היי חברים

yuval charash

New member
מוזיקת gothic rock

בלדות רוק שקטות... מוזיקה גותית-רומנטית... the doors , led zeplen , וכו.... the loonly shaperd

גלית35

New member
יש המון-אבל הכי אוהבת את דני ../images/Emo20.gif

רובס,כוחו של המשורר... בשלב הזה מאוהבת בשיר של עידן רייכל "מילים יפות מאלו". מתה גם על יש אי שם של גדי גוב, דפנה ארמוני אוהבת אותך עוזבת אותך.. אוהבת מאוד מאוד את השיר "היא" מנוטניג היל ועוד אחד של ארוסמיט לא זוכרת מה קוראים לו עכשיו צטערת לא אוהבת אופרה

Jen74

New member
זה די תלוי בתקופה בחיים

במצב רוח באותו יום אבל כמעט תמיד כל שיר של אלביס פרסלי ובזמן האחרון אני מאוד מתחברת לשירים של דולי פרטון.

Jen74

New member
אני מאוד אוהבת את הקול הייחודי

של דולי פרטון. היא כותבת את השירים שלה בעצמה, שזה עוד דבר מאוד מיוחד. גם קני רוג'רס שר יפה אבל אל מתחברת לכל השירים שהוא שר. דולי פרטון על כל מה שהיא משדרת, ויזואלית וקולית אני אוהבת.

SwanLake

New member
זה נחמד, אבל לא לזה התכוונתי.

לכולנו יש שירים שאנחנו אוהבים. אמנים שאנחנו יותר מתחברים אליהם. אבל לפעמים יש איזושהי יצירה אחת או שתיים לכל היותר, שהיצירה הזאת היא יותר מאשר אוהבים לשמוע בלופ. יצירה שגורמת כם לחלולית בעין ולא בגלל שהיא עצובה, אלא בגלל היופי שבה. יצירה מוזיקלית (לאו דווקא קלאסית) שממש מרוממת אתכם נפשית, שאתם מרגישים שאין לכם אוויר מרוב שזב יפה. לזה אני מתכוונת.

ליבית1

New member
אצלי זה יכול להיות המון שירים

מכיוון שמוסיקה היא הדבר שיותר מהכל, גורם לי להרגיש דברים, אבל בתכלס תלוי בסיטואציה, או באותו רגע נתון, כרגע כל שיר של מירי מסיקה עושה לי את זה, ולא רק השקטים, אה.... וגם... יצא עכשיו ביצוע מדהים ומרגש ומרטיט ל"דואט פרידה" של גלי עטרי ומני בגר, שמבצע הרכב שנקרא "שניים", לא משנה מתי אני אשמע את זה, אני אתמלא ברגשות ורגשנות, ולאו דווקא בגלל המילים.... ברוכה הבאה....

Jen74

New member
יש למשל את

UNCHAIND MELODY בביצוע מדהים של אלביס שעושה לי ממש צמרמורת, יש את HURT בביצוע של אלביס שפשוט מרגשת אותי כל פעם עד דמעות. יש את I WILL ALWAYS LOVE YOU דווקא בביצוע המקורי של דולי פרטון, לא המחודש של וויטני יוסטון שאפילו בלי להקשיב למילים, רק לקול שלה ביחד עם המנגינה, פשוט חווייה לאוזניים.

../images/Emo13.gif גם לפרטון לדעתי

יש קול קצת כיבשתי... איכותי כן, גבוה כן, מקצועי כן אבל לא נעים לי באוזן קצת כיבשתי לי...

Mr Darcy

New member
מלכת הכבשות היא סטיבי ניקס.

אבל יש לי סימפטיה לדולי פרטון. לא יודע למה אבל נראה לי שהיא מוצצת מעולה.

tzurtzur

New member
בחירה קשה

ואני גם חושבת שזה משתנה כל הזמן. בזמן האחרון זה בעיקר BY YOUR SIDE של SADE ובכללי תמיד ריגש אותי השיר של אלביס YOU WERE ALWAYS ON MY MIND ו THE POWER OF LOVE (של פרנקי) -כל מילה בשיר חודרת לי לעצמות ולא מפסיקה לרגש אותי כל פעם מחדש.

יש כמה שירים של גאנס

וכמה שירים של אלביס שלא חשוב באיזה טיימינג הם יתפסו אותי אם אני אשמע אותם פתאום אני אעצור הכל ואקשיב...

phizik

New member
toxido moon זה המקור ...

in a manner of speaking החידוש פשוט איכסה....סליחה על הבעת הדעה האישית.

yuval charash

New member
שם הלהקה ששרה הוא :

הוא Tuxedomoon, להקה אדירה. כל הכבוד לך על הטעם הטוב במוזיקה.

phizik

New member
תוסיף את פיטר מרפי ואני הולך לעשות

ניתוח לשינוי מין...LOL ותודה על תיקון השם.

yuval charash

New member
זמר גדול מהחיים , אין כמוהו לאווירה

רומנטית , או סתם בשביל לנקות את הראש.... ניק קייב , גם תורם לאווירה... לאונרד כהן...בשביל ההחלטות... THE DUST OF BAISMENT ... כי אני פשוט שרוף שלהם... ביורק...בשביל הסקס... הסמית....הסמית....הסמית....

למעלה