היי חברים

היי חברים

המון זמן לא הייתי ולא כתבתי בפורם והאמת אני פשוט מתביישת בתוצאות או יותר נכון בחוסר התוצאות של הניתוח שעברתי. אז אומנם הורדתי 14 ק"ג בהתחלה במאמץ קשה ועם המון כח רצון אבלללל בפעם הראשונה בה נתקלתי בבעיות בחיי ישר חזרתי למזון וכוח הרצון עף דרך החלום החוצה. הקטע ההוא שגם אין שום מגבלות לאכול ,אני זוכרת שכאשר שכבתי על שולחן הניתוחים שאלו אותי המנתחים שם מה הקטע שלי עם אוכל ואמרתי שהבעיה העיקרית היא בצקים מסוג לחם ועוגות שמרים והם פרצו בצחוק ואמרו שאני יכולה לשכוח מזה. אז לא יודעת למה הם התכוונו אבל אין לי שום בעיה לאכול את המזונות האלו, כלום לא נתקע או יותר תחושה לא נעימה. כן אני יודעת אז אתם אומרים למה לא ניפחת ? כי חששתי מהתפתחויות שליליות אבל אני מבינה שאין לי הרבה סיכוי אחרת. אז הזמנתי תור לניפוח באפריל ואני מקוה להתחיל שוב את התהליך ולרזות סוף סוף, או שאולי אין לי אופי .לא יודעת לפחות אנסה. בכל מקרה לכל חברי הפורם שלוחה ברכת חג שמח חושבת ותוהה

רוייקו

New member
ברוכה השבה.. ´מון זמן שלא ראינו אות

אותך ... תזכירי לי מי ניתח אותך ? התקעות במישקל ואי תחושת הגבלה צריכה בפתרון של סגירת הטבעת עוד. חבל לחכות עם זה, לדעתי. בעיות נובעות מניפוחי יתר ואכילה לא מבוקרת. ישנם מנותחים שנוצרו אצלם בעיות למרות היותם שומרים היטב על מישמעת והקפדה ולעומת זאת מנותחים שהכל נישאר תקין למרות שאינם שומרים. אין לדעת, אבל רצוי לשמור ולהקפיד. חג שמח וכשר רוייקו

שלגיה**

New member
טוב לראותך כאן ../images/Emo141.gif

הרבה זמן לא ראיתיך כאן בפורום ובאמת חשבתי ותהיתי היכן את.... אני בטוחה שעם הניפוח יגיע המפנה (ותזכרי את מילותיי) ותצליחי לרדת במשקל. אני זוכרת את הודעותייך עם הרצון הטוב והמוטיבציה לעשות עשייה למען עצמך. אז קחי את הניפוח כמנוף להצלחה ותפתחי דף חדש להמשך ירידה במשקל. הרי מה שחשוב זה לא רק כמה ירדת עד כה אלא עד כמה איכות חייך השתפרה ועד כמה גופך מקבל מזון נכון ובריא. שיהיה בהצלחה-חג פסח שמח
שלגיה

למעלה