אתמה שלך לחלוק איתך יקירתי
B BodyCount40 New member 5/5/06 #67 למה הייתי../images/Emo35.gif הלכתי כמו גדול ואני שונא שחדר הכושא עמוס באנשים .... אי אפשר להתאמן כמו בן אדם אמנם יש על מה להסתכל, אבל לא בשביל זה אני הולך לשם (למען הכנות)
למה הייתי../images/Emo35.gif הלכתי כמו גדול ואני שונא שחדר הכושא עמוס באנשים .... אי אפשר להתאמן כמו בן אדם אמנם יש על מה להסתכל, אבל לא בשביל זה אני הולך לשם (למען הכנות)
א אלופה אחת New member 5/5/06 #48 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יפה שכתבת לעצמך ללכת לעזאזל ואם אתה מרגיש ככה, אתה בטח מבין מה אנחנו עוברים
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif יפה שכתבת לעצמך ללכת לעזאזל ואם אתה מרגיש ככה, אתה בטח מבין מה אנחנו עוברים
א אלופה אחת New member 5/5/06 #51 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo88.gif