היי חבריקים..

שם ים

New member
היי חבריקים..

מה קורה? איפה אתם? כבר אין תיפקוד יום כאן? ארנבון, מה קורה עם הטיסנים? אביבית, מה את מבשלת לנו היום.. אורלי, וואאקק אפ.. וכולם יאללה להתעורר, אני צריכה חיוכון. שם ים. וכאן?

adam33

New member
קבלי ממני..../images/Emo13.gif

והמון ממני
ואם תתעקשי אז אצרף לכך גם לחיצת יד ונשיקת בוקר ואם לא אסתפק בקפה עם אומלט גבינת קשקבל.. רק תבחרי..

שם ים

New member
אמממ

קשקבל..את המילה הזו לא שמעתי טונות של זמן. ואומלט.. אתה בחור עם סטייל..מה קררה לחביתת עין? בא לי על תפוא"ד מוקרם עם טונות של שמנת ושמיר.. ושום..המון המון שום. עדים תתעקש על נשיקה? שם ים.

שם ים

New member
יעני לצפות לבצל../images/Emo13.gif

אממ..ד"א, אני מטורפת על בצל
גם.

adam33

New member
בצל..

אם יהיה בצל אזיי לא תהיה נשיקה אבל אני מעדיף לגרום למישהי אושר גם אם אצטרך להתרחק מהריח של הבצל.. בעצם מה אני מדבר השום יותר מריח...לא?

שם ים

New member
חהחהחה

ובסך הכל אמרתי בוקר טוב.חהחהחה. כשאגיד ערב טוב, על מה נדבר? על חתונה? חהחהחהחהחה

adam33

New member
לא לדבר על חתונה

בכל אופן לא איתי אבל כן לדבר על חיוך ועל הרגשה טובה כי לזה אני נחוץ ומן הסתם גם את עלמתי לא??? ואם העלתי חיוך על שפתייך אזיי אשריי...

שם ים

New member
אופסס..

נגעתי בנקודה רגישה. .. אדם, כדי ללמוד להרגיש טוב ומחייך, יש לדבר גם על הכאב. כי להתעלם ממנו, יגרום לך אולי עכשיו לחייך טיפונת, אך מחר לבכות הרבה. .. לא התכוונתי לדרוך על היבלת. אך אם עשיתי זאת, אני שמחה. מקווה שתרגיש טוב. שם ים.

שם ים

New member
מוזר.

בחיים אין סיכוי שהייתי מפרגנת לעצמי עד כדי כך, שבקריאה ראשונה, הייתי יכולה לעלות על דעתי שאמרת ´איזה יופי את. וישר תפסתי עמדת התגוננות. כל הכבוד לי. שם ים. וכאן?

adam33

New member
את הכאב

את הכאב אני חולק את הפגיעה אני נושא את עצמי הקרבתי בגלל שהפנמתי כעת אני מקוה להפוך את המטבע ואוליי אוליי לנסות לאחות את הקרע ותודה לך על העצה הברוכה כי באמת נוכחתי שאת צודקת בכך.. ובקצב הזה כעת אני עצוב עוד פעם..

שם ים

New member
ותרשה לעצמך.

כי להרשות לעצמינו להיות עצובים מראה על חוזק, ולא על חולשה. באהבה כפול מליון, שם ים.

adam33

New member
תודה רבה..

אז אתן לך קצת מהכח שיש לי ואאחל לך אחה"צ מקסים ופורה ובעיקר..המון פרגון על ההקשבה..

*אביבה*

New member
היי יקר

משהו נפתח. אני חשה בזה. תזרום גם עם השמחה וגם עם העצב תן אותך בלי פחד הרי (בטח שמת לב) אנחנו ביחד....

adam33

New member
לך

שולח לך ברכה... אמשיך מחר . חושב על מה שכתבתן.

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ובוקר טוב ../images/Emo13.gif

אנחנו כאן
כל אחד בקצב שלו
והטיסנים שלי טסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שרון

למעלה