היי חדשה כאן

היי חדשה כאן

אז תמיד ההיתי אחרת ושונה אבל איך שהוא הצלחתי להתמודד...
ועכשיו בגלל כל מיני דברים הכל קורס.... כל מיני טראומות מהעבר עולות, הדכאון משתלט עלי, ועכשיו גם איבחנו אותי כבעלת הפרעת אישיות גבולית..
אני אמורה להתאשפז באישפוז יום למשך שלושה חודשים, וזה נראה לי כזה הזוי שהגעתי למצב הזה, מצד שני אני כבר לא עומדת בכל הסערה הפנימית, נמאס לי להחזיק את עצמי מלחתוך או לעשות כל מיני דברים ...... והכל נראה לי כ" חסר תקווה!!!!!! הכל כזה דפוק ומסובך!!!!!!!\
והפסקתי עכשיו לעבוד בעבודה שהחזקתי בה מעמד 7 שנים!!!! ואני מרגישה דפוקה!!!!!!!!!!! לא מסוגלת לעשות כלום!!!!!!

hyperlost

New member
ברוכה הבאה

בהצלחה שיהיה בטיפול.
&nbsp
תראי את הצד החיובי - החזקת 7 שנים בעבודה!! זה המון.
אני לא הצלחתי להחזיק יותר מכמה חודשים בעבודות...
&nbsp
אני מקווה שהטיפול יקל עלייך וגם הפורום.
&nbsp

תודה

זה באמת המון... אני יודעת...
אבל זה קשה לי כי פעם היה לי את הכח להיות מפורקת מבפנים ולהראות סופר מוצלחת מבחוץ....
ופתאום להתאשפז............................................ בוווום!!!!
ואני מתביישת בעצמי, לא רוצה שידעו ....
אבל מצד שני זאת הדרך להרגיש קצת יותר טוב, למצוא סיבה אמיתית לחיות.... (חוזרת על מה שהמטפלת שלי מנסה להכניס לי לשכל... :) )

והפורום הזה נראה לי באמת מדהים!!!

hyperlost

New member
בכיף

בקשר למשפט הזה: "אבל זה קשה לי כי פעם היה לי את הכח להיות מפורקת מבפנים ולהראות סופר מוצלחת מבחוץ...."
&nbsp
מכיר את זה כ"כ...
&nbsp

חברה30

New member
ברוכה הבאה!

שלום ילדה,ברוכה הבאה.
ואוו ממש התפעלתי - 7 שנים בעבודה זה מלאאאאא,כל הכבוד-גאווה!!!
קורה שיש נפילות ובטח שאין לך מה להתבייש בעצמך! זו את וזו מי שאת ומי שירצה בקרבתך יקבל אותך איך וכפי שאת. וללכת לטיפול זה בטח לא בושה אלא רק יכול להועיל-בזה המטפלת שלך צודקת ב-100%.
מאחלת לך המון הצלחה ותחזיקי מעמד.

ברוכה הבאה

קודם כל, כמו שכבר אמרו -
שבע שנים!!!
הכי הרבה שהחזקתי בעבודה היה תשעה חודשים...
בכל מקרה אנחנו כאן לתמוך כשצריך...
ורובנו היינו ו/או עדיין נמצאים במצב הזה - הכל חסר תקווה, למה לחיות, למה אני???...

אז אנחנו מנסים להתמודד ביחד...
צרת רבים חצי נחמה?

&nbsp
בכל מקרה, ברוכה הבאה, אנחנו שמחים לקבל אותך לחיקנו! (לא שמחים שאת סובלת וזקוקה לפורום, אבל אם כבר - אז טוב שאת כאן).

&nbsp
פרח, קפה ומאפה כמתנת פתיחה:

ברוכה הבאה

גם אותי מרשימה העובדה שעבדת באותה עבודה 7 שנים!! זה שהפסקת לעבוד בה עכשיו לא מוחק את ההישגים שהיו לך בעבודה הזו!!

אשפוז יום יכול להישמע מאוד מלחיץ במיוחד למי שחדש בעניינים האלה, אבל למעשה השד לא נורא כמו שהוא נשמע ולי ספציפית אשפוז יום ממש עזר!! (למעשה אפילו הציל אותי)

תני לעצמך לקחת הפסקה, תעזרי לעצמך להתאושש ולחזור למסלול, נקווה שתצליחי לחזור לאותה נקודה שבה היית לפני שקרסת

למעלה