטטר. כאן מבלים, רוקדים ומז...עד השעות הקטנות. תבלי.

מה זה מז'?

אני אישית מעדיף את המבוגרות יותר. את עושה רושם טוב או שזה רק כאן ולא במציאות.

הופה הופה../images/Emo88.gif

יש כאן מישהו עם חלב על השפתיים...."מה זה מז...?" תפנה לבחורים כאן - אני בטוחה שיעזרו לצעיר כמוך ללמוד. ולגבי הרושם? מה אני אגיד לך כבר קראו לי בעבר "עגלה עם סוסה" .

הופה הופה ../images/Emo88.gif

מזמן כבר אין לי חלב על השפתיים אבל אם את בענייני מז' אז אולי יהיה לך לבן אחר על השפתיים. אל תעידי על עצמך לא עגלה ולא סוסה. זה לא עושה רושם טוב.

למעלה