היי חברי הפרום

levron11

New member
היי חברי הפרום

יש לי שאלה לכל החברים מי רוצה לעלות את רוחו של אלוויס? ומי מפחד לעלות את רוחו של אלוויס

elvis23

New member
../images/Emo46.gifערן שלא תעיז בכלל לעשות זאת../images/Emo70.gif

ביצוע סייאנס הוא מעשה שמצער מאוד את נשמת שהנפטר ע"י זה שאתה מביא את נשמתו לעולם הזה מהעולמות החיצונים. קראתי כי אנשים ניזוקו מביצוע סייאנס, זה לא בריא לך ולא בריא לנפטר, תניח לנשמתו. אני אף לא עשיתי סייאנס ואף אני לא יעשה , ההתרשמות שלי מחויות של אנשים אחרים הספיקה לי. ועצת ה 2 סנט שלי אליך אם אתה באמת אוהב את אלויס אז אל תחשוב בכלל לצער אותו ע"י השעמום שלך. בברכה אופיר Bugracer

בילביס

New member
ערן לא להעיז

כמו אופיר גם אני בדעה שלא להפריע לנשמת המת. תאמין לי שאני פעם חשבתי לעשות סייאנס ולעלות את אבי רק לבקשת סליחה ואמרו לי שזה לא הדבר הטוב בשביל המת. הנשמה של המת נמצאת בעולם של רק טוב ואם תביא אותו מהעולם הזה אתה גורם למת כלומר: לאלביס צער ויגון. תחשוב טוב טוב ותעשה את הדבר הנכון. בילבסי

levron11

New member
לא לדאוג

אני לא מתכוון לעלות את רוחו של אלוויס,אלה רק רציתי לשאול אותכם את השאלה לדעת מה התגובה שלכם ומה דעתכם על הנושא של הרוחות,אם אתם מאמינים בזה או לא? זאת השאלה. נ.ב:בוא למסיבה שלי במוצ"ש הזה יהיה סבבה מי שאוהב לשיר יכול להתבטות אצלי עם השירים שהוא רוצה לשיר בעצמו,ועוד הרבה מוסיקה טובה של אלוויס דיוידי של המופע הגדול של אלוויס שהוא מדהים כי אני שם את הדיסק הדיוידי אצלי במערכת קולנוע בייתית ושומעים את אלוויס מ-6 רמקולים באיכות מדהימה ולבסוף איך נראה הבית של וורנון אביו של אלוויס אז מה אתם אומרים? תנו לי סימן שלחו לי מסר ואני אחזור אלייכם שלכם ערן לברון

שאלה קשה ../images/Emo4.gif

הייתי רוצה לדבר עם אלביס ואולי גם לראות אותו אבל יש בי פחד משיחות ומפגשים עם רוחות רפאים. אני עם השניים שלפניי, לא נראה לי שכדאי לעשות סיאנס ולהטריד את אלביס. אם הוא יבוא אליי מעצמו, זה כבר סיפור אחר

מיטל 29

New member
בבררררר מפחיד ../images/Emo11.gif

אני לא ממש מאמינה באפשרות להעלאת נשמות, אבל ממה ששמעתי, החויה לרוב הזיקה למנסים וגרמה לביעותים ולחרדות. וחוץ מזה...בשביל מה להעלות את רוחו של אלוויס, מה יש לך לשאול אותו?? אולי לבקש עוד איזה להיט , או שחזור?? בקיצור....אל תטריד אותו, ואל תגרום להפסקת המוסיקה שלו מול אלוהים וכל צוותו, הם בטח מתענגים כבר שנים ארוכות.

EarthWind

New member
שאלה מעניינת

בהחלט לא מומלץ לעשות סיאנס... אלא אם כן יש לכם מדריך אישי שמתמחה בעניין ויודע שלא תמשכו אליכם נשמות לא טובות... אני אישית לא ניסיתי, אבל קראתי שאי אפשר לקרא לנשמות שחיו ביבשת אחרת. לא יודעת אם זה באמת נכון. אני מתעסקת בענייני מיסטיקה, וגם אני רציתי לנסות אבל לאחר שחקרתי, החלטתי לא להתקרב לזה. זה פשוט מסוכן מידי. קראתי על אנשים שעשו סיאנס, ונתקלו בנשמות לא טובות או שהנשמה לא יצאה מהבית הזה הרבה זמן והפחידה את השוהים בו. אנשים גם נלקחו לטיפול נמרץ לאחר דברים כאלו. EarthWind

דרדרית

New member
אסור לעשות סיאנס כי אף פעם אין לדעת

איזו רוח תגיע. זו טעות לחשוב שתעלו את רוחו של אלויס. ישנן נשמות תועות שלא מצאו את מקומן מסיבות רבות. הן מסתובבות ונענות לקריאות מעין אלה. נשמות אלה נמצאות ב"בארדו" זהו איזו דימדומים. הן יכולות לענות במקום רוח שקוראים לה וגם להטעות או לגרום לנזקים. לא מומלץ להתעסק בנושא זה כלל.

אז זה נכון שאומרים שיש רוחות רפאים

אם הם טועות אז למה לא מרגישים בהם בחיי היום יום
אמיר

../images/Emo129.gif

וואלה?????????? מאגיב... לא באמת תחשבו על זה.. האמת פעם ניסיתי את זה עם חברות שלי וז היה די מזמן וגם לא הלך לנו כלכך כי "לא התרכזנו"- כן נכון.. אבל אני חושבת שמי שיש לו ביצים לנסות איתי.. אז אי פה חברייה.. :)

למעלה