היי , חג שמח

היי , חג שמח

היי קודם כל אני חדשה כאן קוראים לי רעות !! ... דבר ב': דוד שלי הוא עובד בעיירית תל אביב - יפו , והודיעו להם לפני שבוע שהולך להיות מסיבה גדולה לכבוד הפארק ( יומולדת לפארק ) והם מזמינים אמנים גדולים ביניהם: גלית גוטמן ( מנחת הערב ) , יעל אבוקסיס , רוני דואני , אייל גולן , שלמה ארצי , קובי פרץ , מושיק עפיה , איציק קלה , סטלוס ואורן חן , נתי לוי ופיני חדד , שרית חדד יהורם גאון ועוד ... הקיצר הולך להיות אירוע ענקי שישודר בטלוויזיה בערוץ 2 . האירוע הזה יתקיים ב - 5.5.07 בפארק הבנים משעה 18.00 עד 12.00. הולך להיות אירוע גדול ושכחתי עוד המון אמנים כמו : זהבה בן , סבלימינאל , עופר לוי , שראל , עדי הימלבלוי , לילדים הביאו את יובל המבובל ועוד מלא מלא דברים .. מקווה שתבואו .. אני כבר יגיד לכם כמה דברים: האירוע הזה זה ממש ממש אירוע מאורגן שלא מיזמן התחילו לעבוד כבר עם שרית חדד ( הם לוקחים כל זמר בניפרד ומתחילים לעבוד איתו על כל הפרטים ) אז באותו זמן אני הייתי שהם אירגנו עם שרית את הרשימת השירים. ראיתי את שרית וביקשתי ממנה חתימה איזה מתוקה היא , והיא ניהתה מהממת ... היא התלבשה גם מהממם כזה אומנם פשוט אבל הכי יפה לה פשוט .. וחבל שהיא לא מתאפרת זה הורס לה את התדמית. אני ממש מעריצה את שרית חדד מעבר לזה רק שתדעו. טוב לעינינו אז אני הולכת להפתיע אותכם אכן שרית תשיר ניראה לי איזה 20 שירים באירוע .. ואני שמעתי ביניהם שיר מישהו שומר עליי או משהו כזה שזה יהיה בשיר. ועוד כל מיני שירים מהאלבום החדש ( הם לא פירטו הם פשוט אמרו ) ובחום של תל אביב , חגיגה , ציפור חופשיהה ( לא הבנתי מה זה השיר הזה , תקנו אותי עם אני טועה ) הייתי בגן עדן , עלייך ועליי , בושם צרפתי , מיס מיוזיק , אכלו לי שתו לי , נסיכה של שימחה , מחרוזת מתוך נסיכה של שימחה הדיוידי , קצת משוגעת , שרופה עליו , אתה תותח, קמע , רק אהבה תביא אהבה , ניצוץ חיים : מחרוזת : אני לא מדונה , אולי תמימה , יאללה לך הביתה מוטי , כך את הכל , לעשות מה שבא לי , בינייך לביני . וניראה לי שעוד שירים אה ה... נזכרתי ואהבה בלי סיכוי , ומלך הרחוב .. ועוד שירים פשוט שכחתי מה .. אני יעדכן אותכם פרטים בהמשך שווה לבוא !! אז יאללה חג שמח

איפה זה בדיוק פארק הבנים?

אממ ואני חושבת שיותר כדאי שנחכה להודעה מעדי... נראה אם זה נכון
בכל מיקרה תודה רבה

והינה ההפתעה הגדולה../images/Emo77.gif

שרית תשיר גירסה מיוחדת לשיר : היום היום ממש גירסת דרבוקות יש לי אותה במחשב הקלטתי מהפלא שהם שמעו את זה .. ושרית תשיר עוד מלא שירים יותר מ - 30 כי זה מאורע גדול לכבוד הגן הזה וממש גאידמק מעורב הזה ושילמו לה הרבה כסף על זה וזה באמת ניראה מוזר 30 שירים ואוו ........ זה המון מאלבום חוק החיים : ירח שחור הכל סגור בילעדייך אני שטה חוק החיים כמה חיפשתי ממי ממי ואיי אלבום ממש מצליח כמו סינדרלה: * שכחתי , אבל גם טיפקס יהיה שם. - כשאני איתך אני כמו דג - כמו סינדרלה - הייתי בגן עדן - ציפור חופשייה - חברים בכל מיני צבעים לעשות מה שבא לי: - לעשות מה שבא לי - כך את הכל - אבא - אין כמון בעולם - גירסה חדשה ( שיכול להיות היא תיהיה באלבום החדש ) לשיר הכאב הזה. חגיגה: - חגיגה - בחום של תל אביב - הסוד ( עם סבלימינאל והצל ) - קמע - אמונה - במועדון - ממיס מיוזק - עלייך ועליי - מישהו ששומר עליי - בינייך לביני - למות מאהבה - עם הפנים למערב - אכלו לי שתו לי מהאלבום החדש: וקצת משוגעת , מלך הרחוב , אהבה בלי סיכוי , לא חשוב , ואל תבקש משאלות וכשהלב בוכה , אתה תותח , יאללה לך הביתה מוטי וכ'ו אולי היא תעלה תירד , תעלה תירד !! מקווה לראות מה יהיה ואל תיקחו אותי לחשבון בקשר לשירים אולי הם יתחרטו

rubin16

New member
וואו!! איזה יופי...

קודם כל תודה רבה על המידע... דבר שני זה נראה שזה הולך להיות מופע מטורף, כל הכבוד. בקטע של שרית, כפרה עליה, אם היא באמת תשיר את כל השירים האלו זה יהיה משהוא מאוד מאוד מיוחד, זה יהיה מדהים פשוט!!! אבל...אני לא מאמין, זה לא נראה לי הגיוני... הלוואי שכן אבל לדעתי הם פשוט עוברים על כל השירים ובוחרים מתוכם את אלו שיהיו, כה נראה לי, שהם עדיין בתהליך הבחירה... חוץ מזה ש- "ציפור חופשייה" זה שיר חבל"ז לשאלתך: "רוצה לחיות כמו ציפור חופשייה...." ויש לך טעות קטנה במה שרשמת, "עליך ועלי" ו - "זה ששומר עליי", כן ככה קוראים לשיר ולא מה שרשמת, הם לא מתוך "מיס מיוזיק".

למעלה