היי... חדשה וצריכה עזרה....

bazuka89

New member
היי... חדשה וצריכה עזרה....

אוקיי... אני חדשה בפורום ואני צריכה עזרה, אני אפילו לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל אם לא אז תפנו אותי בבקשה לפורום הנכון ואם כן בבקשה תגיבו. הנה הבעיה שלי: אני צריכה את המילים של כל מיני שירי ילדים ושירי תוכניות טלוויזיה לילדים כמו לדוגמא: שאלתיאל קוואק, הסבון בכה מאוד, בולי, רכבת ההפתעות, עמיקו, הופה היי, רחוב סומסום וכדומה. למישהו יש מושג איפה אני יכולה למצוא את המלים? בבקשה תגיבו

magy

New member
היי בזוקה

אני יכולה לתת לך כתובת של סדרות ילדים בטלויזיה הישראלית..... יש שם מקום שניתן לשמוע בו גם את פסקול הפתיחה לסדרות....... בקשר למילים מתוך שירי ילדים.....יש פורומי מוסיקה.....בתפוז..... אני מכירה אחד כזה.......הם בטח יעזרו לך שם......כמיטב יכולתם....... תגידי להם שאני שלחתי אותך...... מי שאני שולחת........מקבל פרס.............(סתםםםםםםםםםםםם
)

magy

New member
סליחה.....

טעיתי....טועים........טעינו...... הנה האתר הנכון......... יש לי היום שחֶמֵת בשכל............. בצד שמאל של הדף , תמצאי עוד אתרים וסדרות......... לפי א-ב.....סדרות משפחתיות........וכל מה שהיה בטלויזיה מאז הוקמה..... וסליחה על ההטעיה........ יש לי היום אדֶמֵת בשכל...........

bazuka89

New member
לגבי האתר עם הסדרות

הוא מוריד לי את הקובץ של השיר אבל אני לא יכולה לשמוע את זה...

magy

New member
את צריכה את האתר שמשמיע....

אם זה מדיה פלייאר , או וינאמפ........... מה שהורדת......... פלוס רמקולים, פלוס כרטיס קול........ אני מקווה שיש לך את כל הדברים גם יחד..............

magy

New member
בעבר שמעתי.

אני עורכת כרגע ניסיון נוסף לבדוק אם עדיין ניתן לשמוע..... תוצאת בעוד מספר דקות............ יש לי היום פקֶקֶת במח

magy

New member
שומעת.......את קישקשתא..........

הכל עובד............ותקין לחלוטין...........

magy

New member
זה עובד בשיטת

RealPlayer כך קוראים לתֹכנה.........בדיוק כפי שכתבתי......

למעלה