היי, חג שמח1 ייעוץ קטן...

looloop2

New member
היי, חג שמח1 ייעוץ קטן...

רשמתי הודעה לפני כמה ימים, אבל לא הצלחתי להקפיץ( אם מישהו יכול להסביר איך מקפיצים הודעה זה יהיה נחמד) אני אתן תקציר קטן: יש לי חבר די טרי, חודש ככה... מאוד אדיש קיצור החלטתי בסוף לנסות לרמוז לו כזה, ליזום קצת יותר- ואם לא יעבוד וימשיך להציק לי- להגיד לו על זה. בכל אופן, עכשיו דילמה אחרת... בעיקרון איך עשינו את המעבר מסתם להיות בקשר ללהיות חברים. אני העלתי את זה- שאלתי אותו כזה בצחוק, הוא הסכים, וזהו... אני יודעת שתגידו שזה לא החלטי- אבל זה כן. כאילו שנינו הסכמנו בעיקרון שאנחנו חברים. עכשיו לבעיה: מאז אותו יום, יש לנו חודש מחר. לא נראה לי שהוא מודע לזה... לא יודעת אם זה מובן מבחינתו שמאותו יום אנחנו "מוגדרים, למרות שנראה לי שכן. קיצור כמו שאמרתי הוא אדיש כזה... לא נראה לי באמת אכפת לו לחגג חודש וכאלה... אבל לי כן. סתם לציין לפחות... אז מה לעשות? להגיד לו על זה משהו? או שלא ואז לחכות עוד כמה זמן ולהגיד לו על זה שכאילו ממתי בעצם אנחנו חברים כי עבר כבר יותר מחודש ולא ציינו אפילומה אתם אומרים?

אם אתם רק חודש יחד והוא ככה

אז מה יהיה כשתהיו שנה יחד או יותר?! אם זה משהו שמפריע לך על ההתחלה אני לא מאמינה שזה ישתנה בעתיד ולהגיד לך בכנות? אני לא מבינה למה את צריכה להתפשר על "אדישות" כבר אם אתם רק חודש יחד? מתפשרים על דברים לא משמעותיים, זה דבר מאוד משמעותי לפחות עבורי ומשתמע גם שעבורך אחרת לא היית בפורום הזה וזה דבר שבעתיד יהיה לך לרועץ.

looloop2

New member
קודם כל תודה שהגבת! שנית...

את כנראה לא ראית את השרשור הקודם בהקשר הזה... הקטע זה שזה לא שהוא אדיש אליי ספציפית ולקשקר שלנו- אלא שהוא טיפוס אדיש באופי שלו. פעם אחת לפני כמה זמן זרקתי לו עקיצה בנושא... איכשהו יצא לנו לדבר על סרט שאי הקיטצ' שאני ממש אוהבת ,סיפור אהבה בלתי נשכח". הוא אמר שהוא אף פעם לא ראה או שמע עליו, אז אמרתי לו כזה ,אתה לא טיפוס רומנטי במיוחד, אה?" והוא אמר שהוא דוקא ממש כן, פשוט לוקח לו זמן... בסוף אמרתי כזה ,לא סתם אני אומרת כי זה לא הגיוני שלא ראית את הסרט!" ניסיתי כאילו לעקוץ אותו אבל שלא יקח את זה כ,שיחה" כזאת על משהו שמפריע לי לא משנה קיצור זה מה שהוא אומר- שלוקח לו זמן... וכן יש קטעים שהוא מביע רגשות ומראה שאכפת ללו, פשוט לא מספיק בשבילי(אני ג עם דרישות גבוהות) השאלה עכשיו ספציפית לגבי מחר- להגיד לו על זה משהו? פעם כבר היה לי חבר שגם- כאילו לא דיברנו מפורשות על השלב שעברנו מ"קשר" ל"חברים", ועברו חודשיים שהיינו ייחד ולא דיברנו על זה שלא חגגנוף ואז עפם סרקתי לו על זה משהו אז הוא אמר לי שזה הפריע גם לו אבל בגללש אני לא ארתי כלום הוא גם לא אמר

../images/Emo13.gif

לא רואה בזה פסול את יכולה להגיד לו במן מתיקות מתפנקת כזאת "מאמיייי אתה יודע שמחר אנחנו חודש יחד " לא צריך לעשות מזה יותר מדי ביג דיל אבל גם לא להשכיח את זה אם את רוצה לחגוג את זה :) לא חושבת שיש משהו רע בלתת איזכורון קטן

שלום

אם את רוצה בחברות אתו, נסי להתקרב אליו עוד ולהיות אתו יותר. אם אתם נוגעים אינטימית מאהבה, אתם חברים. נסי לעודדו להביע רגשות ולהתיחס לרגשותיך, בכך שתבקשי ממנו עזרה ותשאלי אותו בענין על רגשותיו. זמי ופתחי את השיחות ביניכם והשקיעי הרבה בענין משותף ובהתענינות רגשית.

למעלה