היי חברים

SwanLake

New member
היי חברים

לפני כמה ימים נכנסתי לפנ פעם ראשונה. אני איילת, ואני אוהבת הרבה דברים, כמו מוזיקה, סרטים, תאטרון, טיולים ועוד דברים רבים אחרים. בהקשר למוזיקה אני אוהבת סוגים רבים, ובייחוד רוק קלאסי. אבל יש יצירה קלאסית אחת שאני אוהבת במיוחד- המערכה השנייה של אגם הברבורים של צ'יקובסקי. תמיד ביא גורמת לי הרגשה של ניתוק הנשמה מהגוף מרוב התרגשות. האם גם לכם יש יצירות מוזיקה שעושות את זה?

עדי2211

New member
פינק פלוייד ...אוף... מזכיר לי

דברים טובים.... תומכת תומכת

יש מלא....

כמה דוגמאות... - השיר וומן של ג'ון לנון - השיר save a prayer של דוראן דוראן - השיר ליד חומותיה של סביליה מתוך כרמן - כל המוסיקה של ג'ון קולטריין (סקסופוניסט ג'ז) - לאחרונה הצטרף השיר יקירתי (רן דנקר ונינט טייב) אה...וברוכה הבאה

n12345

New member
ממממממ.......

imagine של גון לנוןועוד כמה שירים שלו i did it my way בביצוע אלביס בהופעה האחרונה בווגאס

../images/Emo79.gifיש....

"כרמינה בוראנה" של קארל אורף יצירה של אבוב של מלחין בשם צ'ימירוזה שאני לא זוכרת את שמה... שתי יצירות שבאופן מיוחד תמיד מרגשות וממלאות אותי בהמון אנרגיות טובות!
יופי.

נימשון

New member
יש שירים שגורמים לי

לכל מיני רגשות שונים... אחת מהם הוא לרע ולטוב של ירמי קפלן.

oneheart

New member
ולמה אני כלכך מתלהב...

די זנחתי את הדדס (יחסי כן, לא הפסקתי מעולם לשמוע או לאהוב) לטובת צארלי פארקר אבל לפני מספר ימים לקחתי איתי את EUROPE 1 לנסיעה ארוכה שהייתה לי ומה אני אגיד לך......... פשוט התמוגגתי.. אז טוב לראות DEAD HEAD

magenta73

New member
ברוכה הבאה!

לי... יש לטום וייטס ביצוע של השיר מסיפור הפרוורים.... SOMEWHERE

למעלה