היי חדשה בפורום קוראים לי מעיין ואני סטודנטית שנה א' לפיזיקה. יש פה עוד חבר'ה כמוני? סופ"ש כיפי
ת תות ששווה טעימה New member 21/12/07 #1 היי חדשה בפורום קוראים לי מעיין ואני סטודנטית שנה א' לפיזיקה. יש פה עוד חבר'ה כמוני? סופ"ש כיפי
ס סבא נחמה New member 22/12/07 #3 כשאת אומרת כמוך, למה את מתכוונת? ../images/Emo3.gif שלום מעיין ושבוע טוב, וברוכה הבאה! :] מקווה שתהני. אני עמית, חייל וסטו' שנה א' לפיזיקה-מתמטיקה (כרגע באו"פ, ובאק' הבא בירושלים). בכל בעיה שאלה וכד', ניתן לפנות גם במסרים. השתלבות נעימרה ומהירה!
כשאת אומרת כמוך, למה את מתכוונת? ../images/Emo3.gif שלום מעיין ושבוע טוב, וברוכה הבאה! :] מקווה שתהני. אני עמית, חייל וסטו' שנה א' לפיזיקה-מתמטיקה (כרגע באו"פ, ובאק' הבא בירושלים). בכל בעיה שאלה וכד', ניתן לפנות גם במסרים. השתלבות נעימרה ומהירה!
N No Free Name New member 22/12/07 #5 מצטרף כמעט להכל ../images/Emo3.gif חוץ מזה שקוראים לי אוהד, עדיין לא חייל אלא תלמיד בתיכון ולא מתכוון לעבור ללמוד בי-ם. בהצלחה!
מצטרף כמעט להכל ../images/Emo3.gif חוץ מזה שקוראים לי אוהד, עדיין לא חייל אלא תלמיד בתיכון ולא מתכוון לעבור ללמוד בי-ם. בהצלחה!