היי חבר'ס!

LuLiLoPiLaTo1

New member
היי חבר'ס!../images/Emo24.gif

מה המצב?:) אני ודנה כאן ויש לנו בקשה: הרי כולנו רוצים שהעונה השנייה של "ורוניקה מארס" תגיע לארץ כמה שיותר מהר, אז חשבנו לעשות שירשור שכל מי שמסכים לכך יסמן
(כמו ב-VM) בכותרת ההודעה,ובפנים אתם מוזמנים להמשיך להתחנן..
את ההודעה הזאת נשלח ל"הוט", אז כל הבקשות שיהיו בתוכן ההודעה צריכות להיות מופנות אליהם
תודה מראש על שיתוף הפעולה, בתקווה שהעונה ה-2 תגיע כמה שיותר מהר, דנה וענבר.

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ברור שכןןן

פליז פליז הוט תביאו את ורוניקה מארס יותר מוקדםםם!! אנחנו המעריצים נשתגע אם זה ישודר רק עוד 3 חודשיםם! תקדימו את זה אם אפשררר! תודהה דנה

snoop cat

New member
ברור ש ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

למה שרק אמריקה תהנה?? לנו לא מגיע? גם אנחנו מעריצים נאמנים...!

ירדן121

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif|V

ב
ר
ו
ר !!! א
נ
י כ
ב
ר ל
א י
כ
ו
ל
ה|V ל
ח
כ
ו
ת.

noa4u

New member
../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo127.gif

שיביאו את זה כמה שיותר מהר!!! הוט וקשה לפני שאני מתגייסת תביאו את ורוניקה!!! (למרות שאין מצב, אני מתגייסת עוד חודש וחצי ואין מצב שהם יביאו עד אז...
)

only veronica

New member
נצל"ש.

מישהו יכול בבקשה למצוא לי תמונות של התיק של ורוניקה.ואם אפשר אז רק של התיק..בלעדיה.פליז..

LuLiLoPiLaTo1

New member
תנצלש"י את זה בבקשה בהודעה אחרת

כי את זאת אנחנו מעוניינים לשלוח ל"הוט" תודה מראש

LuLiLoPiLaTo1

New member
אז ככה:

א. אמנם חותמים רק מעט אנשים(מותך רבים שצופים בסידרה) אבל אנחנו מייצגים את מעריצי הסידרה שלא גולשים בפורום
ב.את מוזמנת ואפילו רצוי לפרסם את זה בקרב כל מי שאת מכירה שמעריץ את "ורוניקה מארס" כדי שיצטרף למכתב

tool2

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

וכמה שיותר מהר אנחנו מתים פה!!!!!!!!!!!!!

למעלה