היי חברים....

big mama 2

New member
היי חברים....

לא רק שנירה שלנו נעלמה אז גם אורנה...... מה יהיה ?????

big mama 2

New member
נכון , צודקת....

לאן נעלמים לנו כולם ???

ayeletba

New member
אכן..../images/Emo116.gif

היינו היום ב"על האש" עם חברים היה נחמד אך מעייףף והבטן שלי כבר..
אני כבר מחכה בכליון עיניים לדיאטה שהצהרתי שאפצח בה..ביום ג' (בינתיים ממשיכה לכרסם
). . לשריפת הקלוריות ניקינו את כל הבית מאחה"צ ועד עכשיו (היה שווה בדיעבד). מחר אני "מתאוררת" בעבודה עד הצהרים
- ככה לגיוון
. המשך חג שמייח ואכיל.

silvey

New member
מודיעה בהכנעה שהמשקל מראה עוד

קילו אחד פחות השבוע
אם תרזו אין זו אגדה

בלבי

New member
silvey אל תרגיזי אותי ../images/Emo46.gif

סתם סתם... ברכותיי יקירתי
רק איך נשמה עם המצות וכל הבישולים ? ספרי ספרי ועודדי את עמך ...

silvey

New member
נמנעתי ממצות, אני אוכלת רק פריכיות

אורז. הולכת יותר זמן ברגל כל יום, ורוקדת יותר זמן ריקודֵי... בליל הסדר אכלתי כמעט הכל למעט עוגות וקינוחים. נהייתי קצת יותר בררנית, לא כל דבר אני בולסת. במשך השבוע אוכלת כרגיל ולא מתפתה למאכלי הפסח המלאים ביצים, שמן ושאר מוצרים משמינים.

בלבי

New member
פשוט כל הכבוד !! ../images/Emo24.gif

אפרופו ליל הסדר, אני הוזמנתי לליל הסדר, והיה תפריט על הפנים. הייתי כל כך רעבה. כלום לא היה לי טעים. הדבר היחידי השווה שהיה שם אלו הקינוחים שאני הבאתי (3 סוגים). אז אכלתי מתוקים הרבה מעבר למה שהקצבתי לעצמי... פשוט כי הייתי רעבה
אאזן כבר אחרי החג ... באמת כל הכבוד
מי כמוני יודעת כמה זה קשה ...

בלבי

New member
איילת, מתחילה איתך דיאטה ביום ג' !

אם כי אותי לימדו שדיאטה מתחילים ביום ראשון
מממ... אם כי לא ברור איזה יום ראשון

ANNABELL

New member
שבוע טוב חברות יקרות

לא ביליתי בפיקניק קצר וגם לא ארוך. "ביליתי" במח' ילדים של ביה"ח שם אושפזה נכדתי היקרה בגין חום גבוה מאד במשך כמעט שבוע. מאחר והחום לווה גם בכאבי בטן עזים, הקאות ושלשולים ובנוסף גם שטף דם בעין, הוחלט לאשפזה לבדיקות. הייתי איתה כל הימים והוריה ישנו איתה בלילות. היא היתה במצב שלא ניתן היה להשאירה לבד. הילדה בת 9. רק הערב החל החום לרדת בהדרגה והצוות הרפואי שלא מש ממיטתה החל לנשום לרווחה. אין בכוחי הפיזי והנפשי לתאר את מצבה של הילדה שלא לדבר עלי ועל הוריה כמובן. מחר תגענה יתר תוצאות הבדיקות ומקוה שהכל תקין. הלילה זה הלילה הראשון בו ישנה נכדתי במיטתה בבית ואושרי רב. תודה לשוש על מתכון הלחמניות שאותן אפיתי בלילות הן לנכדה שבקושי אכלה אך כל מח' הילדים כולל הצוות הרפואי מודים לך מאד. דאגתי שלכולם יהיו לחמניות בכל יום. מאחר ובקושי ראיתי את מטבחי, פרט לאפיית לחמניות בלילות, מקוה שאוכל מחר להכין את החג כהלכתו ונקוה שגם נכדתי היקרה והיחידה (שלושת נכדיי הנוספים הם בנים), תוכל לטעום טעם של אוכל של סבתא. שבוע טוב לכולכם ורק בריאות טובה לכולם. ובאם לא "ראיתם" את רוני ר לאחרונה - היא והבן שלה חולים בשפעת ונאחל גם לה ולבנה החלמה מהירה.

silvey

New member
אנאבל יקרה, מחזיקה אצבעות שהכל

יסתדר לטובה כמה שיותר מהר ושהנכדה תבריא חיש קל...לא מספיק דאגנו לילדים ועכשיו לנכדים, הא

effyba

New member
כמה עצוב../images/Emo10.gifמאחלת לנכדתך המון בריאות

לדאגות אין סוף כנראה....

אז נפתרה התעלומה ממש לא הבנתי

מה קורה, והראש הלך לכיוון אחר לגמרי. תודה לאל שהקטנה בבית, ממש שמחה לשמוע שהיא כבר בבית, בטח גם ההורים קצת נרגעו, אבל את , מי ירגיעך? (בטח הרגת את כולם דאגנית שכמותך, אני לא מקנאה ברופאים, בטח את הולכת אחריהם בחשדנות
) תפסיקי לדאוג הכל יהיה בסדר. יופי, שיהיה חג שמח לכולכם בריאות טובה לכולם (כולל בעלך) והחלמה מהירה

ANNABELL

New member
בוקר טוב שוש ובוקר טוב לכולם../images/Emo140.gif

מאושרת שהילדה בבית ונקוה שהיום תחול הטבה נוספת. היא צריכה להתאושש קצת. בודאי שדאגתי לילדה ובאשר לרופאים אין סיכוי שאלך אחריהם בחשדנות מאחר ואנו מדברים את אותה השפה ונעזרים האחד בשני ומבינים האחד את השני. הפעם הייתי על תקן של סבתא. להזכירך שגם האמא של נכדתי, בתי, שייכת לצוות הרפואי של ביה"ח. תודה על האיחולים ונקוה שלכולנו יהיה חג שמח עם בריאות טובה.

big mama 2

New member
אנאבל יקירתי....

כבר דאגנו לך מתוקה.... אני מקווה שנכדתך החמודה בסדר.....ןמרגישה יותר טוב.... יופי שחזרת אליינו....

למעלה