היי, חדשה בפורום!

michali36

New member
היי, חדשה בפורום!

שלום לכולם. קוראים לי מיכל ואני אוהבת את ערן צור (אוהבים אותך מיכל). אני הולכת לכמה הופעות שלו בשנה (לא כל הופעה אבל כל שלוש בערך, בתל אביב). חוץ מלהקשיב לו שר, אני מאוד אוהבת לצלם אותו כי יש לו הבעות פנים מגוונות והוא מאוד פוטוגני. (צלמת חובבת עם מצלמה כיס חובבנית ביותר). לא אוהבת להשתמש בפלאש ואוהבת לשבת/לעמוד הכי קרוב לבמה. אני פותחת שירשור תמונות, מוזמנים להגיב.

michali36

New member
ערן צור מארח את רונה קינן, אוגוסט 2008, זאפה

תל אביב. מסתבר שאני צריכה להקטין את התמונות, אחת אחת, אז לאט לאט זה בסוף יקרה.

michali36

New member
הסיפור על ההופעה בזאפה,

חיכיתי המון זמן להופעה הזו כי אני מאוד מאוד אוהבת את רונה ואת ערן וטרם יצא לי לראות הופעה של שניהם יחד. הייתי באירועים בהם ניגנו שניהם כל אחד בנפרד, אבל ביחד - רק בדיסק - אתה חברה שלי. אני לא אוהבת את הזאפה בגלל הפלצנות והמחירים ושצריך לבוא מוקדם בשביל לתפוס מקום טוב וכל הפוזה שלהם. אבל בשביל ערן ורונה - יאללה, נקריב. הבעיה היחידה היתה שערן לא הרגיש טוב וחתך מוקדם יחסית. משהו כאב לו פיזית וההופעה פשוט נגמרה. הייתי מאוכזבת קשות, רציתי שלפחות רונה תעלה להדרן אבל זה לא קרה. רשימת השירים שצירפתי נשארה איתי למזכרת. הוא לא שר את כל מה שהתכוון לשיר.

היי מיכל, ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

בטח שאוהבים אותך, איך לא, עם כזו הודעת פתיחה? חייכת אותי המון איזה יופי של תמונות, עשית לי נעיםםםםם! גם אני אוהבת את המימיקה, את הבעות הפנים, את זה שכל הגוף משתתף בשיר, הוא מאד מיוחד וכן, גם אני אוהבת בעיקר את איך שהוא פותח את הפה :) (מדמיינת לי כל מיני דברים אחרים....) תמונות נהדרות, תודה! עוד עוד עוד! הוא שר שיר חדש? אהבת? וערן, תרגיש טוב, ותשמור על עצמך אנחנו צריכים אותך (כל כך) בריא וחזק.

gellerj

New member
ברוכה הבאה מיכל

תודה על התמונות, מעולות
ברשותך אוסיף אותן בקרוב לגלריות הפורום.

למעלה