היי. חדשה :) חייבת יעוץ.

vic2288

New member
היי. חדשה :) חייבת יעוץ.

שלום לכולם, אשמח מאוד לקבל כל ייעוץ לגבי ההודעה הבאה אשמח אף יותר אם הייעוץ יהיה ממקום של נסיון שלכם או של מכרים שלכם.

ישנם שלושה תחומים שאני מאוד מתלבטת לבחור מטעמי רווח, איפה כדאי ללמוד מה יותר שופע בשוק העבודה וכד'.
כל התחומים באים לי ממקום של אהבה כך שהגורמים הכי משפיעים לבחירה מבינהם הם פשוט הפרקטיות שבמקצוע והריווחיות

התחומים הם-

*תסריטאות- כתיבת תסריט והפיכתו לסרט (חלום רטוב שלי)

*עבודה סוציאלית- עם ילדים ונוער, בא ממקום של נסיון רב אהבה לפסיכולוגיה ואהבה לילדים ורצון לעזור.

ייעוץ זוגי\סקסולוגיה. כנל המון ידע ונסיון וראש פתוח ללימודים

*איזה תחום פותח יותר דלתות מבחינת עבודה?
*איזה תחום יותר ריווחי בתאכלס?

*איפה כדאי ללמוד כל תחום- איזו אוניבסיטה אתם ממליצים על כל תחום? או שבכלל יש תחומים שעדיף לקחת רק קורס? אם כן איפה?

(אני גרה באיזור המרכז-רמלה)

michallo1

New member
פירוט על כל מקצוע

שלושת התחומים שציינת מאוד שונים במהות שלהם ולכן תהיה חייבת לבחור אחד ולא לשלב בניהם.
תסריטאות הוא מסלול לימודים שאת יכול ללמוד בשילוב עם קולנוע או תקשורת, אבל את תהיה חייבת להיות בולטת בתחום כדי לקבל עבודות
הסיכון העבודה כתסריטאית הוא שלא תמיד יש עבודה.
עבודה סוציאלית היא עבודה עם המון סיפוק אישי, יש משהו מיוחד בידיעה שעזרת לאדם נזקק ואם את אוהבת לעזור/ לייעץ זה מקצוע טוב אם כי השכר של עובדת סוציאלית הוא לא גבוה.
ייעוץ זוגי הוא תחום שאת יכול לעשות ממנו יופי של כסף כעצמאית.
אני חושבת שייעוץ עסקי הוא הכי רווחי ממה שציינת.
אופציה נוספת היא ללמוד תואר ראשון עבודה סוציאלית באוניברסיטה או מכללה ואם לאחר התואר תראי שפחות מעניין אותך תועלי לקחת קורס של קואצינג ולטפל בזוגות/ יחידים.

יעוץ זוגי או עבודה סוציאלית?

הרבה יועצים זוגיים מגיעים דרך עבודה סוציאלית שהיא בסיס להרבה מקצועות טיפולייים.
למידה של יעוץ זוגי שלא מסגרת תואר הוא יותר בכיוון של אימון זוגי ותחומים קרובים. קחי בחשבון שיעוץ ואימון הם לרוב מקצועות שבהם עובדים כעצמאיים.

תסרטאות את יכולה ללמוד כקורס בשביל הנשמה, ואולי להתגלגל עם זה. יכול לבוא גם עם אחת האופציות שרשמת למעלה.

למעלה