היי חדשה בפורום...

היי חדשה בפורום...

אני לא יודעת אם דנתם על זה פה בפורום אי פעם..... אבל רציתי לשתף אותכם במשהו ולשמוע מה אתם אומרים על כך.... בהתחלה שהייתי מפנטזת לי זה היה נורא סולידי אני ועוד גבר... במשך הזמן הפנטזיות נהיו מורכבות...מכמה גברים.......שמסתכלים עליי שאני עושה עם מישהו סקס... אפילו הגעתי לפנטזיה מוזרה של כמה גברים מעל 6 ....מוזר כזה... אני יודעת שבמציאות אני לא אעשה את זה.....אבל מאיפה הדימיון הזה.. מישהי חוותה גם כזה התפתפחות בפנטזיות שלה עד שהן מופרעות.... אשמח לקבל תגובות מנשים וגברים כאחד ואחלה פורום.

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום שוקלית...

שוב שלום וטוב שכאן.
לו ידע מי להגיד מהיכן הפנטזיות הרי היה פותר עוד נעלמים רבים במבנה המוח וניסתרותיו.
הן איתנו. הפנטזיות. כל הזמן. ואין בהן דבר אחד אסור. חלקן כל עוד הן רק בגדר פנטזיה, מרביתן מותרות לכל.
לשיטתך, ולו שכבת עם שישה גברים בו זמנית? גנבת ממישהו? עשית פשע? כל עוד השביעיה בגירה, עושה זאת בהסכמה ובעינוג ובגרוי משותף? למה לא? וזו דוגמא כמובן חריגה, ולכן טובה כל כך.
פנטזי כעוות נפשך, ואם יותר לי בקשה צנועה, שתפי את הפורום בפנטזיות. בכולן.

nonstop35

New member
מעניין...

גם אני מפנטז להיות עם כמה גברים ולענג אישה אחת תארי לך שאת מרכז של כמה גברים כולם עם מטרה אחת לענג אותך לאהוב את גופך ולגרום לו להגיע לשיאים

ransky 2111

New member
../images/Emo23.gifבוא נעשה את זה ביחד עם אשה אחת

בא לי גם לפעמים לפנטז עם כמה בחורים יפים כשאשה אחת במרכז נהנת, תתאר לך כמה שזה מגרה!! מ.ר.

שרית 114

New member
ברוכה הבאה שוקולית

פנטזיות הן אדירות טובות ומגבירות גירוי. נכון קרה שאנחנו מפנטזים על משהו שניראה כל כך מוזר אבל משום מה מגרה אותנו ביותר, צריך רק לזכור שפנטזיה זו פנטזיה זו פנטזיה ולכן אין צורך להרגיש מאיומים ממנה. פנטזיה בלקיים סקס שצופים בי מספר גברים היא פנטזיה אדירה ומגרה ביותר,וכן נבוכה לומר גם אני מפנטזת על כך לא מעט. וזה ממש לא אומר שאני רצה להגשים את הפנטזיה הזו. יש מלא "קטנות" יותר שעדיין לא הגשמתי. לילה טוב שוקולית שרית

למעלה